Kostean tilan ongelma

Olen törmännyt useamman kerran naisiin, joilla tuntuu olevan eräs outo ongelma. Oudoksi asian tekee nimittäin se, etten itse edes mieltäisi sitä ongelmaksi. Kyse on siis naisen voimakkaasta kastumisesta kiihottuessa.
Ymmärrän kyllä, jos runsas kastuminen koetaan ongelmaksi esimerkiksi työpaikalla, jossa nainen voi kiihottua vilkkaan mielikuvituksensa vuoksi. Onhan miehilläkin ihan vastaavanlainen ongelma. Kuka nyt haluaisi kuljeskella työpaikkansa käytävillä, jos jorma sojottaa puntissa, ja heiluu kohti etumaastoa, niin kuin valkoinen keppi sokealla. Mutta miksi ihmeessä moni kokee sen nöyryyttäväksi ongelmaksi myös silloin, kun tarkoituksena on harrastaa seksiä? Onko naisen seksuaalisuus vielä nykyisessäkin yhteiskunnassa niin outo tabu, että sitä pitää peitellä? Veikkaan, ettei se johdu siitäkään. Tapaamani naiset ovat olleet lähes poikkeuksetta varsin avaramielisiä, mutta silti kastuminen on koettu hävettävänä asiana.

Hyvät naiset!!! Miehenä minusta on jo hyvin imartelevaa, jos nainen on kastunut valuvan märäksi jo ennen vaatteiden riisumista. Pikemminkin koen tilanteen hieman epämukavana, jos nainen ei kostu kunnolla, ja avuksi joudutaan ottamaan liukkaria tai sylkeä. Runsas kastuminen tuo tietenkin mieleeni kiimaisen nartun. Häpeävätkö naiset juuri tätä mielikuvaa? Valuvankostean nartun kanssa voi toimia niin kuin pitääkin, turhia kyselemättä. Varma ote niskasta vasemmalla kädellä. Paidan etumus repäistään auki oikealla kädellä. Voit puristella hetken lolloja, ennen kuin taivutat nartun vasten sohvan pöytää, avaat sepaluksen ja alat hautaamaan kuumaa makkaraa.

Toiset pitävät vähemmän kosteasta, koska silloin on enemmän ”kitkaa”. Itselleni matka on päämäärää tärkeämpää, joten en oikeastaan kaipaa edes ylimääräistä puristusta. Lämmin ja niin mukavan liukas on jo itsessään niin kiihottavaa, että melkein pelkkä ajatteleminenkin saa veren virtaamaan nopeammin. Mielestäni tuo ”kitka” on täysin tarpeetonta. Mikäli nainen on leikissä mukana tarpeeksi halukkaana, niin sitä lypsävää puristusta löytyy ihan varmasti jokaisen tarpeeseen. (Tai ainakin voisin näin väittää) Ja jos jostain syystä en tuntisikaan stimulointia niin voimakkaana, niin ainahan voin antaa nartulle kunnon kyytiä leluin ja sormin, ja tarjota sen jälkeen imeskeltäväksi tikkaria.

Tapaamistani naisista noin 30 % on ”kärsinyt” voimakkaasta kastumisesta.

1 kommentti:

  1. Hyvä aihe tämäkin! Itseäni hävetti nuorempana runsas kostuminen, valui lakanoille välillä. Ilman hormonaalista ehkäisyä olin aina sellainen "panokostea", siis myös silloin, kun en ollut tippaakaan kiihottunut. Se oli vähän ärsyttävää, koska moni tulkitsi sen väärin; luuli mun olevan kiihottuneempi kuin olinkaan, ja koettivat bluffata esileikissä sen takia. Nuorempana myös mietitytti, onko kitkaa tarpeeksi. Nykyään en moisia murehdi, nautin täysin rinnoin ja pilluin. Nykyisin, hormonaalisen ehkäisyn kanssa, en ole ollenkaan kostea "normaalitilassa", vaan kosteus tulee aina vain kiihottumisen myötä (vrt. ilman ehkäisyä tilanteeseen). Kiihottuessani kostun kyllä märäksi. Mut joskus ei märkyys ehdi tulla perässä; joskus ehdin saada orgasmin, ennen kuin olen kostunut läpimäräksi :D Yhdyntää sen sijaan en nykyään anna enää kuin ihan märkänä, koska olen lantionpohjanlihastreenin myötä tiukentunut sen verran, että yhdyntä sattuu jos en ole ihan märkä, ja siltikin aloitetaan yhdyntä aina hitaasti ja varovasti ja rentoudun tietoisesti. Mutta musta se on vaan kiihottava tunne, kun vagina venyy ja joutuu työntämään, eikä "uppoa kuin suohon" :D Eli on vain sitä parempi nykyään, mitä märempi olen, joka tapauksessa tuntuu hyvältä ja tiukalta kummastakin :) Ja tosiaankin; erittäin kiihottuneesta naisesta lähtee puristusta orkkujen myötä. Usein saan orgasmin kiihottuneena yhdynnässä ensityönnöllä; mies pysähtyy täysin kunnes orkku laantuu, jatkaa työntymistä hitaasti, laukean usein uudestaan siinä vaiheessa, tämä toistuu muutaman kerran usein. Eli meillä yhdyntä alkaa varovasti ja "mun ehdoilla", täysillä nauttien, sit ku mä oon saanut tarpeekseni, on yleensä miehen vuoro nauttia ja "päästellä menemään", tykkään että mies "ottaa mut kunnolla" siinä vaiheessa. Onni on mies, joka osaa pidätellä siemensyöksyään, mutta laukeaa käytännössä heti kun haluaa! Exä laukesi lähes aina liian nopeasti, ja se oli turhauttavaa, vaik on siinä myös oma kiihotuksensa. Mut kyllä nykyisen kanssa nautin ehdottomasti enemmän ja ehdin saada enemmän orgasmeja :) Orgasmit yhdynnässä on parhautta :)

    VastaaPoista