Erilaista ja kiehtovaa


Juoksentelin eräänä iltana asioilla kaupungin keskustassa. Räntäsateen lomasta puikkelehdin kauppakeskukseen sisään, ja pysähdyin hetkeksi sullomaan pipoja ja kintaita taskuihini. Siinä hetken paikoillaan ollessani, satuin bongaamaan siitä käytävän vierestä kahvilasta erään pariskunnan.


En ole koskaan pitänyt punk -tyyliä millään tavalla kiinnostavana, tai ainakaan kauniina. No, tietääkseni siinä perimmäinen idea ei olekaan näyttää mamman kullalta, vaan olla enemmänkin huomiota ja paheksuntaa herättävä, vanhuksia shokeeraavaa. Sen sijaan olen katsellut useammin kuvia ns. emo- ja goottityylisistä naisista. Joskaan en kyllä tajua, mitä tekemistä näillä "gooteilla" on goottien tai goottisen tyylisuuntauksen kanssa. Punkit, gootit ja emot sotketaan välillä toisiinsa, mutta aina ero ei olekaan niin kovin selvä. Joka tapauksessa emoista ja gooteista pidän enemmän, koska vaikka pukeutuminen ja muu tyyli on erilaista ja huomiota herättävää, on se myös monesti sangen tyylikästä. Tyylikkyys vain vetoaa minuun.


No, kuitenkin. Siihen edessäni olevaan pöytään saapui kolmenkymmenen tienoilla oleva mies ja nainen. Mies normaalivartaloinen, viikon sängellä ja keskipitkillä hiuksilla varustettu heppu, joka näytti joko moottoripyöräharrastajalta tai rokkarilta. Nainen mustahiuksinen, aina ranteisiin ja kaulaan asti tatuoitu. Vaikka hivenen vatsakas ja vielä reilummin persevä olikin, niin ei mitenkään liikaa omaan makuuni. Sen sijaan rintavarustus oli sen verran huomattavan suuri, etten voinut olla vilkuilematta.
Jostain syystä aloin pohdiskelemaan kokonaisuutta. Vaikka nainen olisi ollut aivan luonnollisenakin kiinnostava leikkikaveri, niin täytyy sanoa, että tatuoinnit ja meikki teki olemuksesta jotenkin villin ja mystisemmän. Vaikka nainen sivistyneeltä näyttikin, mutta mielikuvituksissani päädyin jo ihan pimeälle keskiajalle noitien symboleihin ja paholaisen lapsiin.


Kotona ajatuksesta muotoutui fantasia. Olisin mielelläni kuulustellut naista keskiaikaisessa tyrmässä noituudesta ja harhaoppisuudesta. Riisunut hänet ja tutkinut ihon sentti sentiltä pakanallisia symboleja tutkien ja niiden merkitystä kysellen. Jostain syystä tuollainen aikaisemmin kuvaamani villi ja mystinen ulkonäkö saa myös minut eläimelliseksi. Kuinka kauan kestäisi, ennen kuin saisin hänet tunnustamaan noituutensa ja harhaoppisuutensa. Entä millä keinoin kaivaisin esiin tunnustuksen. Nöyryytyksellä? Kivulla? Harmi, ettei minulta vielä löydy keskiaikaista tyrmää. Asiaankuuluvia laitteita ja välineitä tosin on jokunen.
Jonkinlainen noitasapatti voisi roolileikkinä olla erilainen ja eroottinen tapahtuma. Ja tietenkin mitä useampia noitia olisi paikalla, sen parempi. Minä tietysti valvoisin tilannetta itse paholaisena.


Tässä muuten oma tatuoitu suosikkini. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti