Eräs uusi tuttavuus

Pikkunarttu on parempi seuranhakija kuin minä. Tai mitä minä huijaan tätä itselleni. Yhtä huono se on kuin minäkin. Mutta väitän edelleen, että halukkaiden ehdokkaiden löytäminen on naisille helpompaa kuin miehille. Pikkunarttu johtaa 2 - 0. Mutta käypä tuo tuuri joskus minullakin. Joskus tilanteet vain etenevät hyvin merkillisiä polkuja pitkin, eikä kaikki suju niin kuin on mielessään etukäteen kuvitellut.


Otin pari päivää sitten yhteyttä erääseen naiseen ihan tavallisen seksin merkeissä. Vaikkakin tavallista seksiä on ollut saatavilla muutenkin, enemmän olen oikeastaan kaivannut kunnon kinkyilyä. Mutta sellaiseen ei tule rynnättyä ihan suin päin. Mulla on ollut kinkyilyssä tapana, että keskustelen henkilöiden kanssa aika pitkään ennen kuin tapaan heitä sessioiden merkeissä. Ihan vain sen vuoksi, että kaikki mieltä askarruttavat asiat oltaisiin ehditty käymään läpi, eikä mikään juttu olisi jäänyt epäselväksi häiritsemään pyhää toimitusta.

Tapasimme varsin nopeasti, ja siis seksiin se tapaaminen johti. Näin jälkikäteen voisi sanoa, että paremminkin olisi voinut mennä. En ole moneen vuoteen ollut kenenkään muun kuin Pikkunartun kanssa, ja uuden tuttavuuden tapaaminen alkoi jännittää lopulta yllättävänkin paljon. Vaikka ei se ehkä ulospäin hirveästi näkynyt. Olen aina muutenkin uusien tuttavien kanssa vähän varautunut, vaikka en jännittäisikään. Tämä naikkonen oli myös varsin aloitteellinen. :D Sinällään uusi juttu minulle. Ajattelin jo etukäteen, että otan homman heti ronskisti haltuuni, mutta kun nainen toimikin omatoimisesti, ja heittäytyi juttuihin mukaan ennen kuin olin ehtinyt sellaista ajatella, niin menivät pasmat vähän sekaisin. Mut ei pidä ymmärtää väärin. Minusta tuollainen aito innokkuus ja oma-aloitteisuus on vain positiivinen asia. Nyt se tuli vain vähän yllätyksenä. Aivan kuin olisi mennyt johonkin ruokalan jonoon, ja juuri kun olet sanomassa että otat nakit ja muusin, niin huomaat että lautasellesi mätkäistään nakit ja muusi. Olet hetken hämilläsi, mutta kun sait kerran sitä mitä halusitkin, niin poistut syömään. Ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan, ehkä ette. :D

Sain muuten kokea nyt ensimmäistä kertaa, miltä tuntuu, kun kalu otetaan syvälle suuhun. Ei se mennyt vieläkään kokonaan, mutta melkein. Se ei tuntunutkaan sellaiselta miltä olin kuvitellut. Kalu törmäsi nielun takaosaan, ja se tuntui vähän samalta kuin hepin kärjen osuessa kohdunkaulaan. Tosin voisi kokeilla uudestaan vähän erilaisessa asennossa, sellaisessa jossa kaula on kokonaan suorana.
Halusin suuhoitoa kuitenkin vain aluksi, mieleni teki enemmän naida tuota upeaa naista kontillaan. Mutta se puristus - se oli niin kova. Ja minä olin liian kiihottunut, joten laukesin melko pian.

Seksi uuden kumppanin kanssa on minulle usein vaikeaa. Jännitän liikaa. Seksi vaatii rentoutuneen olotilan. Naisilla se ei ehkä niin haittaa, mutta miehillä - tai ainakin minulla - se voi ilmetä varsin nolona tilanteena. En kyennyt enää toistamiseen varsinaiseen aktiin. Mutta oikeastaan se ei haitannut. Sain nimittäin jotain paljon parempaa.
Tämä nainen oli varsin mukava ja avoin luonteeltaan, ja myös näyttävä fyysisesti. Vähän itseäni lyhyempi, kaunis, varustettu hyvänkokoisilla luomutisseillä ja ah, niin pornoilla sisemmillä häpyhuulilla. Vaikka tapasimme tavallisen seksin merkeissä, kävi varsin alussa selväksi, että tällä naisella oli huimasti potentiaalia myös tuhmemmille alueille.  Ymmärtääkseni hän ei ollut sellaisia juttuja pahemmin kokeillut, mutta monikin asia tuntui kiinnostavan. Sitominen, RINTOJEN sitominen, suukapulat, kova seksi, suuret lelut, FISTAAMINEN, ja - noita herkullisen suuria häpyhuulia saisi venyttää kuulema oikein mielellään. Tulevaisuutta ajatellen varsin mielenkiintoista...
Tilanne oli vähän erikoinen ja jännittävä, joten en osannut ottaa siitä kaikkea nautintoa irti. Hetkittäin pääsin takaisin mukaan tunnelmaan. Pidin kiinni naisen hiuksista, ja painelin hänen päätään niin että kalu upposi rytmikkäästi hänen suuhunsa. Pari kertaa taisi tulla kakomisrefleksi. Toinen käteni runkkasi samalla hänen pilluaan ja levitti häpyhuuliaan. Mutta sitten taas keskittymiseni herpaantui johonkin epäoleelliseen, ja tunnelma lässähti. Kiusallista. Mutta ihan mukavaa silti oli. Ja voipi olla, että jossain vaiheessa tavataan vähän tuhmempien leikkien parissa. Ainakin itseäni kiinnostaisi kokeilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti