Ja sitten perään risuja

Kun kirjoitin edellisen kerran palkitsemisesta, niin tuntui jotenkin luonnolliselta kirjoittaa myös rangaistuksista.

Eräs sivullinen (eikä ilmeisestikään alan harrastaja) lausui kerran huomionsa, että rangaistuksethan ovat oleellinen osa sessiota, toisin kuin palkitseminen. Piiskahan viuhuu aina sessioissa, eikö vain?

Kyseessä voi olla tietenkin tulkintaero, mutta ainakaan omalla kohdallani näin ei kuitenkaan ole. Niin palkintojaan, kuin rangaistuksiakin antaisin vain silloin, kun se on aiheellista.

Terminä tulkitsen rangaistuksen tarkoittavan epämieluisaa kurinpidollista seuraamusta tottelemattomuudesta ja tuhmuudesta. Kurinpitotoimia on tarvittu lähinnä uuden nartun koulutuksen aikoihin, sillä nuoret tapaavat olla omapäisiä ja kovapäisiä. Joskus satunnaisesti voidaan tarvita pientä kurinpitoa kokeneemmillekin nartuille, mutta taaksepäin historiaa tutkiskellen on siihen menty vain harvoin.

Tietenkin sessioissa voi olla piiskausta ja muuta rangaistusta muistuttavaa toimintaa, mutta silloin kyseessä ei ole varsinaisesti rangaistuksesta, vaan osasta leikkiä. Esimerkiksi masokisti voi nauttia kivusta, eikä pieni kipu ole hänelle muuta kuin toivottu kiihoke. Hänelle rangaistus voisi olla esimerkiksi henkinen nöyryytys, jolloin se ei olisikaan nautinnollista. En sano, etteikö masokistille voisi antaa rangaistuksena fyysistä kuritusta. Se voi toimia ihan yhtä lailla. Rangaistuksen pointtina pidän itse sitä, että rangaistus on aina epämukava, eikä siten kannusta kurittomuuteen. Tietenkin rangaistus pitää suhteuttaa sopivaksi rikkomukseen nähden.

Meillä annetaan kyllä ajoittain piiskaa. (Master ei itse koe piiskaamista erityisemmin kiksejä antavana, mutta koska Pikkunarttu kokee sen niin, on myös masterin itsensä eduksi viuhauttaa piiskaa ajoittain) Jos piiskaa annetaan rangaistukseksi, on se tavallista piiskausta napakampaa.

Tuomiota ja rangaistuksen täytäntöönpanoa ei kannata tehdä liian diktaattorimaisesti, vaan myös subin näkökanta asioihin on hyvä kuunnella. Mikäli subi kokee tulleensa rangaistuksi täysin aiheetta, eikä hänellä ole ollut oikeutta puolustautua, voi se pidemmän päälle aiheuttaa välien viilenemistä. Luulisi vain harvan nauttivan epäoikeudenmukaisesta kohtelusta, mutta voihan niitäkin olla. Heidän sessioimistapojaan en tietenkään ole oikea henkilö kommentoimaan.

Jälleen kerran huomaan kirjoittaessani, että niin moni selkeä asia muuttuukin ajattelemisen myötä hyvin monimutkaiseksi. Käytännössä se on ollut paljon yksinkertaisempaa.


Entäpä mitä keinoja olen käyttänyt rankaisemiseen?


Kaikkia en heti muistakaan, mutta tässä ainakin joitain:
(Päivitetään sitä mukaa kuin tulee mieleen)

- Piiska. Kuten mainitsinkin aikaisemmin, niin piiskaus on rangaistuksena tavanomaista piiskausta napakampaa.

- Sähköiskut. Sähkökärpäslätkän saa kaupasta parilla eurolla. Hieman modifioimalla saa oivan apuvälineen kuritukseen. Käyttäjäkokemuksien mukaan "sähköpiiskan" napautus on terävä, eikä aiheuta yhtä mukavaa lämmintä jälkipolttelua, kuin aito piiska. Siksi tätä käytetäänkin meillä vain rangaistuksena. Pahinta asiassa ei kuitenkaan taida olla terävä napautus, vaan sen odotus...

- Nöyryyttävät ja häpeälliset rangaistustehtävät. Kokemattomalle nartulle oli aikoinaan suuri rangaistus joutua katsomaan itseään sessioimassa videolta. Esiintyminen näyttää monelle olevan noloa. Muistellaanpa vaikka kouluaikojen esitelmiä luokan edessä. Kiukuttelusta saattaa rangaistuksena olla vaikkapa yksinlaulu pihamaalla. Edellisellä kerralla jopa naapuri antoi aplodeja omalta pihamaaltaan, vaikka ei täysin tiennytkään, mistä pohjimmiltaan oli kyse.

- Pakotetut orgasmit. Sidotun nartun pakkokiihotus päättyy meillä yleensä kolmanteen orkkuun, jonka jälkeen narttu kiemurtelee ja anelee jo säälittävästi. Mikäli kyseessä olisi rangaistus, kestäisi se vielä huomattavasti kauemmin.

- Orgasmin kieltäminen. Omalla kohdallani en ole koskaan käskenyt narttua pidättelemään orgasminsa saamista. Itse asiassa en kyllä tiedä, onko sellainen edes käytännössä mahdollista. Orgasmihan on tahdosta riippumaton reaktio, ainakin osittain. Meillä tämä tarkoittaa kiihottamista toistuvasti orgasmin partaalle, ja sitten odottamista, kunnes voidaan taas jatkaa kiihottamista.

Pidän yleensä paljon suuseksin antamisesta, mutta sessioinnissa en sitä juurikaan anna. Se ei jotenkin kuulu asiaan. Tämän rangaistuksen kohdalla olen tosin tehnyt muutaman kerran poikkeuksen, ja miksipä ei masteri saisi käyttää narttuaan niin kuin haluaa? Olen vain tuntenut tilanteen hyvin kiihottavana, kun olen sitonut nartun täysin avuttomaksi, ja alkanut nuolemaan ja sormettamaan läpimärkää pillua niin kiihottavasti ja piinaavan hitaasti, kuin vain osaan.

Paitsi että rangaistus on nartulle hidas ja eräällä tavalla piinaava kokemus, on se masterin mielestä aina varsin kiintoisa kokemus. Parhaimmillaan tätä "rangaistusta" on jatkettu parisen tuntia yhtä mittaa. Ja tuolloin masterille se kaikkein antoisin osuus on juurikin se, kun narttu alkaa säälittävästi anoa armoa. Tai koska armoa ei tässä rangaistuksessa juurikaan tunneta, voi narttu ryhtyä anelemaan jotain nopeampaa rangaistusta, tai mitä tahansa mitä isäntä vain tahtoo. No, isäntä voi suostua, mutta ehdot voivat olla kovat.

- Nuhtelu. "Tuhma tyttö, hyvin tuhma tyttö!"

Miten saatoinkaan äsken unohtaa rangaistuksia listatessani tämän kaikkein kauheimman? Nuhtelu ja toruminen kuuluu yleensä osana kaikkiin rangaistuksiin, mutta toimii rangaistuksena myös itsessään. Ensimmäisellä antamallani nuhtelulla oli yllättävän suuri vaikutus. Kun peruskiltti narttu joutuu puhutteluun, jossa melkein tuntematon masteri toruu ja nuhtelee häntä kuin koulutyttöä, oli jo miltei kyyneleiden tulo lähellä. Joskus sanat tuntuvat enemmän kuin piiska.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi18:28

    Yksi hyvä keino rangaista narttua on laittaa hänet nurkkaan häpeämään. Eli narttu seisomaan nurkkaan ryhdikkäänä ja kädet selän takana. Toimii sekä itsenäisenä että piiskauskertojen välissä. Tätä voi myös ryydittää tehtävillä eli esim. laittaa 2 euron kolikko seinää vasten ja käskeä pitää se siinä nenällä tai laittaa kirja päänpäälle ja kertoa, että ei saa pudottaa.

    Meillä yleensä nurkka-arestiaika on ollut minuutti per nartin ikävuosi.

    VastaaPoista
  2. Tämähän olisi oikeastaan sellainen perus koulutyttörangaistus, jollaista en kylläkään ole vielä kertaakaan käyttänyt. Osittain senkin vuoksi, että viime aikoina ei juuri rangaistuksia ole tarvinnut määrätä. Harmi... :D Toisaalta myös sen vuoksi, että niin alistamisleikit, kuin niihin mahdollisesti liittyvät rangaistuksetkin muotoutuvat mielessäni etukäteen subin roolituksen mukaan. Tätä on ehkä hieman hankala selittää lyhyesti, mutta sainpa ainakin oivallisen aiheen seuraavaan kirjoitukseeni.

    Mielenkiintoista muuten tuo ikävuosien perusteella tuleva minuuttirangaistus.

    VastaaPoista