Vaatefetissikö?

 

En ole koskaan mieltänyt itselläni olevan minkäänlaista fetissiä vaatteita kohtaan. Okei, tykkään kyllä muodokkaista pimuista tiukoissa topeissa, ja musta nahkakin on ihan kiinnostavaa, mutta en nyt kuitenkaan fetissiksi sitä voisi sanoa. Enemmänkin se on vain mukavan näköistä. Huomasin kuitenkin yllättäen, että erääseen vaatekappaleeseen yhdistän myös seksuaalista viehätystä. Ohuet mustat nahkahansikkaat omissa käsissäni. Hmm... On taas hieman hankalaa selittää omia tuntemuksiaan, mutta yritetään.

 

Aivan tarkalleen ottaen pelkät hanskat ovat yhtä vähän kiihottavia, kuin sukat tai reikäiset aluskalsarit. Ohuet nahkahansikkaat käsissä puuhastelu tuntuu kuitenkin jollain tavalla erilaiselta, ja varsin mukavalta. Tunteessa on mukana jotain tuhmaa ja likaistakin. Ne ovat kuin suojahansikkaat, joiden kanssa masteri voi kosketella likaista narttua varsin ronskistikin sotkematta itseään. Ohut materiaali ei vie liikaa sormien tuntoherkkyyttä. Rintoja puristellessa voi tuntea nännin selkeästi hansikkaiden läpi. Lateksihansikkaissa olisi varmasti vieläkin parempi kosketusherkkyys, mutta en pidä niiden liian tiukasta ja ahdistavasta istuvuudesta ja hiostavuudesta. Nahka on materiaalina omasta mielestäni myös tyylikkäämpi. Ehkä noihin hansikkaiden käyttöön liittyy myös mielikuva vastapuolen tuntemuksista. En usko, että kukaan pitäisi pahana pehmeiden nahkahansikkaiden lämmintä kosketusta. Ehkä kivan lisäsävyn tilanteeseen tuo myös natina, jonka kiristyvä nahka saa aikaan. Ja sen tuoksu. Mutta ne ovat vain pienenä mausteena.

 

Käsi ylös kaikki ne naiset, joiden rintoja saisi puristella selän takaa ohuet mustat nahkahansikkaat kädessä?!

 

 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi11:53

    kyllä minulle ainakin voisi niin tehdä! Tosin rintani eivät ole mitkään isot puristeltavat...toisaalta pidän kovasti kun tunnen koskettajan ihon, sen lämmön tai kylmyyden.
    minulla tuon saman asian ajaa korsetti...se vaan jotenkin kuuluu toimintaan ja saa minutkin näyttämään edes vähän seksiikkäältä.eikä ole mikään vaatefetissi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka kirjoituksen loppukysymys olikin lähinnä retorista tasoa, niin on mielenkiintoista kuulla muiden ajatuksia ja näkemyksiä tästäkin asiasta.

      Toki paljaan ihon kosketus tuntuu myös hyvältä. Naisen pehmeä iho vasten omaa rintaani ja miksi ei myös vaikkapa käsiversien sisäpinnoilla tuntuu erityisen kutkuttavalta.
      Kämmen ei taasen ole siinä mielessä niinkään kosketuksen kannalta mielihyvää tuottava alue, paitsi juurikin nuo hanskat käsissä. Käsin kosketteleminen muuten on kai jotenkin liian arkipäiväistä, mutta hanskat tuovat siihen mukaan uusia ulottuvuuksia. :)

      -Kinkynautti

      Poista
    2. Ja vaikka yleensä kirjoitankin suurista rinnoista, niin se johtuu lähinnä siitä, etten ole sellaisilla päässyt kovinkaan usein leikkimään. Kokemusta on siis enemmän pienistä tai keskikokoisista rinnoista, joita on ihan mukava myös puristella. Eikä kaikissa leikeissä rintojen koolla edes ole merkitystä, joten ei sellaisesta kannata kenenkään ottaa paineita.
      Itse en ole mikään kovin pitkä mies, ja suurin osa naisista tuntuu unelvoivan pitkistä miehistä. Mutta hyvin tälläinen tumppikin on vartalollaan elämässään pärjännyt. :)

      -Kinkynautti

      Poista