Joulumieltä

Työrintamalla on tullut jouluperinteeksi, että joulunalusviikko on kiireineen ja äksyine asiakkaineen yhtä helvettiä. Viikonlopuksi kotia raahauduttuaan on kiitollinen, että saa hetken huokaista. Mutta varsinaisen joulumielen kiinnisaaminen ei ole ryöpytyksen jälkeen aivan helppoa. Hyvien yöunien jälkeen ajatusmaailma on jo vähän positiivisempi

Koska Pikkunartut ovat olleet kiltteinä (vaikka yleensäottaen ovat tuhmia), annetaan heille joululahjaksi muutakin kuin piiskaa lämmitetyillä kuusenoksilla. Mutta niiden pakettien sisältöä en voi paljastaa vielä, ettei menisi yllätys kokonaan. Ainakin yksi innokas Pikkunarttu saa lahjaksi varsin tuhmaa luettavaa, ja ehkä jonkinlaisen jännän lelunkin. Jos tuuri käy, niin sitä päästään vielä testaamaankin saman päivän aikana. Kärsivällisyyden puute on muuten ehkä pahin puute muuten niin kilttien narttujen luonteessa, mutta se korjaantuu toivottavasti harjoituksen avulla.

Ajattelin alun perin päivittää blogiani seuraavan kerran uudenvuoden juhlintojen jälkeen, mutta sitten tuli sellainen tunne, että kirjoitan nyt kuitenkin. Sain nimittäin joulumieleni takaisin. Ihmettelin aikaisemmin blogiini eräästä tietystä suunnasta tullutta katsojamäärää, ja päätin kurkistella, mistä oikein oli kyse. Vaikka Pikkusisko ei tunnukaan olevan kovin jouluihminen, niin hänen mielipiteensä blogistani lämmitti kovasti mieltäni. Pienetkin asiat saavat joskus aikaan ihmeitä. Kiitokset melkein bändärille! :)

Koska joulun pitäisi olla hyvän tahdon aikaa, haastaisin mielelläni jokaisen blogiani lukevan pikkupervon yllättämään jonkun henkilön joulutervehdyksellään. Henkilön ei tarvitse olla lähimmästä piiristä. Joskus aito ilo ja yllätys ovat parhaimmillaan, kun henkilö on joku sellainen, joka ei osaa odottaa tervehdystäsi

Hyvää joulua kaikille

-Kinkynautti

1 kommentti:

  1. Kyllä Pikkusiskokin sentään näin mukaville kiitoksille kehrää vaikkei jouluihminen olekaan :) Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja hyvää joulua!

    http://puremuablog.blogspot.fi/

    VastaaPoista