Se toinen eka kerta

Tämä on kertomus vähän toisenlaisesta ensimmäisestä kerrasta, eli siitä, milloin lopullisesti astuin tuohon itselleni vielä tutkimattomaan maailmaan.

Eräänlaista kiinnostusta sadomasokismiin ja siihen liittyviin muihin fetisseihin, on kai minulla ollut niin kauan kuin jaksan muistaa. Vaikka piiskan viuhkaamiset ovat sinällään olleet nykymaailmassa hyväksyttyjä seksuaalisuuden ilmenemismuotoja jo pitkään, olen silti katsonut parhaaksi olla huutelematta omista asioistani julkisesti omalla nimelläni. Koskaan ei tiedä, kenen mielenrauhaa tulee asioillaan häirittyä, eikä silmätikuksi joutuminen ole erityisen houkuttelevaa.

Seksielämäni tuntui jollain epämääräisellä tavalla puutteelliselta. Voihan sitä tietenkin jokainen runkata itselleen tyydytystä, mutta fantasiointi on tietenkin eri asia kuin käytäntö. Vaikka itse asiassa usein fantasiat ovatkin parempia kuin mitä käytännössä saa kokea, aloin yhä enemmän ajatella niiden toteuttamisen mahdollisuutta käytännössä. Vuosia kestäneen pohdinnan jälkeen mitta vaan tuli jotenkin täyttyi. Ajattelin, että mitä hittoa. Miksi en kokeilisi? Miksi vaivaan asialla päätäni joka päivä, kun voisin kokeilla millaista se oikeasti olisi. Jos kokemukseni olisi pettymys, voisin lakata sitten miettimästä koko turhaa asiaa, ja keskittyä jatkamaan elämääni. Jos taas kokemus olisi positiivinen, olisin tehnyt jotain, mistä olen unelmoinut.

Kun päätökseni oli tehty, oli edessä vielä joitain pieniä käytännön ongelmia. En nimittäin oikeastaan edes tuntenut ketään sopivaa ja alistumaan halukasta naista. Tai jos satuin tuntemaankin, en sellaisesta mitään tiennyt. Harvempi kun huutelee mitään tällaisista asioista julkisesti. Enhän ollut itsekään koskaan maininnut näistä haluistani kenellekään. Parhaimmaksi vaihtoehdoksi koin netin sekalaiset deittisivustot. Näillä sivuilla seuranhaun tekee helpoksi se, että profiileja selatessa tietää jo suoraan, mitä vastapuoli on etsimässä. Löydät nopeasti samanhenkisiä ihmisiä, ja voit tehdä ehdotuksesi melko suoraan saamatta litsaria tai häpäisemättä itseäsi ainakaan kovin pahasti. Tai no, se nyt riippuu myös jokaisen omasta kirjoitustaidosta ja muusta tilanneälykkyydestä.
Etsintä kesti kuitenkin kauan. Seuranhakusivustoilla tuntuu olevan poikkeuksetta miesten enemmistö, ja naiset lukevat viestisi jo valmiiksi negatiivisella asenteella tuhannen aikaisemman ruinausviestin jälkeen.
Muutamien kiinnostavien ehdokkaiden jälkeen törmäsin oikeastaan melko sattumalta erääseen  mukavaan nuoreen naiseen. Kirjoittelimme hänen kanssaan reilun kuukauden jutellen mieltymyksistä ja aikaisemmista kokemuksista. Toki kaikesta muustakin maan ja taivaan välillä. Sellainen jokapäiväinenkin asia kertoo lopulta aika paljon ihmisten luonteista. Hän oli jonkin verran kokeneempi kuin minä, mutta ei kuitenkaan vieroksunut minun ensikertalaisuuttani. Tämä muuten tuntuu olevan vähän samanlainen asia, kuin työmaailmassa. Yleensä sinulla pitäisi olla vuosien työkokemus päästäksesi ensimmäiseen työpaikkaan. Mistä sitten se kokemus hankitaan? Hän kuitenkin sanoi, ettei sillä aikaisemmalla kokemuksella olisi välttämättä merkitystä. Enemmän riippuu siitä, millainen henkilö muuten olen.
Sovimme aikanaan myös tapaamisen kaupungilla. Täytyy tunnustaa, että olin sinne saapuessani jokseenkin hermostunut. En kuitenkaan kovin paljoa. Tarkoitus oli kuitenkin vain nähdä ja jutella niitä näitä ihan tutustumismielessä. Koin hänet miellyttäväksi, ja oikeastaan olimme tavallaan jo kuin vanhoja tuttuja. Tiesimmehän jo niin paljon kaikkia asioita toisistamme, ja ehkäpä se jääkin oli tavallaan rikottu jo ennen tapaamista. Hassua. Luulisi, että tällainen tapaaminen olisi ollut hyvin jännittävä. Se meni kuitenkin yllättävänkin helposti.
Vaihdoimme vielä sähköposteja myöhemmin samana iltana. Myös hän oli viihtynyt seurassani, ja kokenut minut sen verran luotettavan ja turvallisen oloiseksi henkilöksi, että olisi valmis menemään myös pidemmälle. Niinpä ehdotin ensimmäistä oikeaa tapaamista jo seuraavaksi viikonlopuksi, ja niin sitten sovittiinkin.


Sitten se päivä koitti. Vielä aamulla mietin, mahtaako tapaaminen kuitenkaan toteutua. Takana on ollut sen verran useita treffejä ja muita tapaamisia, jotka on peruttu viime hetkellä toisen osapuolen jänistäessä, tai sitten vain muuten ketään ei ole kuulunut tapaamiseen. Mutta hän kuitenkin ilmestyi paikalle.
Juttelimme kai hetken niitä näitä, ja esittelin hieman asuntoani. Kertasimme vielä varmuuden vuoksi turvallisuusasiat, ja kysyin sitten, oliko hän jo valmis. Hän oli.
Vaikka hän (ainakin oman kertomansa mukaan) oli minua kokeneempi, huomasin silti hieman jännittyneisyyttä ilmassa. Toisaalta en kyllä ihmettele yhtään. Olen aina itsekin ollut jännittynyt uuden kumppanin seurassa, ja hivenen olin tietysti nytkin. Mutta täytyy sanoa, että itselläni jännitystä oli ehkä jopa tavanomaista vähemmän.
Kun mitään epäselvää ei kummallakaan ollut tilanteeseen liittyen, niin totesin, että sitten voitaisiin vaikka aloittaa. Pyysin ensimmäiseksi häntä laittamaan kaulapannan kaulaansa. Se oli meillä sovittuna merkkinä sessiosta. Kaulapantaa pitäessään hän oli narttuni. Kun kaulapanta oli kiinnitetty, otin lopullisesti ohjat käsiini. Ohjasin hänet seisomaan keskelle huonetta, ja sidoin hänen rantensa yhteen köydellä. Sidotut kädet vuorostaan kiinnitin ylös katosta roikkuvaan köyteen. Luulen, että tässä vaiheessa huomasin oman jännitykseni kadonneen kokonaan. Ehkä se johtui ajatusleikistä. Hän oli nyt minun vallassani, ja voisin tehdä hänelle tavallaan mitä halusin. Se on eräällä tavalla erittäin hieno tunne. Olen kirjoittaessani usein pohtinut, miten vallan tunne on erikoisella tavalla seksuaalisesti kiihottavaa.

Tunnustelin hänen vartaloaan ensin kiireettömästi vaatteiden läpi. Kokeilin ikään kuin sitä, peruisiko hän vielä koko homman viime metreillä. Mutta hän ei sanonut mitään. Tuntui kummalliselta, että normaalisti tällaisesta kähmimisestä seuraisi melko varmasti läimäys vasten näköä. Mutta ei tällä kertaa. Nyt saisin sikailla vapaasti. Kiskoin topin hänen yltään paljastaen nuoret terhakkaat rinnat, ja tarrasinkin niihin kourillani sen enempää kursailematta. Vedin oikealla kädelläni hänen lyhyen hameensa alas. Hän oli kokonaan sheivattu, juuri niin kuin olin vaatinutkin.
Tiesin naisen halusta tulla piiskatuksi, joten aloin läimäytellä häntä takapuolelle raipalla. Itse en piiskauksesta saa juuri mitään kiksejä, mutta jos toinen osapuoli kuumenee siitä, teen sen erittäin mielelläni. Kokeilin piiskaa ensin kevyemmin, mutta nostin vähitellen sivallusten voimakkuutta. Hän yritti kai vaistomaisesti väistellä piiskaani parhaansa mukaan, joten otin hänet alas ja sidoin lattialle kontalleen. Kahleet kaulassa, ranteissa, nilkoissa ja polvissa pitivät hänet nyt paremmin aloillaan. Läpsin piiskallani hänen pakaroitaan, reisiään ja rintojaan. Löin muutamia kertoja myös suoraan jalkoväliin. Hän reagoi läimintään voimakkaasti kastuen. Sen huomaaminen teki oloni hyvin kiihottuneeksi. En muista enää tarkkoja sanoja, mutta yritin esittää hänelle vaikeita ja nöyryyttäviä kysymyksiä koskien hänen kiihottumisestaan, samaan aikaan sivellen hänen liukkaita reisien sisäpintojaan ja häpyhuulia sormillani. Hän yritti työntää takapuoltaan sormiani vastaan. Tartuin häntä vasemmalla kädellä hiuksista nykäisten hieman päätä taaksepäin, ja työnsin samalla ronskisti kolme pillumehuissa liukastamaani sormea kerralla sisään. Hän oli niin märkä, että se kävi melkein liian helposti. Kyselin, tykkääkö narttuni rajusta käsittelystä. Hän vastasi ähkäisten. Kaivon esiin kovana sykkivän kullini, ja painoin sen kokonaan sisään, niin että tunsin sen osuvan pohjaan. Nain häntä jonkin aikaa rajusti. Sellainen tuntuu erityisen kivalta. Aika moni nainen tuntuu pitävän sellaisesta. Löysäsin ranne- ja kaulakahleita, ja nostin hänet polvilleen. Halusin selvittää hänen motivaationsa ja osaamisensa. Tartuin tukevalla otteella häntä hiuksista, ja ohjasin imemään tikkariani.
Ei voi sanoa, että hän olisi ollut siinä kovin hyvä. Pikemminkin koko touhu näytti olevan vielä vähän hakusessa, ja myöhemmin hän kertoikin omanneensa melko vähän kokemusta suuseksistä. Sinällään ehkä vähän outoa. Tai olen ainakin luullut suuseksin olevan nykyään niin yleistä, että edellisten mastereiden kanssa sitä oltaisiin jo treenattu enemmänkin. Vaikka suoritus kokonaisuudessaan oli varsin hapuileva, eikä se tuottanut erityisemmin fyysistä mielihyvää, oli se kuitenkin kiinnostavaa katsella. Pienikokoisen naisen käsitellessä kulliani se näytti melkein valtavan kokoiselta. Eikä hän saanut siitä mahtumaan suuhunsakaan kuin ehkä kolmanneksen. Vaadin häntä ottamaan sen aina välillä syvemmälle, mikäli hän kunnioittaisi minua. Hän kyllä yritti, mutta voimakkaan oksennusrefleksin vuoksi hän ei pystynyt ottamaan sitä puoliksikaan. Olisin niin kovin mielelläni työntänyt koko kyrpäni hänen nieluunsa. Tämä olisi kyllä yksi homma
  tulevaisuudessa, johon kouluttaisin hänet mielelläni perinpohjaisesti.
Lopulta työnsin hänet taas kontilleen lattialle, ja nain samalla tavalla voimakkaasti kuin aikaisemminkin. Pidin häntä kiinni hartioista ja vedin työntöjäni vastaan. Tuntiessani huipun lähestyvän, vedin kaluni ulos, ja laukesin hänen selälleen. Tartuin vielä hänen hiuksistaan, ja ohjasin hänet nuolemaan kaluni puhtaaksi. Ilman erillistä käskyä, hän myös nuoli lattialle valuneen sperman. Kiitettävää oma-aloitteisuutta.

Lopetettuamme session kävimme peseytymässä, ja sen jälkeen keskustelimme kokemuksestamme. Se oli eräänlainen palautehetki. Molemmilla oli ollut kivaa. Saimme tuohon leikkiin vierähtämään aikaa kolmisen tuntia, vaikka näin kirjoitettuna kaikki kuulostaa tapahtuneen hyvin ripeästi. Eikä naisellekaan jäänyt mitään huonoja kokemuksia, vaan jo seuraavana viikonloppuna tapasimme uudestaan.

Jälkikäteen asiaa ajatellen olin hyvin iloinen. Olin sitten vihdoinkin uskaltanut kokeilemaan jotain josta olin siihen saakka vain haaveillut. Ja tietenkin positiivisinta koko jutussa oli, että olin pitänyt siitä, ja kokenut koko touhun omakseni. Samalla tiellä olen jatkanut tähänkin saakka.