Hakuilmoitus

 

 

 

Etsitään tuhmaa leikkikaveria 😋

(Päivitetty 21.09.2023) 

Etsin tuhmaa naista, joka haluaisi alistua leikkikalukseni ja tulla käytetyksi monilla mielikuvituksellisilla tavoilla. Masokistiset piirteet eivät ole yhtään pahitteeksi, mutta eivät varsinaisesti pakollisia.

Pidätkö suuseksistä? Pidätkö sellaisesta suuseksistä, jossa hiuksistasi pidetään kiinni, ja kalua työnnetään syvälle suuhusi, niin että se saa sinut kakomaan. Kun kyyneleet ja kuola sotkevat kasvosi, sivelen poskeasi kalullani, ja upotan sen taas suuhusi. Kiltti tyttö!
Haluaisitko mennä kontallesi tai selällesi, avata reitesi, ja antaa toisen leikkiä vapaasti pillullasi? Koskettelisi, availisi ja venyttelisi sitä. Kokeilisi, kuinka monta sormea saisikaan mahtumaan sisään.


Etsin seuraa monenlaisiin juttuihin. Kirjoitteluseuraa taitavista kynäilijöistä, jolloin saisi viriteltyä myös tuhmempaa pikkutunneille ulottuvaa keskustelua tai yhteistä fantasiaa. Seuraa varsinaiseen tuhmailuun, alistuvaa objektia, johon tyydyttää fyysiset ja henkiset tarpeensa mitä irstaimmilla tavoilla. Eroottista seuraa, jota silitelllä ja paijata, tai jonka ihoa voisi koristella kirjoitttamalla ja piirtämällä kuulakärkikynällä tai ihomaaleilla. Mallia valokuvaamiseen, maalaamiseen, vartalomuotteihin tai malliksi asujen/asusteiden sovittamiseen.

Mielellään alle 170 cm, välillä hoikka - muutama kilo liikaa.
Hakualueena Jyväskylän seutu.

kinkynautti.blogspot.com

-Kinkynautti
kinkkiblogger@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti