Fantasioista

Kaikilla on fantasioita. Tai ainakin useimmilla on. Olen ollut aina siinä uskossa, että huonommallakin mielikuvituksella varustetuilla liikkuu päässään ajatuksia aiheesta jos toisesta. Ja mikäpä nyt ei pyörisi enemmän mielessä, kuin seksi. No, varttuneemmalla väellä ehkä lauantain bingo.
Sattuneista syistä on viimeisten päivien aikana tullut fantasioitua tavallista useammin. Jos nyt suoraan sanotaan, niin aamusta iltaan ei paljoa muuta mielessä olekaan ollut. Välillä pitäisi kyetä keskittymään muihinkin asioihin, mutta hetken päästä huomaa taas tuijottelevansa ihan jonnekin toisaalle ja haaveilevansa. Yleensä jokin tietty fantasia pyörii mielessä viikko tolkulla siihen asti, että siihen kyllästyy, ja sen jälkeen tilalle tulee jokin toinen. No, tällaista se elämä on. Välillä panettaa niin, että voisi mennä vaikka torille nussimaan puluja, ja välillä taas veto on kokonaan poissa.


Osa fantasioistani on sellaisia, että ne saattaisivat ihan hyvinkin tapahtua joskus oikeassa elämässä. Kenelläpä miehellä ei olisi joskus ollut fantasiaa useammasta naisesta samaan aikaan. Tunnustan, niin on myös minulla. Olen ihan hirveä piilosika. Röh röh! Tosin omassa fantasiassani teemana on BDSM-henkisyyden mukaisesti sitominen ja alistaminen. Asetelma olisi sellainen, että toimisin itse masterina. Minulla olisi palvelija, joka tottelisi käskyjäni, ja orja, jota vuorostaan palvelijani voisi käskyttää. Korkea-arvoisena herrana en tietenkään itse alentuisi käskyttämään alhaista orjaa. Määräykseni olisivat tietenkin suurpiirteisiä, jotta myös palvelijani saisi käyttää omaa mielikuvitustaan komentaessaan orjaani. Jos haluaisin esimerkiksi viihdykettä, olisi mielenkiintoista seurata, millaista viihdykettä palvelijani minulle järjestäisi. Mmm... tuollaisesta asetelmasta voisi kehkeytyä vaikka mitä kivaa. Teoriassa mahdollista, mutta käytännössä... Ei ehkä tule koskaan tapahtumaan.
Myös fantasiat isoista rinnoista ovat jatkuvasti mielessä, eräänlainen parantumaton tissimaanikko kun olen.

Kaikki fantasiat eivät tietenkään ole toteutuskelpoisia. Monesti fantasiathan kertovat asioista, jotka ovat todellisuudessa vieraita, tai peräti mahdottomia. Ajatellaan nyt vaikka fantasioita Hollywoodin julkkiksista, tai erittäin kovaa sadomasokismia sisältäviä kuvitelmia. Kuka nyt oikeasti kuvittelee pääsevänsä köyrimään Angelina Jolieta, ja puristelemaan tissejä, etenkin nyt kun rouva meni taannoin fanien kauhuksi poistattamaan omansa. Fantasioissa se on kuitenkin mahdollista.


Keskustelufoorumeilla törmää myös väkivaltaisiin fantasioihin. Esimerkiksi raiskausfantasiat tuntuvat olevan varsin yleisiä sekä miehillä että naisilla, sekä uhrin että tekijän näkökulmasta. Ymmärtääkseni kukaan ei kuitenkaan aivan oikeasti haluaisi tulla raiskatuksi, vaikka sellaisesta fantasioikin.
Suomalaisista sivustoista kannattaa mainita ainakin BDSM-baari, jossa käydään asiallisia keskusteluja myös erikoisemmista fantasioista, sekä siitä, miten niihin suhtaudutaan. Luulisi, että kinkypiireissä kieroihinkin fantasioihin suhtauduttaisiin ymmärryksellä, mutta näin ei näköjään kuitenkaan aina ole. Syynä lienee se, että me kinkytkin olemme vain ihmisiä, ja meitä on moneen lähtöön.
Kansainvälisistä sivuista mainittakoon Dark Fetish network, joka nimensä mukaisesti keskittyy enemmän ”pimeisiin” fetisseihin ja fantasioihin, kuten kidutukseen ja ihmissyöntiin. Voisi äkkiseltään epäillä, mahtaako kukaan terve ihminen tuollaisesta fantasioida. Veikkaan kuitenkin, että Twilight -elokuvien jälkeen yhtä jos toistakin koulutyttöä kiinnostaa tulla kalvakkaaksi verenimijäksi. Lävistys ja tatuointinikkarit voisivatkin ottaa uudeksi bisnesideakseen kulmahampaiden viilauksen.

Fantasiointi itsessään ei ole pahaa, vaan voi olla jopa hyödyksi, vaikkapa ihan tavallisessa parisuhteessa. Joo, ei kukaan tietenkään halua kuulla, että kumppani fantasioi ihan jostain toisesta henkilöstä kesken kiihkeimmän seksin, mutta niin varmasti monikin tekee. Kirjoitin aikaisemmin aivoista tärkeimpänä seksielimenä, ja fantasiat ovat oikeastaan aivoille erinomaista piristettä. Pitää muistaa, että fantasiat ja todellisuus ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Se, että joku fantasioi toisesta henkilöstä, ei tarkoita että pettää kumppaniaan. Tai jos uneksii raiskausfantasiasta, ei se tarkoita, että aikoisi toteuttaa sellaisen. Pitää aina muistaa, että vastuulliset ja terveet ihmiset osaavat kontrolloida tekemisiään.
Joten jälleen kerran, muista tutustua kumppaniisi huolella ennen sessiointiin ryhtymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti