Kirjoitelma

MARIKA


Marika työskenteli samalla työpaikalla kuin minä. En tuntenut häntä mitenkään erityisen hyvin, en sen enempää kuin useimpia muitakaan työkavereitani. Mutta hän oli kuitenkin yksi niistä harvoista työpaikan naisista, ja vieläpä miellyttäväkin, joten pidin kyllä hänestä. Marika oli puolenkymmentä vuotta minua vanhempi, ruskeatukkainen, sievä ja myös suhteellisen isorintainen. Hän pukeutui usein näyttävästi vartaloaan korostaen, vaikka ei kuitenkaan mielestäni mitenkään sopimattomasti tai silmäänpistävästi kyseiseen ympäristöön. Katselin häntä usein salaa Marikan kumartuessa eteenpäin tutkimaan papereitaan ja kansioitaan. Rinnat painuivat vasten paidan etumusta painovoiman vaikutuksesta, ja muodostivat houkuttelevan näköisen solan. En tiedä näkikö hän koskaan minun tuijotukseni, mutta ainakaan ei sitä koskaan millään tavalla näyttänyt. Toisinaan hän kuitenkin kiusoitteli minua ohimennen erinäisillä heitoillaan, jotka ainakin päällisin puolin oli verhottu huolellisesti leikinlaskuksi.


Eräänä perjantaina hänellä oli muuta menoa. Eräänlaiset syntymäpäiväjuhlat ilmeisesti, mutta ei ainakaan mitään kovin virallista. Muut osastomme työntekijät olivat pitämässä ruokataukoaan, ja itse söin työpisteeni äärellä, kuten useimmiten teen. Marika oli ilmoittanut lähtevänsä juhliin suoraan töistä, pitkämatkalainen kun oli. Hän oli vaihtanut juhlavaatteet ylleen, ja korjaili vessassa meikkejään, tai mitä lienee sitten puuhailikaan.

“Viitsitkö auttaa vähän mielipideasioissa?” Marika käveli rytmikkäästi eteeni mustassa hameessa ja valkoisessa ohuessa kauluspaidassa, jonka ylin nappi oli auki. “Sano, näkyvätkö liivit liian selvästi paidan läpi?” Tuijotin hieman häkeltyneenä pullottavaa paidan etumusta, ja vastasin, että eivät mitenkään huomiota herättävästi. Mutta näkyivät kyllä.
Marika poistui, ja palasin itse jatkamaan lounastani silmät renkaina. Olihan taas koettu yhdenlainen juttu. Marika palasi muutaman minuutin kuluttua, ja kysyi, oliko nyt parempi. Vastasin, että eivät näy. Tajusin kyllä samalla, ettei hänellä enää ollut liivejä ollenkaan yllään.


Pariin kuukauteen ei mitään erikoisempaa tapahtunut. Oli syksy. Sää oli muuttunut koleaksi. Lehdet olivat kadonneet puista, ja luonto valmistui talven tuloon. Tuona perjantaisena iltapäivänä Marika kysäisi ohimennen, mitä poikamiehen iltaan kuuluu. Vastasin, ettei mitään erikoista.
“Minullakaan ei ole mitään menoja viikonloppuna”, Marika totesi. “Jos ei haittaa, niin voisin tulla piipahtamaan vaikka kylässä. Keksitään jotain puuhaa.”
“Kyllä se minulle käy”, vastasin. Olin aika yllättynyt, kun oikeastaan en juuri ollut koskaan viettänyt tämän työpaikan työkavereiden kanssa vapaa-aikaa. “Voisin laittaa vaikka illallistakin.”
“Sopii.” Marika vastasi. “Saat päättää illan ohjelmasta, isäntä kun olet.”
Nyökkäsin vastaukseksi. “Käykö vaikka joskus kuuden jälkeen?”
“Se sopii hyvin”, Marika vastasi.
Pari työntekijää palasi ruokatauolta toimipisteelleen. Huoneessa kaikui taas kovaääninen puhe.
“Laitan vielä sähköpostia illasta.”, Marika totesi kääntyessään omalle työpisteelleen.
Jatkoin lounastani melko kevyiden ja positiivisten tunteiden vallassa. Pääasiassa mielessäni pyöri aprikointia, oliko tuo vain ihan kaverillinen ajanviettoehdotus, vai pyydettiinkö minua juuri treffeille. Katsoin samalla päivän sään, tutkin television ohjelmatiedot. Mietin mitä laittaisin illalliseksi.
Viimeistelin lounaani, ja keskityin taas töihin. Pari juttua pitäisi saada vielä pakettiin ennen päivän päättymistä. Onneksi – normaalista poiketen – tänä perjantaina ei ollut mikään hirveä työryysis. Huomasin uuden postin saapuneen lounaani aikana. Marika oli lähettänyt sen. Klikkasin viestin auki.
“En ehtinyt äsken jutella pidempään, mutta ymmärsit kai, että kaipaisin vähän muutakin kuin illallista ja keskustelua sohvalla?”
Lyhyen viestin jälkeen tuli kummallinen hikinen olo. Pulssini alkoi kiihtyä, ja poskeni alkoivat luultavasti punoittaa. Viestissä ei sinällään sanottu mitään suoraan, mutta mielikuvitukseni oli tosiaankin herätetty. Ajattelin kuitenkin vastata varovasti, etten aiheuttaisi tahattoman väärinymmärryksen vuoksi mitään kohtausta.
“Minulle sopii kyllä kaikenlainen illanvietto. Kerrohan tarkemmin, mitä mielessäsi oli.” Naputtelin vastauksen Marikalle.
Reilun minuutin kuluttua sain uuden viestin. “No jotain enemmän aikuisille sopivaa viihdettä ajattelin... “
Vastasin nopeasti viestiin. “Käy mainiosti. Kerrotko vielä vähän tarkemmin?”
Hetken päästä sain paluupostia. “Saat päättää. Melkein kaikki käy.... Olen näet aika alistuvainen. Haluaisitko minun pukeutuvan jollain tietyllä tavalla? Tai onko muita käskyjä?”
Käytin muutaman minuutin mietiskellen. Mieleni tuntui täyttyvän lukuisista ajatuksista, mutta en kuitenkaan halunnut tehdä mitään uunoa. “Laita vain jotain kivaa seksikästä yllesi. Laita hiukset nutturalle, ja pistä sitä kirkkaanpunaista huulipunaa, jota sinulla oli aikaisemmin mennessäsi sinne juhliin.” Mietin vielä hetken, ja lisäsin. “Ja muista sheivata. En pidä karvoista.
Marika vastasi. “Selvä. :D Ei mulla normaalisti olekaan karvoja silmien alapuolella.”

On ehkä sanomattakin selvää, että loppu työpäivästäni ei ollut enää kovin tehokasta työskentelyä. Enkä kestänyt olla paikalla ihan päivää loppuun, vaan poistuin joustavan työajan mukaisesti jo reilua puolta tuntia aikaisemmin. Lähtiessäni sain anotuksi Marikalle, että tulen hakemaan sitten kuudelta. Marika kuitenkin sanoi, että hän tulisi oikeastaan mieluummin omalla kyydillään. Ei minulla ollut mitään sitä vastaan.
Kävin kotimatkalla kaupassa. Mukaan lähti ruokatarvikkeet, kivennäisvettä, punaviiniä ja kaikkea muuta pientä. Siivoamiseen ja imurointiin menikin reilusti aikaa. Valmistin illalliseksi lasagnea, jonka jätin vuokaansa odottamaan iltaa. Mielestäni se on parempaa tekeydyttyään hieman. Kävin huolellisesti suihkussa, pesin hampaani, laitoin deodoranttia ja partavettä. Tukan vielä kuivuessa etsin sopivan rentoa, mutta kuitenkin tyylikästä vaatetta. Mustat housut ja tummanvihreä kauluspaita.


Marika saapui hieman myöhässä. Oikeastaan olisin pikemminkin yllättynyt, jos hän olisi ilmaantunut juuri täsmällisesti. Tai eihän se aikataulu nyt muutenkaan niin kovin tarkka ollut. Minä vain itse olen sellainen aikataulunatsi, että pyrin olemaan aina sekunnilleen paikalla.
Nopeiden tervehdysten jälkeen hän riisui kenkänsä eteiseen, ja autoin takin hänen yltään. Marikalla oli päällään musta minimekko, jonka kangas ja leikkaus toi ulkonäöltään mieleeni keinonahan. Kiersin esittelemässä hänelle asuntoani, ja kerroin samalla, mitä olin vuosien varrella remontoinut mihinkäkin huoneeseen, ja mitä vielä oli tarkoitus tehdä. Sillä aikaa ruoka lämpeni, ja pääsimmekin pian syömään.

Söimme illallista suhteellisen kevyesti. Monesti liiallisen ahtamisen jälkeen iskee vain väsymys, enkä ainakaan itse sitä halunnut. Toisaalta olin hieman malttamaton odottelemaan kovin pitkää illan muita tapahtumia. Marika muisti, että hänellä oli minulle pieni lahja.
Sylinterinmuotoinen kimmoisa paketti oli kääritty yksiväriseen punaiseen paperiin, ja sen ympärillä oli sidonta kullanvärisin nauhoin. Arvelin kimmoisan osan olevan paketin pakkausta, mutta avattuani totesin sen olevan itse lahja, eli rullalle käännetty lehti. Tarkemmin sanottuna se ei ollut mikään oikea ilmestynyt lehti, vaan mustavalkoinen, itsetulostettu ja taiteltu vihkonen.
Vihkonen oli kopio jostain ulkomaalaisesta lehdestä, joka käsitteli BDSM -aihepiiriä. Ja melko kovaakin sellaista. Marika kertoi vaihtaneensa osan kuvista parempiin, joita oli löytänyt netistä.
Kysyin oliko Marikalla kokemusta tällaisista jutuista. Marika kertoi omaavansa vain vähän kokemusta, mutta paloi halusta saada opetella lisää.
Minun oli vaivalloista peitellä alkanutta seisokkiani, ja ilmeisesti Marikakin huomasi sen. Otin tilanteessa aloitteen, ja työnsin käteni hänen mekkonsa yläosasta sisään. Marika hymyili kaivaessani hänen upeat rintansa esille. Puristelin hetken rintoja miltei kovakouraisesti, ja käskin sitten Marikan risua edessäni. Jäin odottamaan mitä tapahtuisi. Marika nousi. Posket hieman punertuneina hän hymyili alkaessaan riisua hitaasti iltapukuaan. Kai luonteessa oli sentään ainakin vähän häveliäisyyttä. Hän pyörähti ympäri, ja kumartui siten, että oli peppu pyöreänä minua päin. Hän alkoi hiljakseen hieroa kosteita häpyhuuliaan ja sormeili samalla nännejään. Hän pisti kosteat sormet suuhunsa ja imeskeli niitä. ”Mitäs saisi olla? Jatketaanko näin, vai haluaisitko että otan sinulta suihin syvälle nieluuni ja nuolen välillä pallejasi...?”

Komensin Marikan polvistumaan eteeni selkä minuun päin. Mielessäni pyöri muutama fantasia siitä, mitä voitaisiin puuhata. Epävarmuus oli häipynyt täysin mielestäni.
Käskin noutaa nurkassa lojuvasta lelulaatikosta pussin, joka sisälsi kaksi samanlaista puolentoista metrin mittaista pätkää ruskeaa karkeahkoa hamppunarua. Pidin kaikki köydet ja narut omissa läpinäkyvissä pusseissaan, jotteivät ne päässeet sotkeutumaan keskenään. Marika konttasi hakemaan naruja sisältäneet pussit. Hänen rintansa hytkyivät viettelevästi liikkeiden tahdissa. Narun toisen pään tuntumassa oli etukäteen sidottuna pieni silmukka, joka nopeutti ja helpotti sen käyttöä. Marika näytti odottavan ohjeistustani käyttötarkoituksesta. Normaalisti suorittaisin sitomisen itse, mutta tällä kertaa ajattelin kuitenkin vain istua ja katsella esitystä.
Marikalla oli kookkaamman puoleiset rinnat. Tarpeeksi isot täyttääkseen yksinään kummankin kämmenen yhdessä muodostaman kupin, ja pursutakseen vielä ylikin. Neuvoin Marikaa pujottamaan narun läpi silmukasta, niin että siitä muodostui kiristettävä lenkki. Marika sujautti mietteliään oloisena narun läpi silmukasta, ja jäi odottamaan lisää ohjeita.
”Sitten voit pujottaa lenkin tissisi ympäri, ja kiristää sen aivan juureen.”
Marika vilkaisi minua kulmiensa alta, mutta keskittyi sitten toteuttamaan käskyäni.
Hän veti silmukan aivan rintansa juureen varoen jättämästä ihoa narujen väliin, ja kiristi sitä.
”Pidä kiinni lyhyemmästä päästä, ja kiedo pidempi tissin ympärille” Jatkoin ohjeistamista. ”Ja pidä huolta, että tulee riittävän kireälle. Se ei saa löystyä.”
Marika alkoi pyörittää narua rinnan ympärille. Jokainen kierros tuli hieman edellistä kireämmälle, ja pullisti rintaa ulos. Kierroksia tuli neljä tai viisi.
”Nyt sido narujen päät toisiinsa” Sanoin.
Marika sitoi narun päät solmulle, ja sen jälkeen vaivalloisesti pienelle tiukalle rusetille.
Olin tyytyväinen tulokseen. Isot rinnat olivat sidottuina edessäni, ja niiden iho pullistui kireälle huomiota kerjäten.
”Seuraavaksi tarjotin” Osoitin tarvikkeiden joukossa olevaa ruostumattomasta teräksestä tehtyä astiaa. Oikeastaan se oli 35 senttiä pitkä ja 20 senttiä leveä teräksinen matala paistovuoka. Reunat antoivat sille syvyyttä viitisen senttiä. Jokaiseen sen neljästä nurkasta oli porattu reikä. Toisella pitkällä sivulla oleviin reikiin oli solmittu mustat punotut polyesterisilkkiset narut. Narut kulkivat toistensa yli läpi vastakkaisen sivun reikien, muodostaen keskelle vuokaa rastin. Läpimenneissä naruissa oli jäljellä vielä reilusti varaa.
”Pujota tarjotin kaulaasi.” Sanoin määräävällä äänellä. ”Niin, että narut risteävät niskasi takana, ja tarjotin tulee eteesi.
Hieman mietittyään antamaani käskyä Marika teki niin kuin olin tarkoittanutkin. Hän veti hieman irrallaan roikkuvia narunpäitä takaisin antaakseen risteäville naruille väljyyttä, ja pujotti tarjottimen kaulaansa. Se roikkui hänen rintojensa edessä. Sitten hän nosti sidotut rintansa tarjottimelle, sääti vielä hieman narujen pituuksia sopivammiksi, ja solmi narun päät yhteen selkänsä takana.
Tissit lepäsivät tarjolla astiassa kuin kaksi porsaanpaistia. Tissitajottimella.
”laatikossa on kahden kokoisia kahleita. Ota pienemmät kahleet” Lausuin uuden käskyn. ”Lukitse niillä kädet selän taakse.”
Marika poimi ruostumattomasta teräksestä ja mustasta nahasta valmistetut kahleet, jotka lukitsi ranteisiinsa erillisillä pienillä munalukoilla. Pientä sorminäppäryyttä käyttäen hän liitti kahleet toisiinsa selkänsä takana pienellä karbidihakasella.
Nousin tuolistani, ja nojauduin puolittain istuen, puolittain seisten pienen raskasjalkaisen baaripöydän reunalle. Riisuin samalla housuni.
”Konttaa tänne”, Sanoin tuntieni sisimmässäni pientä sadistista tyydytystä. ”Nyt saatkin antaa oikein ensiluokkaista suuhoitoa.”
Marika konttasi eteeni polvillaan, ja hamusi hetken etsien suullaan edestakaisin heiluvaa kyrpääni. Sitten hän löysi sen, ja nappasi saman tien suuhunsa.
Olin pidättäytynyt seksistä jo useamman päivän, ja tiesin, että laukeaisin suhteellisen helposti. Se, ettei Marika voinut kuitenkaan käyttää käsiään apuna työskentelyssään, madalsi ärsytystä siedettävämmälle tasolle. Annoin hänen imeä kyrpääni kauan ja hartaasti. Tiesin, että hän pystyisi siihen. Välillä peläten jo laukeavani, työnsin hänet kauemmaksi, ja käskin nuolla milloin sileäksi ajeltuja pallejani, milloin keräten pois nivusiani kohden valuvia pieniä kuolavanoja.
”Nyt ota kunnolla syvään” Painostin Marikaa. ”Näytä millainen lutka olet.”
Marika alkoi hitaasti nielemään kyrpääni syvemmälle. Viitisen senttiä varresta jäi näkyviin, kun hän vetäytyi kouristaen. Hänen suupielestään tippui sylkeä alas rinnoille. Seurasin hetken yritystä. Tartuin häntä kiinni nutturasta, ja painoin hänen suutaan vasten nivusiani. Tunsin koko kyrpäni liukuvan hänen nieluunsa. Marika kouristeli. Päästin irti, ja hän vetäytyi köhien. Hänen suustaan valui runsaasti sylkeä alas rinnoille ja niitä kannattelevalle tarjottimelle. Tein hetken päästä vielä toiseenkin kertaan.
”Haluaako narttu niellä spermaani?” Kysyin virnistäen.
Marika nyökkäsi ja äännähti myöntävästi.
Käskin sitten hänen pistää kaikkensa peliin saadakseen minut laukeamaan.
Marika aloitti kaluni vatkaamisen suullaan aikaisempaa nopeammin. Kihelmöinti palleissani ja lantionpohjassani ilmoitti minun laukeavan pian.
Tartuin vasemmalla kädelläni Marikaa nutturasta taivuttaen samalla hänen päätään hieman taaksepäin. Oikealla kädelläni runkkasin kaluani viimeiset sekunnit. Tunsin lastini lähtevän liikkeelle, ja roiskin spermani tarjottimella lepääville rinnoille.
Puristettuani viimeisen viivyttelevän pisaran, painoin Marikan kasvot kyrpääni vasten käskien hänen nuolla kaluni puhtaaksi.

Marikan nuoltua kaluni, siistin vielä hieman itseäni Pesuhuoneessa.
Palasin takaisin olohuoneeseen. Katselin kiinnostuneena Marikan kevyen purppuransävyisiä sidottuja rintoja, jotka uivat kiiltävinä syljen ja sperman sekaisessa liemessä.
Käskin hänen kontata seinustalla olevan tuolin eteen. Se oli puinen ruokailutilan tuoli. Marikan päästyä tuolin eteen käskin häntä kumartumaan eteenpäin niin, että rintoja kannatteleva tarjotin lepäsi tuolin istuimella.
”Nyt voit narttu kumartua eteenpäin, ja nuolla tissisi puhtaiksi. Saat niellä spermani”, Käskin hieman epävarmana Marikan reaktiosta. Yllättävän kuuliaisesti hän kumartui eteenpäin varoen kaatamasta tarjotinta, ja alkoi nuolla sylkeä ja spermaa pois iholtaan. Teräksinen vuoka kallistui samalla hieman, ja lisää spermaa ja sylkeä valui peittäen ne kohdat, jotka oli jo kertaalleen nuoltu puhtaiksi.
Seurailin Marikan touhuilua jonkin aikaa. Kun olin mielestäni nähnyt riittävästi, käskin hänen nousta taas polvilleen. Irrotin tarjottimen kiinnitysnauhat, ja poistin sen hänen rinnustaltaan.
Rinnat kiilsivät alapuolelta kokonaan sperman liukastamina. Se valui hieman pitkin vatsaa. En kuitenkaan antanut nartun siivota itseään enempää.

Pidin pienen luovan tauon, ja palasin sen jälkeen Marikan luo. Hän oli odottanut minua kuuliaisesti olohuoneessa. Käskin Marikan nousta seisomaan, ja avasin kahleiden hakasen väliaikaisesti.
”Nosta kätesi vaakasuoriksi sivuille.” Annoin uuden määräyksen. ”Pysy paikallasi.”
Marika nosti kätensä ja jäi odottamaan.
Kävin noutamassa noin 170 senttisen, metalliputkesta tehdyn tangon. Keskellä tankoa oli hitsattuna keskikokoinen metallirengas. Samoin sen molemmissa päissä oli metallirenkaat, mutta ne olivat keskellä olevasta poiketen kooltaan pienempiä.
Astelin Marikan selän taakse, ja kiinnitin oikean ranteen kahleen hakasen tangon oikean päädyn silmukkaan. Vasemman käden kahleen kiinnitin vastaavasti toiseen päähän ylimääräisellä hakasella. Tanko kulki nyt vaakasuoraan Marikan selän takaa.
Työnsin Marikan edelläni huoneen seinustalla olevan koristepylvään eteen. Pylväs oli 15 senttinen pyöreä kuviosorvattu palkki, ja ylettyi tummaksi petsattuna lattiasta kattoon. Pylvään ohuemmat kohdat tarjosivat lukuisia kiinnityskohtia erilaisiin tarpeisiin. Nyt pylvään yläosaan oli kiinnitetty krominkiiltävistä pyöristä ja mustista polyesteriköysistä koostuva nostotalja.

Otin tarvikkeistani kaksi samanmittaista, noin kolmimetristä köydenpätkää. Kiedoin köyttä Marikan käsivarren ympärille sitoen sen koko matkalta tiukasti tankoa vasten. Toistin saman toiselle kädelle.
Käskin hänen laskeutua istualleen pylvään eteen. Sidotuin käsin se tuotti tosin hieman hankaluutta.
Laskettuani nostotaljaa alemmas, napsautin sen koukun kiinni tangon keskellä olevaa renkaaseen.. Kiristin nostotaljaa hieman, ja solmin sen narun pylvään ympärille.
Tarvikkeiden joukossa oli hieman käsikahleita suuremmat nilkkakahleet. Kokoeroa lukuun ottamatta ne näyttivät samoilta rannekahleiden kanssa. Suljin kahleen Marikan nilkan ympärille, ja lukitsin sen pienellä lukolla. Taivutin nilkkaa eteenpäin ylemmäs, kunnes sain kiinnitettyä sen selän takana kulkevan metallitangon päädyn lenkkiin, samaan, johon myös käsikahle oli lukittuna. Samoin tein myös toiselle nilkalle. Marika nojasi istuallaan pylvästä vasten, ja hänen jalkansa sojottivat ylös sivuille.
Aloin vetämään taljan nostoköydestä, jolloin Marika nytkähti, ja alkoi sitten nousta hitaasti ylös lattiasta. Lopetin nostamisen hänen lantionsa ollessa oman lantioni korkeudella.
Varusteideni joukossa oli myös puinen suupallo, joka oli tarkoitettu kiinnitettäväksi nahkahinnoin ja soljin niskan taakse. Käskin Marikan avata suunsa, ja työnsin pallon hänen hampaidensa väliin. Jäykkä nahkainen hihna työntyi soljen läpi, ja lukitsin sen paikoilleen nutturan alapuolelle.
”Nyt ei narttu voikaan valittaa”, Kuiskasin Marikan korvaan kiertäessäni hänen selkänsä taakse.
Annoin käteni laskeutua hartioilta hitaasti alemmas hänen rinnoilleen. Tunnustelin nännejä ja kahmaisin ne kämmeniini punniten niiden painoa. Nipistin hieman ja venytin nännejä eteenpäin. Marika äännähti tuntiessaan käsittelyni herkissä rinnoissaan. Hymyilin sadistisesti, ja jatkoin hetken nännien kiusaamista.
Oikean käteni vaelsi alemmas pitkin taivutetun reiden pehmeää sisäpintaa. Tunsin limaisen nesteen reidellä ja pakaralla. Pyyhkäisin sen sormeeni, ja levitin kosteutta häpyhuuliin. Marika värähti. Vedin käteni pois hitaasti. Kiersin hänen eteensä, ja laskeuduin polvilleni. Marika katsoi minua alaspäin, samalla kun kiedoin käsivarteni hänen reisiensä ympäri. Painoin kämmeneni pehmeää reiden sisäpintaa vasten, ja vedin sormillani ihoa kireämmälle. Häpyhuulet avautuivat levälleen paljastaen kostean välinsä.
Painoin suuni niiden päälle, ja aloin imemään ja nuolemaan ahnaasti. Kieleni kaarteni häpyhuulien ympärillä ja välissä. Nuolin ja näykin klitorista huulillani. Marika valitti hiljaa suukapulansa takaa. Työnsin sisään kaksi sormea, ja keskityin kielelläni klitorikseen. Marika alkoi kiemurrella ja äännellä voimakkaammin. Työnsin sisään kolmannen sormen, ja nopeutin tahtia. Marika alkoi äännellä voimakkaasti, ja tunsin hänen puristuksensa sormissani. Pysähdyin liikkumattomaksi tuntiessani hänen lähestyvän orgasmia. Jatkoin hetken päästä, ja kiihotin hänet uudestaan laukeamisen partaalle vain kieltääkseni häneltä laukeamisen toistamiseen. Toistin piinaavaa leikkiäni puolisen tuntia. Marika hikoili. Hän yritti protestoida suukapulansa takaa kiusantekoani, mutta sai aikaiseksi vain epäselvää muminaa.
Nousin, ja aukaisin suukapulan soljen. Marikan leuka oli sotkeutunut kuolaan, ja pyyhkäisin sitä hieman pois.
Kysyin, halusiko Marika nyt saada sisäänsä kyrpää. Marika huokaisi raskaasti ja nyökkäsi nopeasti pariin kertaan myöntävästi.
Laskin hänet istualleen alas lattialle nostotaljan avulla, ja irrotin jalkojen kahleet metallitangon päätyjen lenkeistä. Pitkäaikainen riippuminen hankalassa asennossa oli saanut lonkat kipeytymään ja jäykistymään. Tuskaistuneesti irvistellen hän oikoi jalkojaan ja meni polvilleen irrottaessani nostotaljan koukkua metallitangosta.

Huoneen toisessa päässä oli musta leveä ”sidontapenkki”. Sen puinen runko oli pehmustettu solumuovikerroksella, ja vuorattu siistillä, mustalla keinonahalla. Sidontapenkin reunoissa kiiltelivät lukuisat renkaat ja kiinnikkeet, jotka monipuolistivat käyttömahdollisuuksia. Molemmille sivuille, aivan penkin etupäähän, oli kiinnitetty teräksiset tolpat. Puolimetristen pystyssä sojottavien tolppien yläpäissä oli U-malliset teräslatat. Ulkonäöltään ne muistuttivat painonnostajien penkkien telinettä, joiden päällä nostotanko lepäsi. Penkin päällä, likimain sen keskelle oli kiinnitetty pieni laatikkomainen tukipukki, jonka yläpuoli oli pehmustettu ja vuorattu ulkonäöllisesti muuhun kokonaisuuteen sopivaksi.

Lyhyen hengähdystauon jälkeen ohjeistin Marikan konttaamaan ja nousemaan penkille. Hänen kätensä olivat edelleen sidottuina selän takana kulkevaan metallitankoon, ja siitä oli selvää haittaa liikkumisessa. Avustin Marikaa asettumaan paikalleen oikealla tavalla. Hän nousi penkille, hivuttautui aina pehmustettuun pukkiin asti, ja kumartui eteenpäin. Metallitanko, johon kädet olivat sidottuina, asettui penkin molemmin puolin olevien tukitolppien päälle. Tolppien päiden litteä U-rauta pujotettiin metallitangon ja käsien välistä siten, etteivät kädet jääneet tangon ja tukitolppien väliin puristuksiin, vaan ainoastaan metallitanko lepäsi kaarevien rautojen varassa. Varmistin tangon paikalleen parilla lyhyellä narunpätkällä.
Kiinnitin Marikan nilkkakahleet penkin takapäädyn molemmin puolin oleviin kiinnitysrenkaisiin. Nilkat olivat nyt vajaan metrin etäisyydellä toisistaan. Pakotin Marikaa levittämään polvet erilleen, ja sidoin myös ne kiinni penkin reunoihin.

Kiersin penkin etupäähän. Poimin suupallon Marikan kaulalta takaisin hänen suuhunsa, ja lukitsin sen paikoilleen. Säädin myös metallitankoa kannattelevia tolppia alemmas, kunnes Marikan leuka hipoi penkin mustaa pintaa. Hän oli nyt kontillaan syvään kumartuneena, jalat sidottuina sivuille. Hänen vatsansa alla oleva pukki esti häntä nojaamasta eteenpäin, eikä hän voinut myöskään laskeutua alemmas tai nousta selän takana olevan tangon ollessa kiinnitettynä sivujen tukitolppiin.
Siirryin Marikan taakse, ja availin housujani. Kyrpäni oli herännyt taas eloon, ja sykki kovana ja halukkaana. Sivelin sen kärjellä reisillä olevaa kiiltävää limaa. Vetelin sitä edestakaisin häpyhuulien välissä koko sen varren matkalta. Se muuttui kiiltäväksi, liukkaaksi. Hankasin sen kärkeä emättimen suuaukolla, ja kuuntelin Marikan odottavaa huokailua.
Survaisin yllättäen koko kyrpäni sisään pohjaan saakka. Marika naukaisi pallon takaa. Tunsin kohdunkaulan painautuvan kovana kyrpäni kärkeä vasten. Aloin tekemään nopeita ja syviä edestakaisia liikkeitä. Marika alkoi vähitellen lämmetä tilanteeseen, eikä kaluni osunut enää pohjaan saakka. Olin kuitenkin liian kiihottunut, ja tunsin lastini purkautuvan sisään. Kahmaisin Marikan rinnat käsiini, ja puristin niitä lujasti lauetessani. Huohotin hetken, ja vedin kaluni ulos. Sitä seurasi vana harmaata sperman ja liman seosta. Marika näytti täysin tyytymättömältä. Eikä ehkä turhaan, mutta toisaalta laukesin nopeasti ihan kiusallanikin.
Nousin ja siirryin Marikan eteen. Kysyin, oliko hän jo saanut tarpeekseen. Sain vastaukseksi kieltävän pään puistelun. Kysyin, haluaisiko hän saada kunnolla sauvaa sisäänsä. Marika nyökkäsi.


Penkin takaosassa oli valmiina kiinnikkeet panokoneelle. Panokone oli kotitekoinen laite, jossa liikkeen nopeutta ja pituutta voitiin säätää portaattomasti. Nostin raskaan koneen paikolleen penkin takaosan kiinnikkeisiin, ja lukitsin sen paikoilleen neljällä käsin pyöritettävällä siipimutterilla. Marika ei nähnyt mitä tein, mutta yritti silti kurkistella uteliaana olkansa yli.
Työnsin pari sormeani hänen sisäänsä, ja lisäsin hetken päästä kolmannenkin. Hieroin häntä jonkin aikaa sormillani. Ne peittyivät kauttaaltaan sameaan limaan lykkiessäni niitä rivosti sisään ja ulos. Valitsin katseellani lelun. ”Matador” oli suuri, 25 senttiä pitkä, ja kuusi senttinen halkaisijaltaan. Ulkonäöltään se muistutti oikeaa penistä, ja sen takapäässä oli kiveksiä jäljittelevä kova ulkonema. Vedin panokoneen akselin kokonaan ulos, ja kiinnitin sauvan kiertämällä sen pohjassa olevan mutterin koneen liikkuvan akselin päähän. Levitin kirkasta liukastetta koko sauvan matkalle, ja lisäksi runsaasti Marikan häpyhuulille. Työntelin liukastettuja sormia muutamaan kertaan sisään ja ulos. Kuivasin käteni pyyhkeeseen, ja aloin hivuttamaan panokonetta varovasti kohti Marikaa. Sauva eteni hänen häpyhuuliensa väliin. Ohjasin käsilläni sen oikeaan kohtaa, ja sen lihava pää alkoi painua vasten avautumaa emättimen aukkoa. Katselin kuinka sen kärki levitti häpyhuulia irstaan näköisesti sivuilleen. Sitten sen nuppi liukui sisään. Marika voihki. Työnsin konetta eteenpäin. Hitaasti, sentti sentiltä se eteni venyttäen suuaukkoa yhä suuremmaksi lelun juurta kohti kasvavan varren tieltä. En ollut uskoa silmiäni, kun se eteni sisään melkein kokonaan. En ollut vielä koskaan tavannut ketään, joka osasi ottaa isonkin lelun niin syvään. Lukitsin panokoneen siipimutterit paikoilleen, ja säädin iskunsyvyydeksi likimain 20 senttiä. Kone veti sauvaa ulos sen terskan reunaan asti, ennen kuin alkoi taas työntää sitä sisään. Se oli sopiva matka, eikä sauva pääsisi putoamaan vahingossa kokonaan ulos. Moottorin pyörimisnopeuden asetin alhaiseksi. Tällä nopeudella sauvan edestakainen liike vei aikaa nelisen sekuntia.
Painoin koneen virtakatkaisijaa, ja mekaaninen laite heräsi eloon. Marika ynisi vaikeasti sauvan alkaessa liikkua taaksepäin. Paksu sauva veti häpyhuuliaan perässään, kunnes aloitti uuden liikkeen sisään. Hieroin samalla varovasti klitorista. Marika alkoi voihkia kovemmin. Nopeutin hieman työntöjen nopeutta ja poistin Marikan suukapulan. Kiersin lavan eteen, ja menin polvilleni. Tartuin Marikaa kiinni nutturasta, ja käskin hänen ottaa suihin. Marika rupesi imemään kyrpääni, joka kovettuikin vauhdilla. Nopeutin taas koneen liikettä. Se teki liikkeen nyt iskun kerran sekunnissa. Pian Marika alkoi huokailla. Hänen suihinottonsa muuttui vaivalloisemmaksi. Käskin hänen imeä kaluani, tai muuten en pysäyttäisi konetta. Marika jatkoi imemistään. Hän ynisi, ja laukesi pian ensimmäisen kerran. Tunsin hänen tärinänsä kaluni kautta. Lisäsin koneen nopeutta edelleen. Paksu kuminen kyrpä läiskähteli rytmikkäästi Marikan kosteaa pillua vasten ja ulos kahdesti sekunnissa. Marika laukesi uudelleen. Tunsin itsekin ennakoivaa kihelmöintiä. Se vahvistui. Tartuin kaksin käsin nutturasta, ja aloin painella hänen päätään rajusti lantiotani vastaan. Huudahdin ja laukesin syvälle hänen nieluunsa. Kouristelin Marikan yrittäessä niellä lastiani. Vetäytyessäni ulos Marikan suusta purskahti spermaa ja sylkeä penkin vuorauksille. Käskin hänen nuolla ne pois, ennen kuin sammuttaisin koneen. Marika nuoli tipat nopeasti kärsivän näköisenä pois. Katselin hetken koneen toimintaa. Valtava kyrpä runnoi eteenpäin nopeasti. Marika oli työntynyt hieman taaksepäin, ja lelun pallit läiskähtelivät pillua vasten. Kun Marika oli saanut tehtävänsä täytetyksi, hidastin konetta, ja sammutin sen. Irrotin lelun kiinnikkeestään, ja vedin sen hitaasti ulos. Katselin kiihottuneena, kuinka se lipui esiin liukkaana, ja muljahti lopulta kokonaan ulos jättäen peräänsä osittain ammottavan aukon. Sen perästä valui runsaasti harmaata vetistä nestettä, joka muodosti lavalle pienen lammikon.

Annoin Marikan levätä ja rauhoittua muutaman minuutin. Tuolla aikaa irrotin panokoneen kiinnikkeistään, ja vein sen syrjään. Olin hyvin kiihottunut Marikan taidoista, joilla hän oli ottanut sisäänsä koko suuren lelun, ja vielä nauttinut siitä.
Pyyhin hänen reisiään pitkin valuvaa liukastetta sormiini. Sivelin sitä takaisin häpyhuuliin. Ne olivat hieman turvoksissa pakkautuneesta verestä. Työnsin kaksi sormea sisään, ja sitten kolmannen. Liikuttelin niitä verkkaisesti edestakaisin. Lisäsin neljännen sormen. Työntelin sormia syvään. Ne upposivat sisään ohi rystysten. Otin toisella kädelläni liukastetta sisältävän pullon, ja pumppasin sitä lisää kämmenselälleni. Levitin sitä hieman ympäriinsä. Taivutin peukalon kämmentäni vasten, ja työnsin kättäni eteenpäin. Käsi liukui helposti eteenpäin yli rystysten. Tunsin puristavan lihasrenkaan kämmeneni ja peukaloni sivulla. Pysähdyin hetkeksi. Marika rentoutui, ja käsi luiskahti sisään. Muodostin kädestäni nyrkin, ja aloin liikuttelemaan sitä varovasti. Muutama sentti syvemmälle, muutama takaisin. Taivutin rannettani sivuille. Käänsin ylös ja alas, kuin olisin koputtanut. Marika huokaili. Työnsin sisään pari sormea toisesta kädestä. Sitten kolmannen ja perään neljännen. Enempää en uskaltanut. Liikutin käsiäni varovasti edestakaisin.

Tuin vasemmalla kädelläni Marikan lantioon. Aloin työnnellä oikeaa kättäni edestakaisin. Kumarruin ja nuolaisin välillä klitorista. Marika huohotti äänekkäästi. Kiihdytin työntöjen tahtia. Työnsin syvempään. Hieroin vasemmalla kädelläni liukastetta oikean käteni ranteeseen. Käsi eteni syvemmälle. Häpyhuulet venyivät ranteeni ympärille. En ollut koskaan tuntenut oloani niin kiihottuneeksi. Marika ulvoi yhtenäistä huutoa. Hänen lihaksensa kouristelivat rytmikkäästi työntöjeni tahdissa. Kiiltelevä käsivarsi vetäytyi ulos, työntyi taas sisään. Häpyhuulet avautuivat äärimmilleen puristuen kyynärvarren lihasten ympärille samaan aikaan emättimen venyessä käden edellä epätavallisiin mittoihin. Liki kolmekymmentä senttiä, käsi ja kyynärvarsi miltei kyynärtaipeeseen asti oli sisässä. Marika laukesi huutaen. Lihakset kouristuivat käden ympärille puristaen sitä niin, ettei veri kiertänyt tai sormet liikkuneet.

Marika lepäsi siteissä lähes minuutin vähäisten kouristuksien vavisuttaessa hänen vartaloaan. Vedin hitaasti käteni ulos. Sitä seurasi melkoinen määrä sameaa nestettä, jonka peitossa käteni oli. Kuivasin käteni pyyhkeeseen, ja avasin Marikan siteet. Hän oli hyvin uupunut, mutta ilmeisesti perin pohjin tyydytetty.
Nopean suihkuttelun ja kuivauksen jälkeen menimme levitetylle olohuoneen sohvalle, jonne nukahdimmekin molemmat toviksi.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:56

    Todella hyvin kirjoitettu!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Kyseessä oli toinen tämänkaltainen tarinani. Ei ehkä mitään huipputekstä, mutta riittävän kelvollista antaa muille luettavaksi.

    VastaaPoista