Kysymyksiä Kinkynautille

Tällä kirjoitukselleni olekaan mitään tiettyä aihepiiriä, vaan ajattelin vastailla muutamiin kysymyksiin näin blogitekstin muodossa. Olen saanut useita kysymyksiä kirjoituksiini ja mielipiteisiini liittyen, ja koska muutamat jutut tuntuvat toistuvan useasti, niin ajattelin vastailla niihin näin julkisesti.

Mitä master oikeastaan saa alistamisesta? Siis mistä ne kiksit tulevat?

Olen kirjoitellut aiheesta jo useampaan otteeseen, mutta silti kysymys pyörii monesti myös omassakin mielessäni. Omien tekemistensä analysointi ei tuo aina niin yksiselitteisiä vastauksia. Kannattaa kuitenkin lukea aikaisemmat tekstini Miksi alistaminen, nöyryyttäminen ja satuttaminen on niin kivaa? , Nuorempaa ja vanhempaa ja Aivot, tärkein elin.
Tiivistettynä sanoisin, että varmaankin suurimpia itseäni viihdyttäviä asioita tuossa alistamisessa on (kai) juurikin vallan tunne. Valta antaa myös vapauttavan tunteen, jolloin voin myös itse nauttia kokemuksesta enemmän. Tietenkin voin alistaessani valita sessioon juttuja, joista itse pidän muutenkin eniten. Sama juttu, kuin miksi irtokarkit ovat parhaita. No tietenkin siksi, että voit valita mitä otat, eikä tarvitse välttämättä ottaa valmiissa paketissa mitään pussintäyteöklötyksiä.

Mistä sinä kaikkein eniten pidät ja miksi? Joku yksittäinen keino?
Omalla kohdallani on vaikea sanoa mitään yhtä asiaa, joka olisi kirkkaasti yli muiden. Mielihalut kun vaihtelevat tilanteen ja ajan mukaan.
Sopivan subin kohdalla nauttisin todella paljon myös nöyryyttämisestä sekä henkisin että fyysisin keinoin. Tavallaan kai nöyryyttäminen on psykologisessa mielessä osoitus vallasta, ja valtaan alistumisesta. Miksipä muuten kuninkaat olisivat aikoinaan laittaneet alamaisiaan matelemaan jalkojensa edessä. Vaikka en koe itseäni tippaakaan alistumishaluiseksi, kiinnostavat minua myös dominoivat naiset. Siis ei alistamaan itseäni, vaan alistamassa muita. Voimakkaita naisia on pakko kunnioittaa. Ajatuksena yhteistyö dominoivan naisen kanssa olisi kiinnostavaa. En tosin ole vielä päässyt oikein selville, mikä tuossa asetelmassa lopulta on se kiinnostavin asia. Ehkäpä valta on kiinnostavaa, vaikka joku muukin käyttäisi sitä, niin kauan kuin en itse joudu toisen vallan alle. Tosin en usko, että pitäisin toisen miespuolisen alistajan yhteistyökumppanuutta läheskään yhtä mielenkiintoisena.

Tuon pienen sadistisen puolen itsessäni laskisin myös liittyvän vallan tunteeseen, mutta se vain tulee ilmi erilaisissa tilanteissa. Vaikka s/m -leikeissä on rajansa, voin kuitenkin leikitellä tunteella ”voin tehdä sinulle näin, etkä mahda sille mitään”. Kipu kuitenkaan yksinään ei tuota mielihyvää, vaan siinä pitää olla mukana aina myös muita seksuaalista virittäytyneisyyttä. Maukkaimpia kohteita kivun tuottamiselle ovat tietenkin rinnat ja genitaalialue.
Yleisesti voisin sanoa, että sitä kiihottavampana pidän leikkiä, mitä alistetumpi ja nöyryytetympi subi on.
Yksittäisistä keinoista voisi nimetä muutamia. Verbaalinen nöyryyttäminen on hyvin kiihottavaa oikeanlaisen subin kanssa. Myös esimerkiksi paikoilleen sitominen panopuuksi, katson mukavan alistavaksi, etenkin jos subia käytetään useammalta taholta yhtä aikaa. Jossain nöyryytyksen ja kipuleikkien välimaastossa kulkevat rintojen sitomiset, niiden venyttämiset, suuret lelut yms. objektit ja etenkin fistaus ovat myös suosikkejani. Rintojen käsittely ja katselu on muutoinkin mieleeni, ja onhan feminiinisten tunnusmerkkien piinaaminen siis sovinistisella tavalla alistavaa. Suurten lelujen tai käden upottaminen litimäräksi voideltuun pilluun on myös jollain freudilaisella tavalla maskuliinisuuden korostamista, ja paitsi ah – niin kiihottavan härskiä, myös alistavaa.

Onko subin vartalonmuodolla väliä? + kysymys tissien koon merkityksestä.

Olen kirjoittanut näistäkin asioista blogiteksteissäni, mutta on ainakin yksi asia, jota en ole koskaan maininnut. En ole koskaan ollut kovin ulkonäkökeskeinen, mutta varsinkin nyt tätä kysymystä syvemmin pohtiessani tulin huomanneeksi, ettei subin vartalon muodolla ole kovin tiukkoja kriteereitä. Yli- tai alipainoisuus alkaa olla esteenä siinä vaiheessa, jos siitä on selkeästi haittaa fyysisen suorituskyvyn suhteen, tai muutoin terveydellisesti. Itse tykkään eniten ns. normaalivartaloisista naisista, mutta toisinaan pieni pyöreys voi olla ihan mukavaa, ainakin jos muotonsa osaa kantaa tyylikkäästi.

Myös rintojen koosta on kysytty mielipidettäni muutamia kertoja. (Miksi muuten minun mielipiteet näistä asioista ylipäätänsä ketään kiinnostavat?)
BDSM-puolella ei varsinaisesti ole kokemusta isorintaisista, vaan kaikki leikkikaverini, niin pehmo kuin bdsm-kuvioissakin,  ovat olleet kokoa A-B. Kirjoitinkin tästä pienten rintojen sitomista koskevassa päivityksessäni.
Esteettisesti voisin sanoa pitäväni eniten ehkä kokoluokasta C. Niitä on kiva katsella. Leikkeihin ottaisin mieluiten mukaan hieman isompirintaisiakin, lähinnä ihan käytännön syistä. Sessioiden ulkopuolella olen kyllä tavannut muutamia D-E kokoisia naisia, mutta tämä taitaa mennä jo vähän aiheen ulkopuolelle.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi13:42

    En kertakaikkiaan ymmärrä mikä siinä vallan tunteessa on niin hienoa. Tosin masterit eivät varmaan tajua, mikä alistumisessa on niin hienoa. No, jokaisella omat mielipiteet ja niin edelleen.

    Ja tottahan toki sun mielipiteet kiinnostaa, kun tunnut tietävän näistä asioista niin paljon kaikenlaista! ;)

    VastaaPoista
  2. Tosiaan sitä on hieman vaikea selittää, mutta olen itsekin aprikoinut joskus, mikä ihme voi alistumisessa, saatika sitten masokismissa olla niin hienoa.

    En minä silti mikään guru ole. Kirjoittelen kokemuksistani ja ajatuksia niistä jutuista, jotka mieltä ovat askarruttaneet. Joku voisi sanoa minun olevan monissa asioissa väärässä, ja toisinaan omakin mielipid easioista voi muuttua ajan saatossa. Siksi kirjoituksiani ei pitäisi ottaa oppaana, vaan lukea ne vain yhden ihmisen henkilökohtaisina mielipiteinä ja kokemuksina.

    VastaaPoista
  3. Oletko Kinkynautti koskaan kokeillut alistumista esim. kinkybileissä? Piiskaa, sitomista tai muuta? Edes huvimielessä? Miten voit tietää ettei kiinnosta, ellet kokeile?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostuksen jotain asiaa kohtaan voi mielestäni määritellä, vaikka ei olisi koskaan kokeillutkaan. Mutta jos kyseistä asiaa kuitenkin kokeilisi, ja siitä sattuisi pitämään, voisi kiinnostuskin asiaa kohtaan herätä. Siis kiinnostaminen ja pitäminenhän ovat eri asioita. Mutta siis, minulla ei tällä hetkellä ole erityisempää kiinnostusta tulla alistetuksi.

      Täytyy tosin sanoa, että koskaan ei pitäisi sanoa ehdottomasti ei. Voisi hyvinkin olla, että saattaisin löytää kokeilun kautta itsestäni jotain sellaista, mistä olen ollut täysin tietämätön. Dominan pitäisi kylläkin olla juuri tietynlainen olemukseltaan ja otteiltaan, että suostuisin kokeilemaan alistamista. Vääränlainen lähestymistapa ja kanamainen käskytys saa minut aivan varmasti ärsyyntymään, eikä silloin olisi kivaa enää kellään. :)
      Hieman huumorimielellä saattaisin kyllä heittäytyäkin alistettavaksi. Varsinaisessa sessioinnissa olisin kyllä huomattavasti vaativampi.

      Poista
  4. Hyvä muistaa myös että kaikki subit ovat omia persoonia joiden alistumisen tarve on myös yksilöllistä. Yksi koko sub/master-yhtälön kiinnostavimmista pointeista onkin löytää se toimiva lähestymistapa ja ne rajat jossa liikutaan ko. subin kanssa.Oppimista ikä kaikki :-)

    VastaaPoista