Tilannepäivitys

Nyt oli hyvä hetki kirjoittaa jotain. Kun ei ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään, niin on jotenkin vaikea saada uutta kirjoitusta aikaiseksi. Sitä jotenkin kuvittelee, että tauon jälkeen tekstin pitää olla jotain jännää ja huippuhyvää, tyrmätä lukijat loistokkuudessaan ja ylittää kaikki odotukset, ikään kuin hyvityksenä aikaisemmasta saamattomuudestaan. Ja sitten kun sellaista ei keksi, niin on jäänyt kokonaan kirjoittamatta.

 

Mulla oli keväällä suuret suunnitelmat löytää joku vartalomaalauksesta ja pukeutumisleikistä kiinnostunut soturiprinsessaksi.  (Itse asiassa ole miettinyt myös jonkinlaista demoniaihettakin.) No, ainakin yksi kiinnostunut kyllä löytyi, tosin vaan vähän liian etäältä, joten juttu on edelleen odottanut toteutustaan. Ja sitten taas syksyn saapuessa kaikki tuntui muutenkin hiljenevän. Mutta... Kun maalausintoa kuitenkin oli, ja erotiikkakin pyöri koko ajan mielessä, niin pitihän se energia käyttää jollain tavalla hyödyksi.
 

 

Tässä keskeneräinen  harmaasävyinen akryylivärimaalaus, joka on tehty mustavalkoisena hiilipiirrostyyliseksi. Miksi? En oikeastaan edes tiedä, mutta tuntui kivalta kokeilla sellaista. Ei tarvitse keskittyä niinkään väriin, kuin sävyyn. Koko 70x90 cm.

En kyllä enää koskaan ala maalaamaan mitään näin suurelle pohjalle. 😐 Paitsi että työtä on paljon, niin jotenkin on hankala istualtaan edes ylettää kaikkialle. Plus että maalaustelinekin on koko ajan kumossa.
Edellistä työtä vielä maalaillessani, alkoi inspiraatio yllättäen kukkimaan. Tämä työ on pienempi, noin 50x70 cm kokoinen, ja valmistui yllättävän nopeasti. Tai oikeastaan pitäisi vielä joitain kohtia hieman hioa, mutta on se ihan hyvä noinkin.

Tällä hetkellä sommitteluasteella on kolmaskin taulu. Tosin se tulee olemaan vähän kiltimpi, renesanssihenkinen muotokuva. Mutta kiinnostavaa sen tekeminen tulee varmaan silti olemaan. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti