Medical fetish

Tuossa jokin aika sitten tuli törmättyä FetLifen puolella keskusteluihin "lääketieteellisistä fetisseistä". (Tai jotenkin omasta mielestäni tuo englanninkielinen "Medical Fetish" näyttää paremmalta, suomennettuna kun termi tuntuu vähän oudolta ja kylmältä.) Arkikielellä voisi myös puhua lääkärileikeistä, vaikka tarkalleen ottaen lääkäriä ei välttämättä näissä leikeissä tarvitse mukana ollakaan. Mutta se on suuntaa antava nimitys, ja sinällään kai sopiva.


Mielenkiintoista. Puhuttiin sitten lähes mistä tahansa BDSM:n osa-alueesta, hyvin usein nousee esille kysymyksiä, mikä on sopivaa ja mikä ei. Siis en nyt tietenkään tarkoita mitään laittomuuksia tai toisen tahtoa vasten tehtyjä asioita, vaan tavanomaisempia juttuja.

"Onko dominoivan osapuolen sopivaa antaa suuseksiä alistuvalle osapuolelle?"
"Voivatko lääkärileikit sisältää seksiä, onko se sopivaa vai ei?"


Noihin kumpaankin vastaisin myöntävästi. Eihän asioissa tarvitse ajatella ulkopuolisten mielipiteitä. Jos juttu on molemmille (tai kaikille) osapuolille ok, niin siitä vaan. Toki ymmärrän näissä kummassakin kysymyksessä sen toisenkin näkökulman. Joku pohtii, että onko suuseksin antaminen dominoivan rooliin sopivaa, onko se enemmänkin osoitus alistumisesta ja toisen miellyttämisestä. Mutta asiaa voisi ajatella niinkin, että eikö dominoivan osapuolen oikeus ole nauttia toisen vartalosta haluamallaan tavalla? Hänhän sen valinnan tekee.

Kuuluuko seksi lääkärileikkeihin? Miksi ei. Sehän on vain keskinäinen sopimusasia. Miksi seksi ei voisi kuulua johonkin lääkärileikkiin tai fantasiaan, jos se kerran liitetään olennaisena osana niihin kuuluisiin putkimiesfantasioihinkin? Ehkä leikkiin kuuluu vähän kierompi tohtorisetä, joka "huumaa" potilaansa, ja käyttää tätä tiedottomana hyväkseen monin limaisin tavoin. Tai ehkä antaa vähän erilaista hedelmöityshoitoa epätoivoon joutuneelle nuorelle naiselle. Leikki voi olla kevyempää ja puhtaampaa lääkärileikkiä, tai enemmän vaikka SM-tyylistä, jos joku pitää ilkeästä tohtori Mengelestä kumihanskoineen ja pelottavine instrumentteineen.
Henkilökohtaisesti olen leikkinyt tämän tyylisiä leikkejä melko vähän. Miksi? En oikeastaan tiedä. Kaapistani kyllä löytyy laatikollinen tutkimushanskoja ja muutama epäilyttävä instrumentti, ja tarpeen tullen niitä hankitaan lisää. En ole ihan varma, millainen tyyli itseäni kiinnostaisi eniten, mutta voisin ihan hyvin kuvitella olevani niin tuollainen hedelmöityshoidon spesialisti kuin joku ihmiskokeita suorittava hullu tiedemies/tohtorikin. 😁 

Itse asiassa aihepiiriin kuuluu moniakin juttuja, joita voisin periaatteessa kokeilla. Erilaiset levittimet ja tähystimet ovat jo entuudestaan tuttuja. Peräruiskeet? Jaa, miksipä ei. Voisihan se olla toiselle osapuolelle sangen nöyryyttävä kokemus. Raajojen lastoittaminen tai jopa kipsaaminen voisi toimia eräänlaisena rajoittamiskeinona, vähän samaan tapaan kuin kahlitseminen tai sitominenkin. Kuinka paljon voisit liikkua kaikki raajat jäykiksi kipsattuina?
Olen myöskin usein katsellut netistä injektioleikkejä, joissa suolavettä injektoidaan neulan ja ruiskun avulla vartaloon. Suolavesihän itsessään on harmitonta, mutta enemmän voi mennä pieleen taitamattomalla tekijällä pistoskohdan valinnan ja puutteellisen hygienian kanssa. Joissakin videoissa on tällaisia suolavesipistoksia annettu esimerkiksi rintoihin. Runsaalla nestemäärällä toimenpide voi toimia kuin tilapäinen rintojen suurennusoperaatio. Vähitellen suolavesi sitten imeytyy kehoon, ja suurentava vaikutus päättyy. Hmm... Kiinnostava ajatuksena.

Oikeastaan jo pelkkä rutiininomainen lääkärintarkastus voisi olla mielenkiintoinen, mutta ehkä kuitenkin siten, että sellaisen suorittaisi jollekin vähemmän tutulle. Silloin siinä olisi mukana vähän enemmän sitä jännitysmomenttia. 


Omaa välineistöäni.

 

5 kommenttia:

 1. Anonyymi15:25

  28v täällä kirjoittelee. Mikä kihelmöinti alapäässä ja kiima kun luin tämän…. Tällästä kun pääsisi kokeilemaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityisklinikallani on vielä hyvin vapaita aikoja saatavilla..😉

   Poista
 2. Anonyymi00:39

  Todella kiihottavaa että vastasit todella… :o Kiva kuulla että klinikalla on aikoja. Onnistuisikohan alkuun konsultaatio? Ihailen tyyliäsi kirjottaa sekä ideoitasi ja mielikuvitustasi huh, en tiennytkään että jollain voi olla noin kiihottavia tekstejä ja samoja fantasioita. Juuri tyydytin puoli tuntia tälle tekstille, uudelleen luin ja tulin… Tyttö-uusimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitapa minulle viestiä osoitteeseen kinkkiblogger@gmail.com. On helpompi lähteä liikenteeseen sitä kautta. 🙂

   Poista
 3. Anonyymi23:16

  Hei. Sorikun kesti vastata. Pitää tehdä anonyymi sähköposti ja laittaa viestiä :)

  VastaaPoista