Mitä tekisin, jos..?

Ohoh.... Ensimmäinen kirjoitus tänä vuonna. 😮 Olenpa ollut laiskana. Mutta kun tällaisena aikana ei juuri muutenkaan mitään tapahdu, niin mistä ihmeestä sitä sanottavaakaan sitten keksisi?
No, aina silloin tällöin jotain kuitenkin tulee mieleen. 😊


 

Törmäsin tuossa hiljattain netissä valokuvaan ja sen kuvatekstiin, joka kuului suunnilleen näin: "Mitä tekisit, jos saisit viettää kokonaisen päivän kanssani?"

Ooo.... 😁 Juuri passeli hetki. Onkin tehnyt jo pidemmän aikaa mieli kirjoittaa jotain tuhmaa, mutta en vaan ole millään keksinyt, mitä se tuhma olisi ollut. Ja sitten, yks kaks eteeni tupsahtaa jokin mehukkaasti mielikuvitusta ruokkiva aihe.

Tämä kysymys oli tietenkin suunnattu koko netin suurelle käyttäjäkunnalle, mutta hassuna yhteensattumana voisin kertoa, että viimeisen puolen vuoden aikana olen törmännyt vastaaviin kysymyksiin ihan henkilökohtaisestikin. "Mitä tekisit,  jos joku kokematon...?" "Millaisen illan järjestäisit, jos joku haluaisi uusia kokemuksia..?"

 

No, mitäpä sitten haluaisin, millainen juttu tällä hetkellä kiinnostaisi?

Olen miettinyt usein jonkinlaisen elämyspäivän kehittelemistä ja järjestämistä. Siis sellaisen, joka ei olisi ainakaan suurimmaksi osaksi mitään hirveän kinkyä, vaan enemmänkin hemmottelua ja eräänlaista pitkitettyä eroottista esileikkiä.

Olisiko joskus kiva aloittaa aurinkoinen lauantaipäivä vaikkapa rentouttavalla lämpimällä kylvyllä, vailla minkäänlaista kiirettä mihinkään? Voisit laittaa lempimusiikkiasi taustalle, ja saisit liota ammeessa vaikka niin kauan, että sormet ja varpaat ova ryppyiset kuin rusinat. Kylvyn jälkeen olisi odottamassa pientä suolaista välipalaa, ja sen kanssa kuumaa minttukaakaota pienen kermavaahtovuoren kera. 

Välipalan jälkeen avaat pöydällä olevan kirjekuoren, josta paljastuu muutama lahjakortti jatkohemmotteluun. Vaihtoehtoina saattaisi olla esimerkiksi aika kampaajalle, ammattimaiselle meikkitaiteilijalle, käsihoitoon tai vaikkapa vain mukavaan kuumakivihierontaan. Mitkä kaksi näistä valitsisit? Vai tulisiko mieleesi muita vaihtoehtoja, joita tässä ei mainittu?


Tällaiset lahjakorttielämykset voisivat olla kivoja, mutta vievät kyllä paljon aikaa. Niiden jälkeen olisi varmaan kellokin jo vaikka mitä. Voisi olla korkea aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Ehkä ohitan tässä yhteydessä tarkemman kuvauksen maittavasta päivällisestä, vaikka toki onhan sekin sinällään merkittävässä roolissa kokonaisuuden kannalta, noin niin kuin todellisen elämän kannalta. Hyvä ruoka, parempi mieli. Mutta keskityn nyt enempi siihen varsinaiseen asiaan.

Haluaisin valita seuralaiselleni asun. Sen pitäisi olla tarkoitukseen sopiva, mutta olla sopiva myös käyttäjälleen niin tyyliltään kuin väriltäänkin. Ehkä jonkinlainen mekko, hieman eroottisella tavalla läpikuultava, mutta ei kuitenkaa rivolla tavalla. Tai jokin fantasiatyylinen asuste, sellainen, jota en nyt välttämättä osaa luokitella mihinkään tiettyyn kategoriaan. Kietaisuasu pitkästä liinamaisesta kankaasta, tai yhdistelmä harsomaisen läpikuultavista vaatekappaleista ja näyttävistä rannerenkaista ja leveistä koruista. Kuten jo mainitsin, asun pitäisi sopia kantajalleen, ja päätös pitäisi tehdä tapauskohtaisesti.

Pukeutumisen jälkeen sitten olisi vuorossa vähän spesiaalimpi juttu. Daamini saisi käydä makuulleen sohvalle tai muulle sopivalle alustalle, sellaiselle, jossa tuntisi olonsa mukavaksi ja rennoksi. Asettelisin tarvikkeeni siihen vierelle, ja ryhtyisin maalaamaan iholle kuvioita pehmeällä siveltimellä. Ne saattaisivat olla köynnöskuvioita, jonkinlaisia "tatuointeja", tai ehkäpä sinisiä kelttiläistyylisiä ihomaalauksia. Maalaamisen aloittaisin kasvojen yläosasta, ja etenisin vähitellen alaspäin poskille, kohti leuan kärkeä, kaulalle ja rintakehälle, pitkin vartaloa aina varpaisiin saakka. Välillä tosin joutuisin ehkä siirtämään jotain vaatekappaletta hieman pois tieltä, että saisin maalaukseni tehtyä kunnolla. Rinnan kaareutuvaa muotoa mukailevan ornamentin, ehkä nännipihaa mukailevavan auringonkehrän muodossa. Ehkä reisien sisäpintaa pitkin kiemurtelevana köynnöksenä tai käärmeenä...

Kiinnostaisiko ketään nähdä itsensä peilistä hampaisiin asti aseistettuna, vahvana fantasian soturiprinsessana? Vai ehkä sittenkin köysiin sidottuna villinä, valmiina orjakauppiaiden vietäväksi? Minusta olisi kiva auttaa sopivan poseerauksen löytämisessä, ja ehkäpä mahdollisuuksien mukaan jopa ikuistaa sellainen näkymä kameralla. Enkä tietenkään yhtään pahastuisi, mikäli huomaisin seuralaiseni kokevan tilanteen eroottisena, ollessaan siinä vieraan miehen ohjailtavana ja kosketeltavana ehkäpä aina kiihottumiseen saakka. Vai pitäisikö tilanteen syvyyttä lisätä kertoillemalla kaikista tuhmuuksista ja kauheuksista, joita sidotulla villillä tai vahvalla soturiprinsessalla saattaisi vielä olla edessään, samalla kun käteni liikkuisivat hänen vartalollaan entistäkin uskaliaammin.

 

En mielelläni kirjoita tätä fantasiaa loppuun saakka, vaan annan sen loppua ennen parasta kohtaa, niin kuin unet yleensä tekevät. Ja kun en kerro loppuun saakka, niin tuntuu, että se jättää myös minulle enemmän mahdollisuuksia auki. Tilanteesta riippuen, se voi kyllä edetä vaikka mihin suuntaan.

Tällainen oli minun versioni siitä, mistä tällä hetkellä haaveilen. 😉

2 kommenttia:

 1. Tahiti13:32

  Mua ainakin kiihottaisi olla soturiprinsessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkeasta kommentista!

   Löytyikö täältä jo ensimmäinen vapaaehtoinen? 😊

   Poista