Juttu spermasta

Olen monesti lukenut, että miehet liioittelevat usein kalujensa kokoa. Saattaa olla, mutta kyllä naisetkin tuntuvat syyllistyvän vähintään yhtä paljon liioitteluun niin kumppaneidensa kalujen kokojen kuin muidenkin ominaisuuksien suhteen. Pikkunarttu sanoo toistuvasti, että pumppaan aina varmaan litran spermaa kerrallaan hänen sisäänsä. Vai niin. Olisikohan sitä todellisuudessa teelusikallinen tai jotain. Kyllähän pornofilmeissä toisinaan näkee sperman roiskuvan kunnolla ja suhteellisen suurissa määrin, mutta ei sekään todellisuudessa tilavuusmittana mitään kunnioitusta vielä herätä. Itse tunnustan kuuluvani siihen miesryhmään, joka saa hyvin harvoin aikaan mitään kovin isoa purkausta. Vai johtuuko se siitä, että normaalitilassa seksiä pitää olla usein, jos ei muuten, niin edes sitten runkkaamalla. Eihän sitä sitten jokaiseen kertaan voi niin kovin paljoa riittääkään.
Enkä myöskään kykene roiskimaan spermaa kovinkaan etäälle suurella kaarella niin kuin sylkäisemällä lentäisi. Yleensä se vain valuu ulos niin kuin lasista kaatamalla, jos kymmenen sentin päähän, niin hyvä on. Olisihan se kyllä komeaa, jos pystyisi kaikkeen tuollaiseen. Ehkä naisetkin pitäisivät sitä kiihottavampana. Mutta eipä se kuitenkaan tärkeintä maailmassa ole.


Oikeastaan noista liioitteluista tuli mieleen, että entäpä jos joskus antaisikin Pikku-nartun oikeasti kokea, miltä se tuntuu, jos laskisin sisään oikeasti litran spermaa. Tai vaikka puolikin. Voisin tässä odotellessani kerätä talteen kaiken tuotokseni puolen vuoden ajalta, säilyttää sen pakastettuna, ja kaataa sitten nartun päälle seuraavan session lopuksi. Saisi kerrankin tavaraa päälleen niin paljon, että sitä olisi kasvoilla, hiuksissa, silmissä, nenässä, korvissa, rinnoilla, vartalolla. Hieroisin sitä pitkin selkää, kauhoisin sormillani kasaan ja tunkisin jokaiseen aukkoon. Siinä se sitten räpyttelisi silmiään hämmentyneenä kuin linnunpoikanen pesässä.
Tai olisihan sekin hyvin irstasta, jos pakastaisin sen yhdeksi mehujääksi. Kesäkuumalla sellaisen voisi antaa nartun nuoltavaksi. Tai sitten työnnellä mehujäätä hyvin syvälle pilluun, ja antaa sen vähitellen sulaa siellä.

Tiedän tiedän. Ällöä on. Mä olenkin pervo.

Onkohan sellaisia naisia kuinka paljon, joita tuollainen kiihottaisi? "Kontillesi siitä, spermasaavi!" Vai olisiko enemmistönä ne, joita se yököttäisi?

3 kommenttia:

  1. Kyllä mua ainakin kiihottaa ajatus! Olisin tosi otettu, että joku on nähnyt niin paljon vaivaa. Mehujään nuoleminen olisi kiihottavaa, pilluuni en sitä kyllä haluais, kylmä on liian ikävää. Mutta spermaa siellä ja täällä -ah. Tosin, ite oon päättänyt toteuttaa tämän sillä kenties "helpoimmalla" tavalla, eli 8 miestä gangbang-tyylisesti kimpassa, jos edes osan saan laukeamaan, spermaa riittänee aika kivasti leviteltäväksi :) Välillä spermaa tulee paljon yhdestä miehestäkin, mut määrä tuntuu vaihtelevan jonkin verran. Sperma on kiihottava elementti.

    VastaaPoista
  2. Oi miten hyviä ajatuksia! Tosin tuo sulatuskohta muakin vähän hyytää - mutta ajatuksena toki sulatettavissa. :)

    VastaaPoista
  3. Onpa mukavaa, että maailmasta löytyy samanhenkisiä yhtä tuhmista jutuista pitäviä naisia. :D

    -Kinkynautti

    VastaaPoista