Kun panettaa

Tänään on panettanut aamusta saakka. Toisinaan ei juuri seksiä edes kaipaa, ja sitten yllättäen tekeekin mieli koko ajan. Tämä ennalta-arvaamattomuus on hyvin häiritsevä tekijä sessioinneissa. Silloin kun oikein panettaa, ei paineitaan pääse purkamaan tässä ja nyt. Ja kun lyödään viikonlopuksi session aikataulu lukkoon, niin sitten H-hetkellä ei jaksaisikaan enää tehdä mitään muuta kuin nukkua. No, ihan aina ei näinkään käy, mutta valitettavan usein. Sessiointi tuntuu kuitenkin olevan ainoa järkevä keino, jolla bdsm- ja muun elämän välille saadaan rakennettua etäisyyttä. En edes halua sen olevan osa tavallista jokapäiväistä elämää. Silloin kun sessioin, saan olla luvan kanssa julma ja ilkeä. Sellainen, jollainen en normaalielämässä olisi.

Sain taas äkillisen haaveunikohtauksen. Kesken puuhieni huomaan olevani aivan muissa maailmoissa. Unelmoin nuoresta uhkeasta tytöstä, joka on tullut opettelemaan alistumista. Hän haluaa sen tapahtuvan "pakotettuna". Kauniiden kasvojen ja suurehkojen rintojen katseleminen saavat oloni kiihottumaan. Paitsi että aion alistaa häntä, tahdon hänen myös tuntevan olonsa nöyryytetyksi. Vien hänet fyysisille ja henkisille rajoilleen, selvittääkseni, missä ne kulkevat. Tietenkin tämä kaikki tulee tapahtumaan hyvin, hyvin hitaasti. Sidon hänen kätensä pään yläpuolelle katosta riippuvalla köydellä. Hän on avuton. Voin repiä vaatteet riekaleiksi suurien valkeiden rintojen heilahdellessa nykäysteni tahdissa. Voisin myös käyttää veistä tai saksia leikatakseni kankaan hänen yltään.

Tunnustelen paljaita pehmeitä rintoja. Tiedän, että ne ovat tarpeeksi isot sidottaviksi. Kiedottaviksi tiukalle ohuella köydellä, sähköjohdolla tai muovisilla nippusiteillä. Kun käsken häntä polvistumaan ja kumartumaan eteenpäin, sidon hänen kätensä selän taakse karkealla köydellä estääkseni häntä käyttämästä niitä.

Sormeni leikittelevät häpyhuulten välissä ja klitoriksen päällä saaden hänet kastumaan litimäräksi. Työntelen sormiani hitain liikkein sisään ja ulos. Hän huokailee, kun kerron hänelle kaikista niistä likaisista tempuista, joita aion tehdä. Kiusoittelen, ja pidän hänet orgasmin partaalla sallimatta kuitenkaan saavuttaa sitä. Se tekee hänet hulluksi.

Hänen mahlansa valuu pitkin reisiä kertoessani hänelle, kuinka pakotan hänet orjaksi ystävilleni. Hän joutuu imemään jokaista kullia, ja nuolemaan jokaista pillua joka hänelle tarjotaan. Heitän lattialle suuren dildon. Sanon työntäväni sen pian syvälle hänen sisäänsä. Sen jälkeen levitän liukastetut häpyhuulet erilleen, ja työntelen hitaasti kaikkia sormiani sisään niin syvälle kuin saan ne. 

Videokamerani nauhoittaa koko tapahtuman. Se lisää nöyryyttävyyttä. Katselemme sitä sitten joskus yhdessä, ehkä jonkun muunkin ollessa läsnä. Esitän suoria ja nöyryyttäviä kysymyksiä. Kuinka monta miestä hänellä on ollut. Kuinka monta naista. Mikä on ollut rivoin juttu, mitä hän on tehnyt. Nauttiiko hän ollessaan sidottuna avuttomaksi, kun venytän hänen pilluaan isoilla leluilla... Uskokaa vaan, hän kertoo kaiken.

Sitten, tunnin tai parin päästä kun olen valmis, annan hänen laueta. Hän on uupunut, mutta minun ilkeä leikkini on vasta alussa. Ja nyt hän saa ensimmäisen kullin imettäväkseen. Otakin se syvään, narttu!

Kuinkahan moni pitäisi tuollaista asetelmaa houkuttelevana?

Huoh! :(
On kivaa jos on mielikuvitusta, mutta toisinaan niin saamarin kiusallista. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti