Millainen on hyvä suihinotto?

Olen ollut jo pitkään vähän hukassa tämän kirjoittelun kanssa. Milloin ei vaan jaksa, milloin ei ole mitään sanomista. Ja samalla tuntuu, että toisaalta olisi tuhat ja yksi asiaa sanottavana. Mutta kun mistään ei niin paljoa, että siitä saisi edes kunnon päivitystä aikaiseksi.
Mutta miksi kirjoitelmien pitäisikään olla pitkiä? Ehkä on helpompi päästä vauhtiin, jos ei aina aseta itselleen niin paljoa vaatimuksia. Ehkä ajoittain onkin hyvä palata perusasioihin, tehdä elämästään helpompaa sen sijaan, että yrittäisi vain koko ajan kovemmin.


Millainen on hyvä suihinotto?

Laadukkaita keskustelusivustoja seuratessa huomaa aina silloin tällöin jonkun kysyvän, millainen on hyvä suihinotto. Tai no, olivat ne sivustot sitten laadukkaita tai eivät, mutta itse asiassa tuo on mielestäni ihan hyvä kysymys. Ainoastaan vastaamisen osalta ongelmana on se, että mieltymyksiä on hyvin monenlaisia. Vakiintuneiden kumppaneiden kesken olisi helppoa heittäytyä kokeilemaan ja opettelemaan asioita kuin teini-ikäiset konsanaan. Kysellä, kokeilla, erehtyä, onnistua ja oppia.

Itse pidän oikeastaan kahdenlaisesta suuseksistä. On sitä rajua suuhun panemista, mutta siinä ehkä kontrolloin itse toista niin paljon, että osaamisella ei ole edes paljoa merkitystä.
Sitten on toisenlainen suihinotto, sellainen perinteisempi nautiskeluversio.

Luulisin ainakin itse, että ei ole kovin yllättävää, jos sanon pitäväni eniten pitkäkestoisesta hemmottelevasta suihinotosta? No, itse kuvittelisin ainakin useimpien pitävän pitkistä nautinnollisista hetkistä, mutta miksi niin monella suuseksin antajalla oletusasetuksena on kova jyystäminen ja nopea laukeaminen? Vai olenko minä vaan outo, kun minä tykkään enemmän siitä matkasta, kuin siitä että on nopeasti perillä? Entä miksi suuseksissä käytetään lähes poikkeuksetta käsiä? Eihän se ole suuseksiä, se on runkkaamista. Vaikka ei tietysti mikään estä runkkaamasta samalla, mutta se vaan ON eri asia. Jos pyydät suuseksiä, ja toinen alkaa vatkata kädellään kahden nuolaisun jälkeen, niin saatko silloin mitä halusit? Mitä tähän sanoo kuluttajasuoja?

Minusta on kiva saada ihan täysin omistautunutta hemmottelua. Sellaista, mitä yleensä saa vain henkilöltä, joka aidosti haluaa miellyttää minua. Se ei tarkoita vain mekaanista suorittamista vaan siinä on mukana myös kutkuttava ja kiusoitteleva tunne.
Ei kai se lopulta vaadi mitään ihmeellistä. Jos vaikka nainen konttaisi eteeni keimailevasti hymyssä suin, ja alkaisi sanaakaan sanomatta availemaan housujeni nappeja. Ja katsoisi välillä silmiin, ja vaikka kertoisi vihjailevasti, mitä hänellä olisi mielessään. Se olisi sellaista kiihottavaa esileikkiä.
Kalun esille saatuaan hän voisi varovasti kosketella sitä, vaikka silittää sitä poskeaan vasten, nuolaista vähän varresta, näykkiä huulillaan palleja, ja voisi taas kertoa, mitä hänen tekisi mielensä tehdä. Ja sitten niin mielelläni kokisin sellaista, että niitä käsiä ei juurikaan käytettäisi.
Nuollaan vartta ja hepin päätä, otetaan pelkkä pää varovasti suuhun, ja pyöritellään kieltä sen ympärillä, ja välillä niin syvään kuin pystyy. Hitaasti hyvää tulee.
Ja voi siinä samalla tarjota myös muita visuaalisia kiihokkeita. Voi vaikka availla paitansa nappeja, paljastaa rinnat ja leikkiä niillä. Rintojen kosketus esimerkiksi reisien ihoa vasten vo tuntua kihottavalta. Joissakin asennoissa voisi olla mahdollista, että suihinoton aikana nainen leikkisi samalla itsellään, tarjoten visuaalista lisäkivaa. Me miehet olemme usein enemmän visuaalisten kiihokkeiden perään kuin naiset.

Jos puhutaan parhaimmasta mahdollisesta suikkarista, niin se olisi sellainen jossa voisi pitkän aikaa pysytellä ihan laukeamisen partaalla. Mutta sellaisen onnistuminen vaatisi jo tosiaan toisen tuntemista suhteellisen hyvin. Mutta pitkälle pääsee jo noilla muillakin tavoilla.

Laukean suuseksissä aika usein suuhun, mutta myös kasvoille laukeaminen olisi kivaa, lähinnä visuaalisista syistä. Mutta siihen ainakin tarvitaan jo käsiä, joko omia tai toisen.


Olen ollut liian laiska. En ole viime aikoina juuri edes vaatinut suuseksiä, saati sitten vaivautunut edes opastamaan toista taidoissa kehittymisen suhteen. Sellaisia asioita, että mikä minusta tuntuu hyvältä ja missä olisi vielä kehittämisen varaa. Mutta kun asia oli kerran mieleeni juolahtanut, ja olin sitä hetken aikaa jo päässäni pyöritellyt, niin äkkiä tuollainen kiva koulutustapahtuma alkoikin kiinnostamaan varsin paljon.
Seuraavan tilaisuuden tullen harrastimme molemmin puoleista suuseksiä. Minä ensin antavana osapuolena, ja hetken huilaamisen jälkeen vaihdoimme vuoroa.
"Hitaasti. Tee leikitellen ja nautiskellen. Ei ole mihinkään kiire. Älä käytä ollenkaan käsiä."
Varsin kiihottavaa ja nautinnollista suuseksiä, ja vaikka tavoitteena ei ollutkaan laukeaminen vaan pitkä nautinto, niin lopulta tuolla tavalla rauhallisesti ja leikitellen annettu nautinto oli vain liikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti