Köyhän masterin panokone




Ei. Vaikka kuva muistuttaakin jonkin Suomeen salakavalasti soluttautuneen terroristijärjestön luomusta, on kyseessä kuitenkin ihan oma, ja (melko) harmiton viritelmäni. Saanen esitellä: köyhän miehen panokone!

Kyseessä ei ole varsinaisesti sellainen panokone, mitä tuolla termillä yleensä tarkoitetaan. Ainoa mekaanisesti ilman ulkoista voimaa liikkuva osa on ajastimen heiluri, eikä sellaisesta varmastikaan kovin moni saa kiksejä. Nimityksen taustalla piilee sisäpiirin huumori. Laitteesta tulee kuulema ensimmäisenä mieleen jonkinlainen Laihialainen panokone.

Toimintatapa on seuraava:

Metronomin heiluri johtaa heiluessaan sähkövirran joko oikealle tai vasemmalle, ja siitä eteenpäin dildon ala- tai yläosassa olevaan katkaisijan kautta nänninipistimelle. Tästä jännite kulkee kehon läpi toiseen nänninipistimeen, ja takaisin virtalähteen toiseen napaan. Näin syntyy suljettu virtapiiri. Virtalähteenä toimii sähkökärpäslätkän suurta jännitettä tuottava kahvaosa, eli luvassa olisi tuju räpsäys.

Ainoa keino estää sähköiskun saaminen, on katkaista sähkövirta dildon ala- ja yläosan kytkimillä. Kun heiluri johtaa virran oikealle, on dildon alaosan kytkimen katkaistava virta. Jos heiluri taasen johtaa virran oikealle, pitää vastaavasti dildon yläosan katkaista virta. Katkaisevia kytkimiä painelee dildon runkoa pitkin liukuva "satula". Kun satulaa painetaan alas, se katkaisee alhaalla kulkevan virran, ja kun satulan annetaan nousta jousen työntämänä ylös, katkaisee se yläosassa kulkevan virran. Ja mikäpä muu sitä satulaa liikuttaisi heilurin tahdissa, ellei ihmisvartalo.

Laitteisto on sinällään toimintakykyinen, mutta tarvitsee vielä jonkinlaisen tuen tuon liikkuvan yläosan kääntymisen estämiseksi. (Lisäksi pari kohtaa näytti niin paskoilta, että jouduin hieman photoshoppailemaan kuvaa. Päivitän varmaan kunnollisen valokuvan lopullisesta viritelmästä joskus myöhemmin). Käytännön testeihin ei ole kuitenkaan päästy. Meillä nimittäin sähköiskuja on luvattu olla antamatta, muuten kuin rangaistuksena pahasta rikkomuksesta. Pitäisi varmaan lahjoittaa kapistus jonnekin koekäyttöön. :D






3 kommenttia:

  1. Eipäs nuo panokoneet ole kalliita kaupassakaan? Täällä tai https://www.pinky.fi/love-machine-panokone.html vaikka Kaalimadolla. Toki jos ite värkkäis niin saattaa olla että aina joutuu korjaamaan? Meinaan peukalot on keskellä kämmentä!

    VastaaPoista
  2. Tämän kyseisen kirjoituksen "panokone" on tehty oikeastaan enemmänkin huumorimielellä, ja myös sen vuoksi, että on kivaa askarrella jotain.

    Henkilökohtaisesti pitäisin jo tuollaista 400 € hintaa kyllä melko tyyriinä, mutta eiköhän noitakin moni ostele. Tai ainakin jos tuollaisen laitteen hankkisin, niin siitä pitäisi olla jo melkein omakohtaista kokemusta.
    Katselin kyllä jossain vaiheessa itsekin noita valmiita panokoneita, ja mietin sellaisen hankkimista. Mulla vain omissa vaatimuksissani oli huomattavasti suurempi pyörimisnopeus, eli tuollainen 120-180 iskua minuutissa. Tuolla laitteella maksiminopeus on 80 iskua minuutissa. Tämän vuoksi en sitten ostanut valmista, kun en olisi saanut mieleistäni.

    Kyllähän omatekoisessa on paljon työtä, eivätkä osatkaan välttämättä ole ilmaisia. Ja valmistunutta tekelettä voi joutua viilaamaan vielä monta kertaa, ennen kuin lopputulos on tyydyttävä.
    Kannattaa tosiaan miettiä, ostaako valmiin vai rakentaako itse. Omassa panokoneessani on menossa jo kolmas versio, johon alan pikkuhiljaa olla tyytyväinen. Ja jos omalle työlleen laskee hinnan, niin eihän siinä itse tekemisessä silloin juuri järkeä ole ollut.
    Mulla vaan tahtoo olla vähän sellainen juttu, että olen kai liian innokas nikkaroimaan kaikkea. Melkein tyhmyyteen asti.

    -Kinkynautti

    VastaaPoista
  3. Vielä edelliseen. Näytti tällä hetkellä valikoimissa olevan jokunen ihan mielenkiintoinenkin vaihtoehto tuossa samassa hintaluokassa. Eli siis sellaisiakin, joista löytyy enemmän nopeutta. Netistä löytää näille koneille yleensä atrkempia tietoja.

    Kannattaa muuten tsekata nopeuden lisäksi myös iskunpituudet ja mahdolliset teho/vääntoarvot. Teoreettinen nopeus ja iskunpituus voivat vesittyä sillä, jos laite on hyvin heikkotehoinen, eli nopeudesta huolimatta ei jaksa liikkua kunnolla.

    VastaaPoista