Tekemätöntä ei saa tehdyksi

Jossain kotimaisessa ajankohtaisohjelmassa haastateltiin vuosia sitten iäkkäämpiä ihmisiä. Heiltä kysyttiin, millaisia neuvoja ja elämänohjeita heillä olisi antaa nuoremmilleen. Muutama heistä kertoi, että elämässä eivät niinkään olleet kaduttaneet asiat, joita oli tullut tehtyä, vaan sellaiset asiat, jotka olivat jääneet tekemättä.

Vuosien varrella on ollut yksi jos toinenkin tapaus, missä olen jälkikäteen jäänyt katumaan sen vuoksi, ettei silloin aikanaan tullut tehneeksi jotain. Ensi-ihastukseni koulussa. Miksi en uskaltanut sanoa sillekään yhtään mitään? Istuin vain ujona poikana, ja pyörittelin silmiäni ihan muualle, etten olisi vahingossakaan jäänyt kiinni. Sitten kun vuosia myöhemmin olisi jo rohkeuttakin ollut, niin tietenkin se olikin jo vähän myöhäistä. Niin, jos vain olisin... Tietenkin voisi sanoa, että eihän mitään sen suurempaa viisautta olekaan, kuin jälkiviisaus.

Kun tämä blogini käsittelee varsinaisesti vain kinkysceneä, niin palataanpa takaisin asiaan. Tälläkin osa-alueella on eräs tapaus, joka on jäänyt harmittamaan mieleen. Tosin täytyy sanoa, että koko kuvio oli muutenkin aika omalaatuinen, eikä millään tavalla kovin yksinkertainen selittää.



Tuttavapiiriini kuului eräs nainen. Hän oli itseäni useamman vuoden vanhempi, ja melkoisen tuhtikin tyttö, mutta kyllä ihan ok näköinen blondi. Meidän suhteemme oli sellainen vähän erikoislaatuisempi, eräänlainen viha-ystävyyssuhde. Tulimme kyllä hyvin toimeen harvoin nähdessämme, mutta pidemmissä tapaamisissa alkoi jo ainakin oma sietokykyni olla koetuksella.

Erään kerran pikkutunneilla kahden kesken jutustellessamme, tämä nainen kertoi, että hänellä oli minua kohtaan tietynlaisia tunteita. En sinällään yllättynyt asiasta, koska olin jo kiinnittänyt jonkin aikaa huomiota hänen outoon käytökseensä. Minulla valitettavasti ei vastaavanlaisia tunteita ollut. Hän sanoi oikeastaan arvanneensakin sen, mutta halusi kuitenkin kertoa. Kadehdittavaa rohkeutta, jota ainakaan minulla ei tuossa iässä vielä ollut. Tämän jälkeen oli hetken hiljaisuus, ja jatkoimme television katselua. Sitten hänen kätensä siirtyi reidelleni. Hän avasi housujeni napit, kaivoi kaluni esille, ja otti sen suuhunsa. Tämä tapahtui jotenkin niin yllättäen, enkä oikein tiennyt, miten olisin suhtautunut. Välillämme ei koskaan ollut tapahtunut aikaisemmin mitään seksuaalista.



Päätin unohtaa tuo tapauksen mielestäni jonkinlaisena outona sattumana, eikä siitä sen jälkeen koskaan puhuttukaan. Sen jälkeenkin vierailimme toistemme luona muutamia kertoja kylässä, eikä tilanteessa ollut mitään erikoista. Erään kerran hän oli käymässä luonani koko viikonlopun ajan. Kävimme ostoksilla, söimme, katsoimme elokuvaa ja saunoimme. (En ole koskaan pitänyt mitenkään erikoisena käydä kahdestaan saunassa vastakkaisen sukupuolen naisten kanssa.)

Kuivatessani itseäni pukuhuoneessa, hän tuli luokseni, kumartui eteeni virnistäen, ja otti pehmeän kaluni suuhunsa. Hänellä oli varmasti tuolloin enemmän seksikokemuksia kuin minulla, mutta suutyöskentelyä en pitänyt kovinkaan taitavana.

Imettyään aikansa kaluani kovaksi, hän meni kontilleen lattialle, ja pyysi minua tekemään hänelle vuorostaan jotain. Tiesin kyllä, mitä olisi ollut vailla. Kumeja ei vaan ollut sillä hetkellä missään. Toisaalta mieltäni vaivasi hieman myös se, olisinko naimalla häntä antanut liian kannustavan kuvan suhteestamme. Puristelin hänen isoja pehmeitä rintojaan, koska olin aina halunnut tehdäkin niin. Sen jälkeen vein käteni hänen takapuolelleen, ja aloin työnnellä sormiani kursailematta sisään hänen märkään pilluunsa. Runkkasin hänelle lopulta melko äänekkään orgasmin. Jälkikäteen tajusin, että se kuului aivan varmasti koko kerrostalon toiseen päähän. Kylppäriin nimittäin kuuluu naapurin puolelta normaali puhekin melko selvästi ilmanvaihto-kanavia pitkin.



Aikaa kului liki pari vuotta. Tällä välin olin jo tietoisesti astunut kinkymaailmaan, ja kokemuksieni mukaan se oli minun juttuni. Perjantai-ilta oli rauhallinen koti-ilta. Hyvää ruokaa, vähän hapanta rypälemehua ja elokuvaa.

Elokuvan jälkeen istahdin tietokoneelle, ja äkkäsin tämän naisen messengerissä. Vaihdettiin siinä kuulumisia varsin pitkältä ajalta, kun ei oikeastaan lähes vuoteen oltu kovin tiiviissä tekemisissä. Kerroin hänelle myös pääpiirteittäin huvittavana tapahtumana, että olin narahtanut jokin aikaa takaperin eräälle kaverilleni kinkyilystä, ja miten sen jälkeen olin jo keskustellut tapauksesta parin muunkin naispuoleisen nettituttavuuteni kanssa. Näissä keskusteluissa oli muuten ollut aika mielenkiintoista se, että kertomukseni jälkeen tunnustettiin myös nettipiuhan toisessa päässä kaikenlaista mehevää.

Tietenkin hän kyseli, millaisia nuo kinkyjuttuni olivat olleet. Emme olleet tähän saakka koskaan jutelleet mistään seksijutuista messengerissä, mutta en sinällään välittänyt ujostella. Miksi olisin? Olihan tämä nainen ollut edessäni kontillaan lutkuttamassa kulliani. Mihinkään tarkkoihin yksityiskohtiin en kuitenkaan mennyt, vaan kerroin pääpiirteittäin. Hän myös kyseli, millaisia juttuja ne muut keskustelukaverini olivat sitten paljastaneet. Oli tyttökivaa, parinvaihtoa, sidontaa, useamman vieraan miehen alistamana samaan aikaan työmatkalla, eikä oma mies tiennyt tästä mitään. Kaikenlaista kivaa ja kiinnostavaa. Niin kuin aikaisemmillakin kerroilla, myös nyt omat paljastukseni saivat myös vastapuolen avautumaan. Täytyy tunnustaa, että saatoin hieman johdatella keskustelua.

Sanoitkin muuten joskus jossain tilanteessa, että taidat omata joitain masokistisia piirteitä. Mutta se meni jotenkin ohi kun se kuulosti liian huolettomasti lausutulta. Saatkin hieman tarkentaa, mitä tarkoitit niillä piirteillä?
:D Joskus joutuu kuuntelemaan tarkemmin. Hmm..niitä on aika vaikea eritellä. On niin kiinni tilanteesta. Mutta kovaa käsittelyä ainakin. Alistumista :)
Ai? En tiennytkään, että sinulla on kiinnostusta tuollaisiin juttuihin.
Mitä se alistuminen sitten sinulle merkitsisi?
Ottaa mistä asennosta haluaa, kovakouraiset otteet yms. Tai käskyttää
No en minä niistä nyt niin hirveästi ole huudellut.
Hmm.. Kuulostat siltä, että olet tainnut haaveilla kunnon kinkyilystä. Mutta miten lienee todellisuudessa estojen kanssa?
Minä ja estot ei ihan olla kuuluttu tähän asti yhteen. Ennemminkin niin että mä olen ollut varovaisempi, etten järkytä ketään. :) Ja kun pokka kun on aina pidettävä:D
Minä en kyllä järkyty kovin helpolla. Mitäs ne järkyttävät jutut sitten on? Saat kysellä minultakin, jos haluat tietää jotain., olen nyt aika lupsakkaalla tuulella. (punaviini)
En mä tiedä mitä järkyttävät jutut on...ei mua mikään varsinaisesti järkytä, mutta pissa/kakka jutut ei kiinnosta pätkääkään, eikä lateksi.
Ei kyllä minuakaan. Tai no ei lateksissa mitään vikaa ole. Entä jos sinut esimerkiksi sidottaisiin kontillesi, ja häpyhuulia siveltäisiin kullin kärjellä, niin että ne olisivat kauttaaltaan limoissasi. Sen jälkeen sisääsi työnnyttäisiin voimakkaasti, niin että kyrpä iskeytyisi pohjaan kohdunkaulaasi. Ja kun lasti olisi purkautunut, vedettäisiin kalu ulos, ja nuoletettaisiin sinulla puhtaaksi?
Jesh! Nam. :)
Koska omaat mukavan kokoisen rintavarustuksen, niin minusta olisi myös kiva huomioida niitä. Haluaisin nähdä ne sidottuina tiukalle, ja pullistuneina kuin ilmapallot.
Enpä pistäisi vastaan. :D Ja huom, mun rinnat on ihan pirun herkät. Reagoin voimakkaasti.
Ai on vai? Sepä hyvä tietää... Vaikkakin masokistit pitävät myös kivun tuottamisesta. Eräs mukava tapa ovat esimerkiksi sähköiskut herkkiin paikkoihin. Kaikkea sitä muuten voi sähkökärpäslätkästä vapaa-ajallaan askarrellakin. :)
Iiikk:) Satuttamisesta tossa muodossa en tiedä, mut läpsimiset, hiuksista vetäminen, pureminen...
Eli olet kevyemmän toiminnan perään?
Ei voi tietää kun ei ole kokeillut kovempaa, mutta luultavasti.
Vaikkakin saattaisin kyllä "pakottaa" sinut muihinkin juttuihin, joista en tiedä pitäisitkö niistä välttämättä.
No mä osaan kyllä suuuni avata, ja kokeilla pitää ennen kuin tietää. :)
Sidottuna saattaisit saada esimerkiksi leluleikkejä. Ja etenkin suuremmat lelut ovat mielestäni kivoja, ettäs tiedät.
Mitkä on niitä suurempia leluja?:)
Heititpäs pahan. :) No sellaiset, joiden ottaminen sisään alkaa olla jo haasteellista. Vähän tapauskohtaista.
Ahh... Laavalamppu? :)
No jos se tuntuu sopivalta. Tunnustettakoon, että nuo isot objektit kiihottavat mielikuvitustani aika kummasti.
Mutta siis jees, tiedän että pitäisin. Joitain on tullut kokeiltua.
Siis pitäisit isoista leluista?
Jep.
Erittäin kiinnostavaa. :)
Heh!
Itselläni on tuolla salainen leluvarasto. Suurinta osaa ei ole edes testattu, kun halukkaita kokeilijoita ei ole ilmaantunut. Ostin erään kerran, kun eräässä nettikaupassa oli suurella alella poistomyynnit.
Mä haluan päästä penkomaan sen.
Jaa? :) Siellä on ainakin yksi pehmeä jellysauva, joka on suunnilleen 18 senttiä pitkä ja 14 ympärysmitaltaan. Sitten on hieman pidempi sauva, joka on n. 5 cm halkaisijaltaan, ja suurin on n. 6 cm halkaisijaltaan ja jotain 25 senttiä pitkä.
Mikähän ton oman mitta on...en muista.
Ja jos vielä kookkaampaan on kiinnostusta, niin sitten pitää turvautua muihin konsteihin.
5 cm halkaisija hmm... No on kiinnostusta...
Vai on kiinnostusta vieläkin suurempiin?
No eihän noi nyt vielä mitään järettömiä ole. Alkoi häiritä. Pitää käydä mittaamassa. Hetki.
Joo-o. 5 cm /18 tai kokonaan 23 cm pituus. :)
6/23 olis kiva, ja isompikin...ehdottomasti.
Omasta näkökulmastani isoissa leluissa yms. on tietyntyyppinen kiihottava näkökulma. Minusta on kiihottavaa, kun nainen ottaa sisäänsä suurta objektia raukeasti huokaisten, ja vaatii saada vielä lisää.
Nam!
Siinä on jotenkin sellaista innokkuutta ja kiihkoa, kun mikään ei riitä. :D
Sitähän se on. :)
Mitäs muita piiloperversioita siellä on salailtu?
Ei ne mitään perversioita ole. Ihan vaan seksistä nauttimista. :)
Joillekin ne on perverssejä juttuja, ,joten olen jotenkin tottunut nimittämään niitä leikilläni itsekin siten.
Kunnon pano on aivan parasta.
Mikä on kunnon pano?
Voimalla pohjaan asti, haluja säästämättä. Takaa, edestä, sivulta... miten vaan.
Kuulostaa muuten justiinsa minun jutultani. :D Vieläkö sieltä löytyy muita salaisia mielihaluja? :D
No koitappa arvailla. :D
Eli on?
Eläinseksi? Nautit, että aasi tai hevonen panisi sinua isolla kyrvällään?
No ei! Yök! :D
Tykkäisit, että sinut olisi sidottu kontillesi, ja joku panisi sinua isoilla sauvoilla, ja akti päättyisi fistaamiseen?
Mielelläni. :P Ja fistaamista haluaisin kyllä kokeilla...
Hmm... Mielenkiintoista. :D Et ole siis koskaan kokeillut?
En muista. :D
Täh? :D
Luultavasti en.
Hei,mä oon jo vanha. En mä voi kaikkee muistaa, enkä aina myöskään varmasti ole ollut selvä.. Kai nyt 23 vuoteen mahtuu monenlaista
23? :D Ikinuori. Mutta minäpä olen kokeillut, enkä ole koskaan nähnyt kellään niin vomakkaita orkkuja kuin silloin.
*kade*
Olisi kiva kokeilla fistaamista, ja nuolla samalla pimppaa.
Olen täysin samaa mieltä:D
Mutta pitää vaan olla suihkupuhdasta ja karvatonta. Saattaa mennä siinä touhussa muutama tuntikin. :) Ja laukeamaan päästetään ihan vasta lopussa.
Sikamaista :)
Ei, kun kivaa.
Mä lämpenen niin nopeesti että toi olis kidutusta. Turhautuisin varmaan hengiltä.
Tervetuloa sadistin valtakuntaan. :D
Aarrgghh!
En minäkään sitä loputtomiin jaksa odottaa. Tuntuu että tunto häviää, jos toinen ei ole hyvä. Ja jos on, niin... Huh!
On kato parempi ensin hieroa ja hyväillä käsin. Sitten nuolaista kaulaa, ja edetä pikkuhiljaa alaspäin. Hyväillä kädellä rintojen muotoja ja nuolaista ja näykkiä nännejä ja nännipihoja.
Siirtyä siitä alaspäin kohti napaa. Hieron samalla vatsaa ja reisiä, kun liikun hitaasti navasta alaspäin. Liikun häpykummun yläosaan, ja siirryn sitten kohti reidensisäpintaa. Pitkin reittä ylös ja alas. Sitten takaisin navan seudulle, ja toista reittä pitkin taas alas ja ylös.
Mmmm...
Sitten liikun hitaasti nuoleskellen ja näykkäillen suoraan alas. Hieman väistän, ja nuolen nivustaipeita, Käteni koskettelevat samalla rinnoilla ja reisillä.
Siirryn hitaasti ylemmäs, ja sitten aloitan hyvin hitaan etenemisen alas. Nuolen ulompia häpyhuulia koko niiden pituudelta, ja viimein kieleni sukeltaa niiden väliin...
Oih... Kukaan ei pysty olemaan tuossa paikallaan!
Myös pikaset on välillä oikein mukavia..varsinkin jos niissä on vauhtia. Mikään ei ole ihanampaa kuin spontaani hyökkäys. :D
Hyökkäys? Niin kuin että hyvää päivää, ja sitten tönäisee toisen pöytää vasten, kiskaisee hameen alas, ja tuuppaa kyrvän sisään kuiviltaan?
Niin. :D vaikkakin saat sen kuulostamaan todella tylsältä.
Miten hitossa siinä saa edes kalun sisään?
Tulet selän taa kun toinen kumartelee jotain, hyväilet rintoja, kaulaa, pakaroita ja menet sisään.
Niin, mutta minusta tuo ei kuulosta enää "hyökkäykseltä". :D
No toi versio oli sulle. :) Mulle kävis toi ekakin. :D
No epäilen miten se eka voisi toimia käytännössä. Voisi olla hieman hankalaa tosiaan edes päästä kuiviltaan sisään. Enkä minäkään ole ihan kaikkein pienintä kooltani.
Krhm... toiset kostuu nopeammin kuin toiset. Ja ei sormilla hyväily ensin tai rintojen imeminen ole kiellettyä. :)
No se kiihottumisjuttu on kanssa tosiaan yksilöllistä. Ja jotkut kastuvat myös todella runsaasti.
Niin...
Mikä tuo punastelu nyt taas oli?
Sattuu kuulumaan tuohon jälkimmäiseen porukkaan... :P
 

Hän tuli taas kyläilemään luokseni loppukesästä. Tuo mesekeskustelu oli vielä hyvässä muistissa, ja ainakin itselleni se nousi vierailun aikaan useamman kerran mieleen. Mutta tilanne ei ollutkaan enää niin yksinkertainen.

Olin jo kinkysuhteessa toisen naisen kanssa. Olin kyllä jutellut Pikkunarttuni kanssa kyseisen henkilön vierailusta, ja että vierailuun saattaisi liittyä seksuaalista toimintaa. Narttuni kuitenkin tuntui paheksuvan ajatusta, ja myöhemmin sovimme perustuslakiin kirjattavaksi pykälän, ettei ulkopuolisten kanssa touhuttaisi, elleivät molemmat olisi asiasta yhtä mieltä. Tein siis valintani, ja annoin tilaisuuden mennä ohi.


Olen jälkikäteen miettinyt usein tuota tilannetta. Olisin helposti voinut saada haluamani, mutta tein tietoisen valinnan, joka oli mielestäni oikea, ainakin moraalisesta näkökulmasta. Ja yritin myös mielessäni lohduttautua sillä, että todellisuus ei välttämättä olisi kuitenkaan yhtä hohdokasta, kuin fantasia. Siltikin, tuossa olisi ollut tilaisuus toteuttaa sellaisia juttuja, joihin ei ole sen jälkeen ollut mahdollisuutta. Olin kuin kerjäläinen, joka palauttaa löytämänsä aarteen oikealle omistajalleen, ja jatkaa sen jälkeen yhtä köyhänä elämänsä loppuun saakka. Moraalisesti oikein tehty valinta, mutta jotenkin se ei silti lämmitä.




Äh, pitäisi opetella unohtamaan nopeammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti