Hotelliyö Kuopiossa

Tutustuin lähes vuosi sitten erääseen kuopiolaiseen naiseen. En muista, olenko koskaan kirjoituksissani asiaa tullut maininneeksikaan, mutta Kuopion suunnalta olen itsekin kotoisin. Olen tuumaillut, että kun siellä päin tulee ajoittain liikuttua, niin mikä ettei sieltä voisi seuraakin etsiä. Tosin mitään tapaamisille sopivaa paikkaa minulla ei ole tiedossa, se on vähän sellainen miinuspuoli.


Meillä oli alussa melko pitkä kirjoitteluvaihe. Jutustelu sujui kyllä netin kautta varsin kivasti, ja puhetta kahvin merkeissä tapaamisestakin oli ollut jo pidemmän aikaa, mutta käytännön syistä johtuen sellainen järjestyi vasta marras – joulukuun vaihteen tienoilla. Kävimme tuolloin kahvittelemassa ja kiertelemässä kauppoja Kuopion kauppakeskus Maskussa. En ole ihan varma, saatiinko minut lopulta raahattua Ikeaankin. Minusta on kiva tutustua ensin rennommassa ympäristössä. Siis sehän on vain sitä kuuluisaa kemiaa ja sen selvittämistä. Vaikka olisi kuinka näyttävä ja muodollisesti pätevä seuralainen, niin esimerkiksi niukkasanaisuus ja muu sellainen sulkeutuneisuus voi olla vaivaannuttavaa, ja johtaa kiusalliseen tunteeseen varsinaisessa tapaamisessa ihan hännänpäätä myöten.
Tämän kahvittelukäynnin jälkeen tuli puhetta ihan varsinaisenkin tapaamisen mahdollisuudesta, mutta sitten kiireet muiden menojen, joulun ja muiden juttujen kanssa siirsivät tapaamista kauemmas. Niin, ja lopulta tuli tämä koronakevät


Mitäpä kertoisin hänestä? Voisin kai luonnehtia häntä ensikertalaiseksi. Mikäli ymmärsin oikein, niin jonkinlaista kokemusta tuhmailuista kyllä oli jo entuudestaan, samoin myös vieraista miehistä. Mutta ei kuitenkaan ihan tällä tavalla. Hän on minua lyhyempi, kuten varmaan jo jokainen arvasikin, kiva ja puhelias punapää. Ja niin, aika uhkeakin. 😁 Alistuva, mutta ei masokistinen, vaikkakin jotkut puremiset, läimimiset ja nipistelyt tuntuivatkin olevan ihan okei.


Kesälomien alettua ja rajoitusten purun myötä saimme sitten lopulta sovittua sen tapaamisenkin. Tapaamispaikan miettimisessä oli aluksi vähän pulmaa, mutta kun oikein niillä aikatauluilla ei mitään ihmeellisempää enää joutanut suunnittelemaankaan, niin lopulta tarkoitukseen valikoitui hotellihuone kaupungin keskustasta. Jos tähän mennessä olen oppinut jotain hotellihuoneen varaamisesta kinkyilytarkoituksiin, niin ensimmäisenä pitää etsiä netistä käyttäjien arviointeja asiasta nimeltä ”äänieristys”. On nimittäin sangen kiusallista yrittää puuhastella mitään vapautuneesti, jos äänieristys on sitä luokkaa, että käytävää eteenpäin raahustavan mummon hengityskin kuuluu omaan huoneeseen. Sitä alkaa äkkiä kuvitella, mitä kaikkea omasta huoneesta sitten kuuluu muualle. Toinen juttu on, että älä koskaan mene hotelli- ja ravintola-alan opetushotelliin. Oli jotenkin kiusallinen kokemus, mutta se oli sitten jo toinen juttu. 😂
Hotellihuone ei ehkä muutenkaan ole ihan paras mahdollinen paikka. On niin vaikea luoda sinne oikeanlaista ympäristöä. Sopivaa alustaa kiinnipitämiselle. Sänky on liian joustava ja upottava, pöytä joko liian matala tai korkea. Mutta lähinnä liikenteessä oltiinkin sillä ajatuksella, että tämä on nyt tutustumiskäynti, ja kokeillaan vähän erilaisia juttuja. Sitten myöhemmin voi alkaa hifistelemään ja tekemään asioita vähän hienommin.


Ehdin odottelemaan jo jonkin aikaa deittini saapumista. Tosin olin jo etukäteen suunnitellut saapuvani paikalle vähän aikaisemmin, että ehtisin vähän katselemaan ympärilleni. Eli tutkimaan, mihin kaikkeen huoneessa olisi edes mahdollisuuksia ryhtyä. Lopulta seuralaiseni saapui paikalleen viininpunaisessa kesämekossaan. Ei varsinaisesti paljastavassa tai tyrkyttävässä asussa, mutta sellaisessa, jossa hänen (köhöm) muutenkin varsin suurikokoiset rintansa kyllä selkeästi tulivat huomatuksi.... Mutta se tuskin oli tarkoituksellista, eihän..? Harva tuntemani nainen on sanonut suorastaan pitävänsä rintojensa huomioinnista. Tai useamminkin se on ollut juurikin päin vastoin. Monet tuntuvat lähinnä vihaavan rintojensa käsittelyä ja hiplausta.
Juttelimme siinä hetken erinäisistä asioista. Tarkoituksena ei siis ollut pitää mitään kovin alistushenkistä sessiointia, vaan lähinnä kevyempää leikkimistä. Ehkä se on muutenkin hyvä ensimmäisellä kerralla, kun voi vapaasti kommunikoida ja sanoa jos on jotain sanottavaa.

Meillä oli ollut jo aikaisemmin netissä puhetta eräänlaisista suitsista. Tarkemmin sanottuna pään ympärille kiinnitettävästä suupallolla varustetusta hihnasysteemistä, "harnessista", johon saisi kiinni suitset. Omani on vastaavanlainen kuin tämä, mutta vähän muokattuna.
https://antishop.fi/shop/paaharness-suupallolla-or20200411000
(Ylimääräisenä sivuhuomautuksena voisin sanoa, että minulle nahkatyöt ovat olleet tähän saakka melko vieraita. Hihnojen niittaaminen tuntui oikeastaan melko kivalta puuhalta. Kaikki jotka ovat kiinnostuneita, kannattaa kokeilla.)


Niin. Olin kokeillut tuota hihnasysteemiä jo omaan päähäni, mutta minusta se tuntui sangen epämukavalta. Tai ainakin silloin, jos hihnat ja säädöt eivät olleen ihan kohdallaan. Uusi nahkahihna on niin jäykkää ja etenkin reunoistaan vähän kovan tuntuista. Aloitimme kuitenkin leikkikerran pukemalla tuon systeemin daamilleni, joka vannoutuneena heppatyttönä pääsi olemaan nyt minun tammani. 😊 Yllättävää kyllä, hän ei tuntunut pitävän sitä lainkaan epämiellyttävänä. Hihnojen säätäminen vei jonkin verran ajasta, jokaisella kun pään muoto on yksilöllinen. Kiinnitin myös suitset sivuilla oleviin renkaisiin pikakiinnittimillä. Niistä oli tarkoitus pidellä kiinni sitten myöhemmin leikeissä.
Tämän jälkeen ohjasin seuralaiseni istumaan tuolille.
Oli puhuttu etukäteen, että yritettäisiin välttää näkyville paikoille jääviä jälkiä. Ymmärrettävää kyllä. Kesällä kun on yhtä jos toistakin juhlaa, ja monesti kevyemmissä kesävaatteissa. Ajattelin varmuuden vuoksi käyttää köysien sijaan pehmustettuja kahleita. Oikeastaan toinen syy niiden käyttämiseen oli se, että ne ovat paljon nopeampia käyttää sidontoihin verrattuna. Aikaa kun on usein muutenkin varsin rajallisesti.
Kiinnitin kädet selän taakse tuolin takapuolelle rannekahleilla ja lyhyellä köydenpätkällä. Nilkkoihin ja reisiin tulivat hihnatyyliset siteet. Siis periaatteessa kaulapannan tapainen lyhyt vyönpätkä solkineen ja kiinnitysrenkaineen, erikseen reiden ja erikseen nilkan ympärille. Nämä nilkka- ja reisisiteet yhdistin sitten toisiinsa pienillä lukoilla, niin että jalat pysyivät koukussa tuolin istuinosalla. Sitten oltiinkin jo valmiita aloittamaan.


Tarkoituksenani oli edetä hitaasti ja kiusoittelevasti. Aluksi tarttua kiinni hiuksista, käännellä päätä sivulle ja antaa sormien kulkea pitkin kaulan ja hartioiden ihoa. Vähitellen koskettelu kuitenkin muuttui rohkeammaksi. Sormet vaihtuivat pitkävartiseen siveltimeen, jonka pehmeää päätä kuljettelin pitkin kaulan ihoa. Enkä malttanut enää kovin pitkään odotella, vaan vetäisin mekon rinnusta alaspäin ja kaivoin rinnat röyhkeästi esiin. Se tosin ei ollutkaan niin kovin helposti tehty mekon ja rintaliivien rajoittavasta yhteisvaikutuksesta johtuen, mutta onnistui kuitenkin. Jatkoin rintojen hyväilyä, puristelua, pensselillä sivelyä, ja lopulta teki mieli kiusoitella niitä kielellä. Daamini oli siitä poikkeuksellinen nainen, että hän piti kovasti rintojen käsittelystä. Siis ihan kiihottumiseen asti, ja epäilenpä, että hänelle orgasmin saaminen pelkästään rintoja kiusoittelemalla ei olisi ollut mikään mahdottomuus.
Nyt kun pitkästä aikaa pääsin leikkimään varsin suurikokoisilla rinnoilla, alkoi tuntua siltä, että olisi aivan pakko saada myös sitoa ne. Kiersin ohutta polyhamppuköyttä tiukasti rintojen ympärille, saaden ne pullistumaan pinkeinä entistäkin paremmin esille. Sen jälkeen olikin hyvä puristella niitä, jatkaa hyväilemistä suulla, ja pitää rintoja koko ajan sopivasti vedossa.


Leikin jäljet. Kuva seuraavalta päivältä.


Käteni hakeutui myös mekon helman alle, pitkin reiden sileää pintaa. Ja kuten arvasinkin, tunsin jalkovälin olevan kastunut melko reilusti. Aloin hieroa ja hyväillä sitäkin sormineni. Tosin mieltäni alkoi kiusallisesti häiritä, mitä hotellin tuolille mahtaisi tässä käydä, joten availin sidontaa, ja päätin siirtää deittini kontalleen lattialle. Ensimmäinen orgasmi tulikin hänen ollessaan kontallaan, toisen käteni pitäessä yhtäaikaisesti kiinni hiuksista, suitsista ja rintojen ympäri sidotuista köysistä, toisen työskennellessä litisten hänen jalkovälissään. Välillä hän yritti nousta, ja jouduin painamaan häntä takaisin vasten lattiaa polvellani.


Hetken huilaustauon jälkeen siirryimme sängylle. Hän makasi siinä selällään, reisien kahleet nyt kiinnitettyinä rintojen ympäri sidottuihin köysiin. Panoin wandin vasten hänen klitoristaan, ja aloin työntelemään sormiani hänen sisäänsä. Hieroin häpyhuulia ja painelin G-pistettä. Jonkin aikaa kiusoiteltuani annoin hänen päästä loppuun saakka. En kyllä muista, olenko koskaan kuullutkaan ennen samanlaista anelua hekuman huipun lähestyessä. Sellaista melkein pelokkaalta kuulostavaa anelua; "Anna mennä loppuun, älä lopeta!" Ja sen jälkeen kiljuvaa laukeamista, jonka aikana epäilin hotellin äänieristyksen olevan sittenkin liian vähäistä.


Hotellihuoneessa oli ilmastoinnistakin huolimatta melko lämmin. Tai ehkä se lämmin tuli vain tuossa touhutessa. Jouduimme pitämään usein pientä vesitaukoa, ja samalla tuli muutenkin siistiydyttyä. Sen jälkeen tuli sellainen olo, että haluan itsekin viihdytystä. Vedin kumin päälleni, ja kiskoin seuralaiseni lähemmäs imemään kaluani. Ei hän sitä kovin syvälle pystynyt ottamaan, ajattelin sen johtuvan kokemattomuudesta. Mutta sai se silti minut kovaksi ja kiimaiseksi, ja sitten halusin lisää. Pyöräytin hänet kontalleen ja työnnyin hänen sisäänsä. Nain voimakkaasti takaapäin niin syvälle kuin pystyin, mutta suureksi yllätyksekseni en osunut pohjaan saakka. Mutta se tuntui silti hyvältä, vähän rajulta. Hän vaikeroi vähän epämääräisellä tavalla, osaksi nautinnosta, osaksi ehkä jostain muusta syystä. Tai siltä se ainakin kuulosti. Mutta ei siis kuitenkaan mitenkään pahalla tavalla kärsivältä.
Tuo tuntui niin hyvältä, ja olisin jatkanut pidempäänkin, mutta sitten yllättäen huomasin verta vähän siellä sun täällä. Keskeytin sessioinnin. Daamini oli aivan yhtä yllättynyt kuin minäkin. Varsinaisesti ei ollut sattunut mihinkään. Epäilin ensin, että olin raapaissut aikaisemmin johonkin, mutta kaiketi se olisi sitten myös näkynyt jo aikaisemmin. No, ei tilanteelle mitään voinut. Jokin sen aiheutti kaiketi rajussa panemisessa. Odottelimme jonkin aikaa kaikessa rauhassa, että vuoto vähitellen lakkasi, ja ettei mistään vakavammasta ollut kyse. Ja pidettiin siinä samalla pientä leppoisaa juttutuokiota. Ja vaikka vuoto loppuikin, en oikein uskaltanut enää sen jälkeen ryhtyä rassaamaan paikkoja, vaan ajattelin, että parempi antaa olla nyt rauhassa. Mutta ehkä vielä jotain muuta voisi sentään tehdä. Kuten vaikka niin, että pistäisin uuden kumin päälle, ja antaisin toisen näyttää, miten hyvin hän osaisikaan nekkua käsitellä...
Nousin seisomaan. Hän oli edessäni polvillaan, kaluni kädessään, ja alkoi imeä. Ja vaikka en kovin syvälle päässytkään, niin ei se missään nimessä huonoa työskentelyä ollut. Itse asiassa se tuntui varsin hyvälle, ja ehkä mielikuvitukseni lähti laukkaamaan liiankin villisti. Olisi vaan tehnyt mieli tarttua kiinni hiuksista kaksin käsin, painaa kaluani sisään niin voimallisesti, että se olisi uponnut kokonaan kurkkuun saakka. Eikä lopulta kestänyt kovin kauaa, kun aloin tuntea sen tietynlaisen kihelmöinnin vartalossani. Kiskaisin itseni ulos hänen suustaan, vetäisin kumin pois päältäni, ja runkkasin itseni finaaliin hänen päälleen.
Olen aina ihmetellyt pornofilmejä, joissa tuntuu, että mies laukeaa ihan kamalan määrän tuottaen. Minusta tuntuu, etten ole koskaan päässyt lähellekään samaa määrää. Mutta tällä kertaa olin kyllä itsekin yllättynyt tuotokseni määrästä. Sitä vain tuli ja tuli. Lopulta hieroin kaksin käsin spermaani hänen rintoihinsa ja rintakehäänsä, ja silti sitä valuin noroina pitkin hänen vatsaansa. Mutta siitä hän vain tykkäsi.


Luulen, että päädymme vielä tapaamaan toistekin. Ainakin sellaisesta mahdollisuudesta on jo puhuttu....

 


1 kommentti:

  1. Kivalta ja nautinnolliselta kuulostava hotelliyö, verisestä tilanteesta huolimatta! :D

    VastaaPoista