Roolitukset

Alistamiseen ja sadismiin liittyvät fantasiani riippuvat oleellisesti leikkikaveristani. Minulla ei oikeastaan ole sellaisia fantasioita, joita voisin toteuttaa kenen tahansa kanssa. Homma ei vaan yksinkertaisesti toimisi, kun todellisuus ei  vastaisi fantasioiden odotuksia. Tietenkin teoriassa olisi mahdollista etsiä fantasiaani täydellisesti sopiva henkilö, mutta käytännössä tämä olisi enemmän kuin haasteellista.
Omat fantasiani muodostuvat lähes poikkeuksetta silloin, kun ajattelen jotain tiettyä kohdetta. Hyvin tärkeää on tutkia kohdehenkilön luonnetta ja olemusta kokonaisuutena. Samalla hahmotan mielessäni subin roolin, jonka pohjalle fantasia alkaa muodostumaan. Jos subini olisi pienikokoinen ja ujo, saattaisin mieltää hänet sopivaksi tyttörooliin. Tyttörooli sopisi hyvin jonkinlaiseen koulutyttöfantasiaan, tai vaikkapa fantasiaan äidistä ja tyttärestä.
Eräs nuori nainen oli melkein itseni pituinen ja isorintainen. Hän oli myös täysin alistuva, ja ainakin jokseenkin masokistinen. Häntä en olisi kuitenkaan voinut millään kuvitella tyttörooliin, muuten kuin korkeintaan ikänsä puolesta. Hänen ominaisuutensa sitä vastoin olivat täydelliset orjaksi.

Kun kohdehenkilön rooli on valittu hänen luonteeseensa ja ominaisuuksiinsa sopivaksi, pystyy hän eläytymään paremmin rooliinsa. Meistä kaikista kun ei ole näyttelijöiksi, ja vastoin luontaisia taipumuksiaan pakotettuna saattaa lopputulos olla kaikkea muuta kuin toivottu. Jos subi ei osaa heittäytyä rivon lutkan rooliin, niin mielestäni se ei ole hänen vikansa. Jos ostat kaupasta viiden euron kiinalaisen kaukoputken, etkä näekään sillä tähtitaivasta niin kuin olit kuvitellut, niin onko se oikeastaan sen kaukoputken vika? Eikö vika ole oikeastaan sinussa, koska olet valinnut väärän työkalun väärään tehtävään? Niin, oma vikasi, saita paska!

Miten roolit valikoituvat, ja millaisia roolijakoja mielessäni on?
Tässä muutamia esimerkkejä:

Tyttö: (sopiva esimerkiksi koulutyttö- tai äiti-tytär -fantasiaan)
Tähän rooliin sopivat erityisesti pienikokoiset, eikä mielellään kovin isorintaiset naiset. Tytön pitää olla fyysisesti tyttömäinen. (Vääränä ja äärimmäisen oksettavana esimerkkinä vanhat 80-luvun pornovideot, joissa koulutyttöä esittää joku saparopäinen viisikymppinen nainen. Ei ihan täysin nappiin mennyt valinta.) Myös luontainen ujous sopii rooliin hyvin. Sadistisuus, masokistisuus, alistuvuus tai dominoivuus eivät ole tässä roolissa niinkään oleellisia, koska tyttöroolissa olevan henkilön voisin nähdä niin omana pikku apulaisenani, kuin varsinaisena objektinani.

Lutka:
Sado-masokismi tai sub/dom asetelmat eivät ole tämän roolin kannalta kovinkaan tärkeitä. Tärkein ominaisuus, eli se mikä tekee mielessäni naisesta lutkan, on innokas heittäytyminen ja myös oma-aloitteisuus kaikkea eroottissävyistä toimintaa kohtaan. Lutka on se joka haluaa ja panee kiihkeästi kaikkea, koska se on nautinnollista.

Orja:
Orjaksi sopisi henkilö, jolla on voimakas alistumishalu, mutta joka ei itse osaa alistaa ketään. Myös kiinnostus nöyryytykseen ja masokistisuuteen katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömyyksiä.

Palvelija:
Palvelija on alistuvainen, kuten orjakin, mutta häneltä voi löytyä myös dominoiva puoli. Siis hyvä roolivaihtoehto "switcheille". Palvelija voi olla myös sadistinen tai masokistinen, mutta välttämättä kumpaakaan ominaisuutta ei vaadita. Palvelija ei välttämättä ole roolissaan vain alistuva, vaan voi vuorostaan käskyttää itseään alempia, esimerkiksi orjia.

Huora: 
Termi ei tarkoita tässä yhteydessä varsinaisesti prostituoitua, vaan on eräänlainen halveksivampi termi eräänlaiselle lutkalle. "Huora" voi kuitenkin toimia myös prostituoituna sopivassa fantasiassa. Tähän rooliin sopii henkilö, joka on valmis alistumaan ja kestämään nöyryytystä. Tarpeen vaatiessa hän on valmis "myymään" ruumiinsa ja arvokkuutensa.

Lemmikki:
Lemmikiksi sopiva henkilö on alistuva, ja nauttii saamastaan hellästä huomiosta. Kiinnostuksen mukaan voi lemmikki olla ihmis- tai jokin eläinhahmoinen lemmikki. Esimerkiksi lemmikkikissa voi maata isäntänsä sylissä nauttien silityksistä ja rapsutuksista. Lemmikkirooleja en itse ajattele suoraan seksuaalisiksi, mutta sopimuksen mukaan ne voivat olla myös sellaisia.

Muut eläinroolit:
Näistä rooleista löytyy tarvittaessa helposti sopiva "kakkosrooli" kaikenlaisille luonteille. Kesyt eläimet ovat alistuvia, kun taas villieläimet eivät suostu alistettaviksi. Sadistit ovat sopivampia villieläimiksi, ja masokistit kotieläimiksi. Tukevampi isorintainen narttu sopii ehkä hyvin lehmäksi, ja hoikka voimistelijan vartalon omaava vaikkapa pantteriksi. Mielikuvituksen käyttö on sallittua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti