Mustavalkoista ajattelua

Kevät on valunut eteenpäin toimintatyhjiössä nestehukkaan kuolevan etanan lailla. Perhesyistä johtuen mulla on jatkuva ajanpuute, ja useampikin kiva juttu on mennyt ohitse sen vuoksi, kun ei oikein mihinkään pääse kotoaan lähtemään. Kinkybileet, miitit, Subspacen logokilpailun palkintojenjako, Kukkasen mielikuvakilpailun palkinnon noutaminen yms. Mun pitäisi laittaa tuohon sivuun jonkinlainen ajastin, joka laskisi päiviä H-hetkeen. Olen nimittäin päättänyt, että ensi keväänä osallistun taas kinkybileisiin, ja muutenkin pyrin saamaan elämää normaalimpaan pervompaan rytmiin.
Myös seksirintamalla on tällä hetkellä kovin hiljaista. Edes perinteistä vaniljaista perusseksiä ei ole odotettavissa ainakaan seuraavaan kolmeen tai neljään kuukauteen, mistään hurjemmasta kinkyilystä puhumattakaan. Pitää vain lypsää nakkia ja laittaa mielikuvitus hyrräämään. Mut mulla onkin ihan hyvä mielikuvitus.

Mutta ei tämä nykyinen elämäntilanne nyt kuitenkaan ihan kamalaa ole. Aina silloin tällöin jää hieman aikaa, ja olen yrittänyt käyttää sitä hyödykseni mahdollisimman tehokkaasti. Lähinnä pyrin heittäytymään juttusille uusien ihmisten kanssa, ja siten laajentamaan näkemyksiäni. Ja olenpa samalla löytänyt paljon uutta sellaista, joka kiinnostaa itseäni.


Minua kiehtoo ajatus harrastaa seksiä etniseltä taustaltaan hyvin erilaisten ihmisten kanssa kuin mitä itse edustan. Kun nykyään melkein kaikki sanat ovat kiellettyjä, niin en tiedä miten korrektisti tämän asian imaisisin, mutta siis ajattelen henkilöitä, joiden sukujuuret ulottuvat tuonne kaukoidän ja Afrikan suuntaan. En tiedä onko asiassa mitään sen kummempaa jujua, ehkä on vain niin, että jokin uusi ja erilainen kiinnostaa.Kerroin eräässä avoimessa kinkyseksiä käsittelevässä keskusteluringissä, että minua kiinnostaisi seksi tällaisten eritaustaisten ihmisten kanssa. Päitä nyökyteltiin. Et ole ainoa. Kyllä meitä on muitakin. Kerroin myös, että olen enemmän tuonne bdsm-seksin suuntaan. Päitä nyökyteltiin. Sellaisia on täällä useita. Kyllä sellainen on nykyään ihan hyväksyttyä.
Kerroin, että olisi kiva harrastaa bdsm-seksiä jokun sellaisen kanssa, jonka sukujuuret ovat esimerkiksi tuolla Afrikan suunnalla. Sitoa kiinni, alistaa, nöyryyttää...
Tiedättekös mitä? Esiin vedettiin jo ensimmäinen rasistikommentti. Oliko syynä se, että saattaisin haluta harrastaa hurjempaa seksiä myös muiden kuin kaukaasialaisten naisten kanssa? Tekeekö se minusta rasistin?

Jokin aika sitten näin telkkarissa ohjelman pääkaupunkiseudulla asuvasta cp-vammaisesta naisesta, joka hankki osan tienesteistään prostituutiolla. Vauva.fi:ssä aiheesta käytiin kovaa keskustelua tyyliin:
"Ja joo, mua kyllä kuvottaa tää aihe. Ja kuvottaa vielä enemmän, jos hänen "hoidossa" käy terveitä normaaleja miehiä. Oikeesti! Jossain määrin vielä ymmärrän, jos asiakkaat ovat myös vammaisia. Ihan vaan tuli mieleen, että mitähän vikaa normaalilla miehellä on päässään, jos haluaa kehitysvammaista naista. Kun kuitenkin tarjontaa varmasti on myös normi "ammattilaisista".. Tää aihe on kyllä paha, tuntuu pahalta ajaltella."

"Jos henkilö omasta tahdostaan myy kehoaan niin siihen ei pitäisi olla kenelläkään mitään sanomista. Saatika sitten että myytyä palvelua ostavia miehiä haukutaan hyväksikäyttäjäsioiksi, jos kaksi aikuista ja oikeustoimikelpoista ihmistä vaihtaa vapaasta tahdostaan hyödykkeitä keskenään, niin ei siinä kukaan riistä ketään."

Miksi asia on niin, että mies, joka haluaa harrastaa bdsm-seksiä eri värisen naisen kanssa on rasisti, ja mies joka haluaa harrastaa seksiä kehitysvammaisen naisen kanssa on kuvottava ja päästään viallinen? Jos kieltäytyisin harrastamasta bdsm seksiä naisen kanssa, koska hän on eri värinen, tai kieltäytyisin harrastamasta seksiä naisen kanssa koska hän on cp-vammainen, olisin siis samalla logiikalla hyvä ihminen? Mulle ei ihan aina käy jakeluun nämä asiat.
Esitän olettaman, että jos kyseessä olisikin ollut valkoinen nainen, joka olisi halunnut tulla jonkun muun värisen miehen sitomaksi tai alistamaksi, olisi se ollut aivan okei. Tai jos nainen olisi harrastanut seksiä maksua vastaan kehitysvammaisen miesten kanssa, olisi luultavasti tilanne ollut hyväksyttävämpää.

Vaikka minut ehdittiin jo yhdeltä taholta rasistiksikin leimata, eivät kuitenkaan kommentit pääsääntöisesti olleet tuomitsevia. Hyvä näin. Hassua sinällään, sain melko nopeasti perään yksityisviestin aikaisempaan keskusteluun liittyen. Eräs amerikkalainen nainen tuntui ymmärtävän asian hyvinkin, ja olipa hänellä samanlaisia kiinnostuksia asian suhteen. Hän siis oli sikäläisittäin kutsuttuna afroamerikkalainen, ja haaveillut alistuvansa täysin valkoiselle miehelle. Hänen piireissään sitä ei olisi ymmärretty, eikä hän siksi saattanut osallistua keskusteluunkaan. Ilmeisesti tästä vedettiin yhtäläisyysmerkki orjuuteen, joka on kaiketi vieläkin amerikoissa melkoisen arka aihe. Mutta ymmärsimme hyvin toisiamme. Vaikka keskustelimmekin asiasta avoimesti isäntä-orja -asetelmana, ei se meille kummallekaan ollut mitään rasismia. Ihan kuin mikä tahansa bdsm-asetelma kahden henkilön välillä.
Eräs ranskalainen nainen kertoi, että hän käytti naispuoleisen partnerinsa kanssa varsin kovaa rasistista kieltä sessioissaan. Siis sellaista, joka julkisella paikalla lausuttuna olisi vienyt lakitupaan. Mutta hänelle ja hänen tummaihoiselle kumppanilleen se toimi kiihokkeena. Eli verbaalista nöyryytystä ja alistamista. Itse ymmärrän kyllä, moni varmaankaan ei.


1 kommentti:

  1. Hyvä kirjoitus. Itseänikin kiinnostaisi olla eri taustaisen naisen kanssa. Jostain syystä ulkomaalaiset miehet ei niinkään innosta, kenties siksi, että olen jo jonkin verran kokenut ulkomaalaisten miesten kanssa. Mulla muutenkin kiinnostus tummaihoisiin naisiin lähtee oikeastaan siitä, että musta he ovat useimmiten todella kauniita ja itsevarmoja. Ihailusta siis. Mut varmasti joidenkin mielestä mäkin oon rasisti ihan vain siksi, että kiinnostaisi kokeilla seksiä tummaihoisen kanssa, vaikka se on vain toive muiden joukossa :D

    VastaaPoista