Takaapäin ja leluja

Edellisestä päivityksestäni onkin jo jonkin aikaa. Lopettaminen ei kuitenkaan ole ollut mielessä, vaikka Ocean niin jo ehti pelätäkin. Lähinnä vain ei ole tullut mieleen mitään erityisempää sanottavaa. Harvinaista kai minulle. Mutta onhan noita aiheita tähän mennessä jo melkein sata ehtinyt löytyäkin.
Tälläkään kertaa ei aiheena ole mitään kovin maata järisyttävää. Ajatukset ja mielikuvat vain lähtivät laukkaamaan erään keskustelun päätteeksi, ja päätin tallentaa ajatuksiani kirjalliseen muotoon.


Olen huomannut, että moni alistuva nainen pitää mieluisimpana seksiasentona takaapäin asentoa eri variaatioineen. Eikä ihme. On se kai ihan yleisestikin yksi suosituimpia maailmanlaajuisesti. Ja kyllä se minullekin sopii. Takaapäin on aika helppo asento. Voin määrätä sinä tahdin, eikä minun tarvitse punnertaa ja katkaista verisuonia päästäni ja nenästäni, kuten joskus perinteisemmässä lähetyssaarnaajassa on käynyt. (Ja jos joku minut livenä tavannut nyt ajattelee, että se selittääkin aika paljon, niin täsmennettäköön, että kyse oli kyllä vain nenäverenvuodosta.)
Asennossa on kyllä jotain muutakin kivaa, vähän tuhmaa ja eläimellistä. :) Kontallaan, jalat hieman harallaan odottava narttu, jonka takapuoli keinahtelee kutsuvasti: Kosteuden voi nähdä kiiltelevän ja valuvan keinahtelun tahdissa... On kyllä aika kiehtova mielikuva.
Mutta mikä sitten tuossa asennossa vetoaa naisiin? Sitä en osaa sanoa, nainen kun en ole. Onko kyseessä sitten jokin käytännön juttu, jokin siinä, että kalu uppoaa tuossa asennossa helpommin syvemmällekin, tai että se hieroo paremmin oikeaa kohtaa? Tai että siinä asennossa on helppo hieroa klitorista? Vai onko kyseessä jokin likaisempi syy? Se, että nainen tuntee olevansa kunnon narttu ollessaan kontallaan, sidottuna tai ilman, ollessaan valmiina astutettavaksi miehen noustessa selkään ja painaessaan leveän rintakehänsä tätä vasten.
Ja mikä niin monia kiehtoo spermassa? Siinä mitättömän pienessä nestemäärässä, jonka ei luulisi tuntuvan missään. Saako se naisen tuntemaan itsensä haluttavaksi, vaiko eläimellisen vapautuneeksi, kun mies lopulta laukeaa sisään, ja vetää elimensä ulos tuotoksen valuessa reisille?



Miksi sisään laukeaminen kiihottaa?
Rietastelimme eräänä iltana Pikkunartun kanssa. Aluksi hän oli päälläni, sormetin ja venytin hänen pilluaan. Sitten siirryin hänen taakseen. Työnsin käteni hänen sisäänsä, ja kohta perään myös kovana sojottavan elimeni. Nain häntä siten, että kaluni liukui vasten kämmentäni. Melkein kuin olisin runkannut hänen sisällään.
Hän pyysi minua naimaan ja laukeamaan sisälleen, ja sen jälkeen fistaamaan hänelle orkun. Tuntui oudon tuhmalta ja likaiselta työnnellä sormiani ja lopuksi koko käteni sisään, kun samalla aikaisemmat tuotokseni valuivat ulos. Mutta varsin voimakas ja pitkä orkku siitä syntyi.


Vasemmalla puinen, oikealla lasinen pullo.

Olen innostunut taas viime aikoina puutöistä. 😃 Sorvailin autotallissa tuollaisen puisen pullon, jonka sitten maalasin ja lakkasin etiketteineen kaikkineen. Kaikkihan me tiedämme, miksi oikeita pulloja ei yleensä suositella leikkikaluiksi. (Jos joku uutukainen lukija ei tiedä, niin asiasta löytyy parin minuutin mittainen informatiivinen opetusvideo "One man, one jar".)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti