Kapteeni koukku ja implanttien sitomisen pulma


Nyt kesä on vihdoin koittanut, ja oleilen itsekin enemmän ulkosalla kuin sisällä tietokoneen ääressä. Siinä yksi syy, miksi päivityksien kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Aurinkoa näkee Suomessa kuitenkin sen verran harvoin, että siitä pitää ottaa kaikki irti. Kannattaa kuitenkin välillä muistaa niitäkin paikkoja, jonne päivä ei paista.

Pihan reunalla hitsauspuikon suristessa muotoutui tällainen kiva käyttöesine. Ei kuitenkaan tullut tällä kertaa omaan käyttööni, vaan oli tilaustyö. Olen muutenkin sen verran poikkeava yksilö, etteivät peppujutut ole minua koskaan kiinnostaneet. Vaikka mistä sitä tietää, ehkä kokeilemisen jälkeen voisi kiinnostaakin. Näitä voisi askarrella joskus joutessaan lisääkin.





Viime aikoina minua on mietityttänyt eräs sitomiseen liittyvä pulma, johon en ole vielä löytänyt oikein hyvää vastausta. Kysymys on nimittäin rintojen sitomisesta silloin, kun sidottavalla on nykyään niin yleiset rintaimplantit, eli "silikonitissit". Ihan puhtaalla järjellä voisi päätellä, että tuskin ainakaan kevyemmät rintasidonnat olisivat niille yhtään vahingolliset. Mutta kuinka paljon implantit oikeastaan kestävätkään ylipäätänsä mitään? Vai onko peräti niin, että implantit ovat lujempaa tekoa kuin ympäröivä kudos, eivätkä poksahda kovinkaan helposti tiukemmissakaan sidonnoissa. Onhan siinä jo nahkakin välissä suojana. Pystyvätkö rintaimplantin omaavat kokeilemaan äärimmäisiä rintoihin kohdistuvia sidontaleikkejä, esimerkiksi sidotuista rinnoista rokottamista? Tietenkin implanteissakin on eroja, ja siinä miten ne on asennettu, rintalihaksen alle vai päälle.


Loppukevennys

Feministi yritti netissä opettaa minulle, että on häpeällistä ja vanhanaikaista, että naisia on esimerkiksi johtotehtävissä paljon vähemmän kuin miehiä. Ilmoitin olevani itsekin suuri feminismin kannattaja, ja olevani asiassa samaa mieltä. Tai itse asiassa jopa sitä mieltä, että naisia pitäisi olla yhtä miesjohtajaa kohden vähintään kaksi.
Sain kuulla olevani sovinisti.

Hmm... Naisia ei voi sitten ymmärtää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti