Orgasmi ilman koskemista

Oikeastaan tämän kirjoitukseni aihe tuli Ocensoulinta Housuitta-blogista.

Etsi uusi keino orgasmin saavuttamiseen

Rupesin miettimään aihetta noin niin kuin miehisestä näkökulmasta, onko miehelle mahdollista laueta muuten kuin fyysisen stimulaation kautta. Tai siis tarkemmin sanottuna peniksen stimulaation kautta. Naisten kohdalla olen huomannut, että sellaiseen voi päästä ainakin joissain tilanteissa jopa pelkästään nännejä hyväilemällä, mutta miesten kohdalla ei ehkä niinkään helposti. Toisaalta, kun asiaa rupeaa tarkemmin ajattelemaan, on miestenkin mahdollista laueta ilman sukupuolielimiin kohdistuvaa stimulointia. Ajatellaanpa nyt vaikkapa märkiä unia.


Ajatukseni harhautui kuitenkin askelta pidemmälle. En tunne oikeastaan ketään dominoivaa naista, mutta olisipa mielenkiintoista tietää, mitä he pitäisivät ajatuksesta, että saisivat jonkun miehen laukeamaan pelkästään puheillaan ja esiintymisellään. Eikö se olisi ajatuksena aika kiinnostavaa? Siis tarkoitan, jonkinlaista mielihyvää tuottavaa, että he olisivat verbaalisesti ja fyysisillä eleillään niin taitavia. 

 

Me "vanhemmat" miehet emme olisi ehkä sellaiseen ihan optimaalisia tapauksia, mutta ajatellaanpa jotakuta dominaa, jolla olisi käytössään nuori ja kokemattomampi mies. Muistan hyvin omassa nuoruudessani, miten jo pienikin vihjailu ja elehtiminen sai aikaan nolon tilanteen. Mutta entäpä jos kierroksia laitettaisiinkin kunnolla enemmän. Rauhallinen ja turvallinen ympäristö, ja tieto siitä, että nyt jotakin eroottista on tapahtumassa. Kuinka dominoiva nainen saisi pienellä eroottisella paljastelulla ja hyväilemällä toiselle todella tukalan olon. Millaisilla sanoilla, teoilla ja ääntelyillä hän saisikaan nuoren miehen laukeamaan ilman käsin koskettelemista?

Jos haluat kokea olevasi vastustamaton domina, niin tässä sinulle haaste. Uskon, että miespuoleinen henkilö ei pistäisi tilannetta lainkaan pahakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti