Vaihtelusta ja tylsistymisestä

Tällä hetkellä seksirintamalla tilanne on tyydyttävä, vaikkakin käytäntö pyörii enemmän vaniljatasolla kuin kinkyilyssä. Mutta ei se nyt oikeastaan haittaa. Karkeasti ajatellen homma menee aina siten, että vähitellen hivuttaudutaan kohti irstaampaa ja rajumpaa toimintaa entisen alkaessa käydä liian tylsäksi. Sitten eräänä päivänä huomaa, että vaniljaseksi ONKIN varsin extremeä kaikessa hempeilyssään. Siis hurjaa, siinähän saatetaan suudella ja kaikkea! :O
Suuteluun liittyen on muuten tehtävä eräs tunnustus. Olen aikuisiällä suudellut naista varmaan alle kymmenen kertaa suulle. Tai kaksikymmentä. (Miehiä en kertaakaan.) En vain osaa. Se on outoa. Ihan pervoa ja sairasta. ;D Mutta eivät kaikki naisetkaan osaa. Ehkä meiltä tällaisilta puuttuu joku geeni. :D Ja kielisuudelma se vasta outoa onkin. Omaa kieltähän nyt on tunkenut kyllä jokaiseen rakoseen, mutta että joku muu tunkee kieltään suuhuni... On niin kuin jokin limaisen karhea etana yrittäisi tunkeutua suuhun tonkimaan hammasvälejä. :S


Tunnustan myös olevani sellainen, että kyllästyn hyvin nopeasti saman toistoon seksielämässä. Siis samanlaiseen kaavaan jumittuminen vähentää intoa, ja melkein mikä tahansa alkaa lopulta maistua puulta. Ennemmin vaikka pitää kokonaan taukoa, kun vatkaa puoliväkisin samaa juttua. Uusien juttujen etsiminen ja kokeileminen sen sijaan on pitänyt mielen virkeänä. Ja paljon on edelleen kokemattakin. Aikaisemmin olin ehkä eräällä tavalla seksiin liittyvien asioiden suhteen vähän pidättyväisempi, mutta monet asiat ovat muuttaneet sittemmin käsityksiä. Sitä huomaa karulla tavalla, että saman ikäluokan kavereista jo on useampi poistunut tästä maailmasta kuka milläkin tavalla, ja osa lojuu juoppoina ojan pohjalla, ja kenelle on tapahtunut mitäkin. Jotenkin on alkanut oivaltaa, että elämä on liian lyhyt siihen, että elää täysin muiden odotusten mukaan. Tai tekee kaikessa niin kuin edes yleisesti on hyväksyttyä. Kuulostaako kovin itsekkäältä? Mielestäni kuitenkin parempi elää oman päänsä mukaan, kuin vaikkapa sen mukaan, mitä naapurit ja sukulaiset sinulta odottavat.

Mä päätin piristää elämääni kokeilemalla erotiikan saralla kaikkia irstauksia, mitä koskaan on mieleen juolahtanut tai mistä olen haaveillut, eikä ole ainakaan vielä kertaakaan kaduttanut. Sanovathan jotkut vanhat ihmiset niin, että enemmän katuvat elämässään sellaisia asioita jotka jäivät tekemättä, kuin niitä hölmöyksiä, joita tuli tehtyä. Paljon tosin on vielä kokeilemattakin. Olen pitänyt jonkinlaista listaa haaveista, joita voisi joskus toteuttaa. Aika monen kohdan yli on jo vedetty viiva kokeilun merkiksi, mutta osa odottaa edelleen toteutumistaan.

Keskustelimme kimppajutuista. Narttu pyöritteli mielessään, millaista se mahtaisi olla. Vaikuttaisiko sellainen meidän keskinäiseen suhteeseen jälkikäteen. Vaikka hommaan mentäisiinkin mukaan yhteisellä sopimuksella, jäisikö siitä sen jälkeen jonkinlainen mustasukkaisuuden tunne. Ja jos puuhastelisimme kimpassa, vaikka jonkun toisen parin kanssa, niin meidän pitäisi olla samassa huoneessa, jotta mustasukkaisuus ei iskisi. Hassuja mietintöjä, mutta ymmärrettäviä. Kolmas pyöräkin sinällään kävisi... Tosin narttu ottaisi toisen miehen, ja minä taas toisen naisen. Itse taas mietiskelin, osaisinko olla luontevasti toisen miehen ollessa läsnä.
Nartun mielestä kolmannen pyörän tai parin tulisi olla jollain tavalla tuttu. Itse en tiedä, olisiko tuttuus enemmän rasite vai positiivinen asia. Kai sekin vähän riippuu, millaista se tuttuus olisi.

Olen myös miettinyt viime aikoina jonkinlaista kuvaussessiota, tai sessioiden videokuvausta. Ehkä se jossain vaiheessa tulee mahdolliseksi, mutta tällä hetkellä taidan olla sellaisen innostuksen kanssa yksinäni. Tai jos vaatimustasosta tingitään, niin voinhan minä vaikka kuvata itsestäni nakupotretin, ja julkaista sen. :D Mutta ei se kyllä ole ihan sitä mitä ajattelin...

 

 



1 kommentti:

  1. Anonyymi13:19

    Jännä tuo suutelujuttu! ... Ja kiitos vaan tuosta etana-mielikuvasta, toivottavasti ei palaa joskus mieleen kesken kaiken suutelun. :DD

    Niin, vaihtelu tosiaan virkistää. Monenlaista on tullut kumppanin kanssa kokeiltua, mutta esimerkiksi molempia kiinnostava kimppajuttu on meilläkin silti vielä kokeilematta. Ei olla pahemmin mustasukkaisia, mutta itsekin haluaisin toki kaikkien olevan samassa huoneessa, koska se olisi yhteinen juttu ja eipä tarvitse sitten udella jälkikäteen toisen tekemisiä. :)

    Kuvaamista ollaankin harrastettu. Minussa on vähän ekshibbarin vikaa, joten onpa niitä tullut netissä julkaistuakin ilman kasvoja (toim.huom. ei tällä nimimerkillä :D).

    VastaaPoista