Pohdintaa tulevaisuudesta


Sain pitkästä aikaa niin kunnolla mieltä lämmittävää positiivista palautetta blogistani, ettei pakkanenkaan tuntunut jostain syystä enää niin kylmältä kuin aikaisemmin. :) Samalla tosin sain myös palautetta, että kirjoituksissani oli esiintynyt ärsyttäviä lyöntivirheitä. Pahoittelut näistä. Syytän huonosti toimivaa oikolukua. Kävin tekstejä läpi toisella tietokoneella, ja suurin osa virheistä pitäisi olla nyt korjattuna.

Olen kirjoittanut paljon BDSM-aihepiiriin liittyvistä omista pohdinnoistani. Yleensäkin taitaa olla niin, että pohdin kaikenlaisia kysymyksiä melko paljon, ja toivoakseni juurikin nuo pohdintoja sisältävät kirjoitukseni ovat sellaisia, jotka lukijoitani kiinnostaisivat eniten. Sellaiset ainakin itseäni kiinnostaisivat. Pelkät sessiokertomukset ovat lopulta aika tylsää luettavaa, jos luetellaan mitä tehtiin aluksi, mitä sitten ja mitä sen jälkeen. Paljon kiinnostavampaa sitä vastoin on päästä sisälle kirjoittajan ajatuksiin.
Kun olen kirjoittanut omista ajatuksistani, olen lähinnä odottanut kommentteja itseäni kokeneemmilta konkareilta. Sen sijaan onkin osoittautunut niin, että etenkin itseäni kokemattomammat ovat löytäneet kirjoitukseni, ja saaneet niistä jopa apua omien ajatustensa selvittämiseen. Haa, joku muukin on pohtinut näitä samoja asioita!


Viikon keskusteluiden aiheina vilahtivat myös valokuvat. Ja myös videotkin, nimittäin tuhmemmat sellaiset. Vuosien aikana on tullut napattua yksi jos toinenkin valokuva, ja esiinnyn muutamissa kuvissa itsekin. Kyllähän jossain vaiheessa pidimme ihan kuvauspäivänkin, vaikka ei silloin niin kovin tuhmia kuvia otettu. Muutamia sessiovideoitakin on tullut otettua. Niitä löytyikin enemmän kuin muistinkaan. Oikeastaan mieleni tekisi ottaa joskus oikein kunnollisia kuvasarjoja. Sellaisia tyylikkäitä, ei mitään huonolaatuisia webbikamerakuvia. Ja kyllä seksivideoidenkin teko kiinnostaisi jossain määrin. Itse asiassa olen jopa päättänyt, että tulen vielä jossain vaiheessa tekemään ihan oikean seksivideon/elokuvan. Tosin se saattaisi jäädä ihan oman kirjoituspöydän laatikkoon, mutta olisi kuitenkin tullut tehdyksi. Aloin vähän miettimään asioita


Kuten kaikki varmaan tietävät, menee Euroopassa tällä hetkellä vähän huonosti. Talous kangertelee, ja ihmiset jäävät työttömiksi. On tuota jokusen kerran tullut itsekin mietittyä, mitä sitä sitten tekisi, jos jonain päivänä työt loppuisivat. Mitä sitä edes osaisi tehdä? Jos rupeaisi yrittäjäksi? Mitä ihmettä silloinkaan tekisi? Ei ole kokemusta yrittäjyydestä, eikä oikein ideaa tuotteista tai palveluista.
Jos jäisin nyt työttömäksi, niin miksi en harkitsisi sitten siirtymistä aikuisviihdealalle? Jos aihepiiri kerran tuntuu kiinnostavalta, niin mikä estäisi kokeilemasta? Ainahan sanotaan, että tee työksesi sitä, mikä tuntuu kivalta.
Ja ennen kuin järkytys alkaa leviämään, niin tarkennettakoon, että tarkoitin lähinnä tuottamista ja kuvaamista. Kameran eteen en kyllä kovin helpolla lähtisi, sen verran ujostuttaa. Tai mistäs sitä koskaan tietää.

Asiaa muutaman päivän haudottuani en todellakaan pitäisi ajatusta mahdottomana. Toki lopullinen päätös riippuisi myös muusta senhetkisestä elämäntilanteesta, mutta mahdollista se kyllä olisi. Tosin jos alalle lähtisin, suuntautuisin varmastikin juurikin omien kiinnostusteni mukaan etupäässä bdsm-puolelle. Ongelmana vain on, että asiakaskunta saattaisi jäädä melko marginaaliseksi. Liekö menekkiä sitten ulkomaille...?
En löytänyt netistä juurikaan suomalaisille aihepiiristä kiinnostuneille suunnattua informaatiot, mutta ehkä jotain kautta sitä onnistuisi kaivelemaan. Ties vaikka lukijoissani sattuisi olemaan asioista enemmän tietäviä.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi17:32

    Kuulostaa jollain tavalla todella hurjalta, kun kuvittelen itseni hyppäämässä yhtäkkiä aikuisviihdealalle, mutta hei, työtä sekin on.
    Tuli tässä mieleen yksi kysymys... Ei osoitettu kenellekään, mutta kuinkakohan monella aikuisviihteen kuvaajalla tai editoijalla tai ohjaajalla on mahtanut seistä tai pöksyt kastua? ;D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18:14

    mä luen sun blogia koska kiinnostaa bdsm, ja luen monia muitakin sekä suomalaisia että ulkomaalaisia bdsm-blogeja. mut pidän sua tosi ärsyttävänä kirjottajana! oot mun mielestä omahyvänen ja tärkeilevä, ja vituttaa semmonen "ylipainoinen nainen mutta muuten oikein mukiinmenevä" -paska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensisijaisesti kirjoitan tätä blogia oman itseni vuoksi. Tekstini voi olla omahyväistä ja tärkeilevää, mutta samanlaisena se tulee pysymään jatkossakin.

      Poista
  3. Tuo aikuisviihteen pohdiskelu on itsellenikin tuttua. Esi esiintyjänä, eikä filmi- tai valokuva-alalla, mutta kirjoittamisen ja piirretyn kuvan - miksei!? Eri asia, saanko koskaan tämäntyyppistä inspiraatiota, mutta ainakin se olisi eettistä ja luomua. :D

    Anonyymille puistelen päätäni. Minkä Kinkster tai kukaan muukaan sille voi, millaisiksi hengentuotteet muodostuu? Kaikkien kemiat ei vaan kohtaa tälläkään saralla.. Ei kenenkään kannata koittaa muuttua kaikkien miellyttämiseksi.

    VastaaPoista