Erotic Art

Joitain vuosia takaperin minulla oli useita kivoja ja mielenkiintoisia harrastuksia. Yksi näistä oli maalaaminen. Tai oikeastaan on kai vähän väärin sanoa että "oli", kai se on edelleenkin, mutta on vaan ollut kovin pitkällä tauolla. 

Mietiskelin tuossa jokin aika takaperin, että olisi kai sopiva aika alkaa pikkuhiljaa virittelemään tätäkin harrastusta uudelleen. Ainoana kysymysmerkkinä enää oikeastaan on, että mitä ihmettä sitten maalaisin? Tarvitsisin jonkinlaisen inspiraation, jonkin kiinnnostavan ja motivoivan aiheen. Pidän luonnosta, ja maalaukseni ovat tähän mennessä olleet varsin luonnonläheisiä, maisemamaalauksia ja sellaisia. Loppupään tekeleet ovat olleet ehkä vähän erilaisia. Sanotaanko vaikka, että ne ovat olleet eroottisella lisäsävivahteella maustettuja maisemamaalauksia. Jotain sen tyylistä haluaisin kai tehdä jatkossakin, tai sitten voisi kokeilla jotain enemmän eroottispainotteista, ja vähemmän sitä maisemaa.

Elävän mallin mukaan en ole koskaan osannut maalata. Olen vaan niin pirun hidas, ja joudun hiomaan mittasuhteita ja kaikkea muuta niin pitkään, että mallini olisi jo ehtinyt siinä vanheta eläkeikään. Maalaan siis vain valokuvien mukaan. Netistä kyllä löytyy kivoja ja kiinnostavia kuvia, mutta niihin minulla liittyy pari juttua, joista ei meinaa päästä yli. Ensinnäkin netistä löytyvät kuvat ovat jonkun muun ottamia. Niiden käyttämisestä tulee vähän sellainen olo, niin kuin vain kopioisi jotain. Ei se ole ihan täysin omaa tuotosta. Toinen syy, mikä ehkä lopulta on se vielä tärkeämpi, on että netistä randomina otettuihin kuviin ja malleihin ei liity mitään tunnetta. Olisi aivan eri asia maalata taulu siitä naapurin Tiinasta, jonka perää on vilkuillut aina silloin tällöin, kuin maalata taulu jostain täysin satunnaisesta henkilöstä. Mutta harvassa ovat nuo sellaiset tuttuni, jotka minulle omia alastonkuviaan lähettelisivät inspiraatiota antamaan. 😄

Tämä on osakuva eräästä vuosia sitten maalaamastani taulusta.
Tyylini on ehkä vähän sarjakuvatyylistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti