Suuorja

Meinasin viettää tänään leffailtaa. Huilata vähän, ottaa lasillisen punkkua ja hyvää ruokaa television ääressä. Samalla tekisi kyllä mieli jotain tuhmaa...


Olen miettinyt, löytyisikö jostain verkkokaupasta sellaista pään ympärille kiinnitettävää hihnastoa, eräänlaisia suitsia, joka jättäisi suun vapaaksi. Ja myös jonkinlaista strap on - tyylisiä valjaita, vatsan ja reisien ympäri kiinnitettäviä, jotka voisin pukea itselleni, ja joihin nuo suitset voisi kiinnittää. Olisi kiihottava ajatus katsella vaikkapa pornoa, samalla kun suitsiin ja valjaisiin kytketty suuorja miellyttäisi minua koko osaamisellaan, pääsemättä pakoon. Ja kuinka tarpeen vaatiessa voisin ohjata ja kannustaa vaikkapa pitkän piiskan avulla paljaille pakaroille läimäytellen.

Miten kiva olisikaan nauttia pitkäkestoisesta rauhallisesta hemmottelusta, tuntea lämpimän suun työskentelevän kaluni kimpussa tai imeskelemässä ja nuoleskelemassa pallejani, jotka olisivat yltä päältä kuolassa. Jos mielihyvä kasvaisi liian suureksi, tarttuisin toista hiuksista vetäen suun kaluni ympäriltä, laueten kasvoille ja omaan syliini. Sen jälkeen voisin nauttia siitä, kuinka suuorja nuolee kaluni ja syliini puhtaaksi, ja jatkaa sitten hellävaraista työtään herätellen kaluani uudelleen juhlakuntoon. 😋

Kuinkahan pitkään työlleen omistautunut suuorja voisi tuollaista jatkaa? Tunnin? Vaiko pari?

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen fantasia. (Mulla kyl leuat väsyy sen verran nopeasti, että en ainakaan mä tunniksi ryhtyisi suuorjaksi, mutta kai joku voi jaksaakin :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuri sen takia tarvittaisiinkin tehokkaita kannustuskeinoja, että jaksaisi pidempään kuin normaalisti. Sitäpaitsi, eihän sitä koskaan opi, jos ei harjoittele!

      Poista