Asennoituminen ja itsevarmuus


Olen miettinyt viime päivinä sessiointiin liittyvää itsevarmuutta. Siis lähinnä omalta kannaltani, mutta myös uusien tulokkaiden näkökulmasta. Masterihan on sessiossa se dominoivampi osapuoli, ja mikäs sen parempi tunnelman tappaja olisikaan, kuin arvoisan johtajan epävarma ja haparoiva käytös.

Ajoittain näkee aloittelevien kysymyksiä jännityksestä ja muusta sellaisesta, ja miten niistä pääsee eroon. Ehkä se on joillekin ihan oikeakin ongelma, mutta joka tapauksessa olisi jännä tietää, miten kyseinen henkilö on valmistellut itseään henkisesti.


En tunnusta koskaan varsinaisesti hermoilleeni session aikana. Ehkä jonkin verran ennen sessioita, mutta sitten kun ovi napsaistaan säppiin, ja olen herrana talossa, niin olo tulee perin itsevarmaksi. Melkein mikä tahansa juttu tuntuu luontevalta, eikä tuhmien puhuminen nartulle ole mikään outo juttu. Asioista puhutaan niiden omilla nimillä. Pillu nyt on pillu, vaikka se olisi sialla päässä. Pervoilussa on helppo mennä vaikka ihan ääripäähän saakka.

Mitään taikatemppuahan tässä ei ole. Omassa mielessäni vain asennoidun siten, että neljän seinän sisällä tapahtuvat jutut jäävät neljän seinän sisälle. Ympäristö on tuttu, ja ainoalla kuuntelijalla ei ole oikeutta edes arvostella masteria. Kyllähän aikoinaan koulun joulunäytelmässäkin pelotti ihan hurjasti esiintyä suurelle yleisölle. Jos katsojana olisi suuren yleisön sijaan ollut vain yksi ainoa henkilö (ja vielä alasti ja sidottuna), ei olisi takuulla jännittänyt läheskään niin paljoa. Tällä tavalla on helppo psyykata itsensä itsevarmaksi, eikä siviilielämässä noloinakaan pidettyjen asioiden esittäminen tunnu vaikealta. En tunne vastaavaa ilmiötä subien näkökannasta, mutta ehkä leikkeihin on helppo heittäytyä toisen viemänä. Siis tekee vain niin kuin toinen käskee, kuten SS-miehet konsanaan. Enhän minä ole pervo, vaan tuo toinen joka käskee.



Eräänä päivänä minulta kysyttiin, olisinko halukas keskustelemaan kinkyseksistä ihan kasvokkain. (Kysyjä oli minulle vieläpä entuudestaan täysin tuntematon henkilö, ja mielessäni ehti kaiken muun lisäksi käymään lukuisia ajatuksia siitä, millaiseen lehtilööppiin nämäkin jutut lopulta päätyisivät.)
Täytyy sanoa, että seksiasioista keskusteleminen ei normaalitilanteessa ole minulle millään tavalla luontevaa. Ainakaan omassa kaveriporukassani mitään meheviä keskusteluja ei ole koskaan käyty, joten kokemustakin on aika vähän. Ymmärtääkseni miehet harrastavat tällaista muutenkin vähemmän kuin naiset. Jos joutuisin nyt yllättäen puhumaan seksistä, ja etenkin vielä niistä kaikkein pervoimmista mieltymyksistä jonkun tuntemattoman henkilön kanssa, en varmaankaan pystyisi esiintymään ollenkaan luontevasti. Kai vähintäänkin kiemurtelisin hermostuneesti, ja yrittäisin koko ajan hakea pehmeämpiä sanoja kuvaamaan ajatuksiani. On siis vähän eri asia olla rohkea ja itsevarma suljettujen seinien sisällä, ja eri asia olla rohkea siviilimaailmassa. :D

4 kommenttia:

  1. Anonyymi12:03

    Hei. Pohdintojasi on mukava lukea. Saavat miettimään asioita. Olen oikeasti sessioinut vasta pari kertaa ja voin sanoa että olin aivan hirveän jännittynyt aluksi mutta sitten "kun ovi suljettiin" niin jännitys katosi. Luotin siihen että Master osaa hoitaa hommansa ja minä voin keskittyä tunnustelemaan miltä mikäkin tuntui. Olen siis ihan aloitteleva alistuva nainen, enkä oikein vielä tiedä osaanko edes alistua "oikein". Mielikuvitusta minulla on riittämiin ja siksi kirjoitankin tarinaa D/S parisuhteesta, saanpahan edes kirjoittaa asioista joita haluaisin oikeasti kokeilla, kaikkeen vain ei ole oikeasti mahdollisuutta. Kiitos pohdinnoistasi! Luen niitä mielelläni jatkossakin. t.disaka

    VastaaPoista
  2. Kiintoisa teksti. :)
    Tuo on kyllä totta, että varmuus sessioon löytyy subillakin, kun homma todella alkaa. Sitä ennen voi olla jos millaista epävarmuutta ja katumista. Kai se on se toisen/ toisten läheisyys, joka naulitsee vain siihen hetkeen.

    Itsellenikin on hurjan kiusallista välillä koittaa puhua (siis ei kirjoittaa) luontevasti kinkyasioista. Jos haastatteluun olet päätymässä, niin lykkyä tykö!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi10:49

    Itse blogitekstiin sopimaton kommentti, mutta uutena lukijana, vaikkakin anonyymina sellaisena on ollut todella kiva lukea tekstejäsi. Luin kaikki vanhatkin tekstit ja ne herättivät paljon ajateltavaa. En ole koskaan kokeillut mitään "kinkya" tai muuta, mielenkiintoa on ja utelias olen luonteeltani. Vaikka monia blogeja olenkin lukenut, niin tämän löytäminen oli todella positiivinen yllätys ( löysin tämän puremuablogin kirjoittajan luetuista blogeista). Toivottavasti uusia tekstejä on myös tulossa tulevaisuudessa :)
    -(N20)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!

      Pure mua -blogin kirjoittaja Pikkusisko on paitsi kuuman näköinen pakkaus (Grrrr...!), niin myös taitava kirjoittaja ja yksi omista suosikeistani. :)

      Lisää tekstejä on kyllä tulossa aivan varmasti, kunhan vain keksii sopivan aiheen, ja on aikaa pohdiskella asioita. Bloggerin uusien rajoittavien sääntöjen vuoksi saattaa tosin olla, että siirrän lähitulevaisuudessa blogini johinkin toiseen osoitteeseen, mutta en ole vielä päättänyt asiaa.
      Kommentit ja kysymykset ovat aina tervetulleita ihan siitäkin syystä, että niistä saa paljon ideoita uusiin kirjoituksiin.

      -Kinkynautti

      Poista