Löytöretkeilemässä






Jännintä kinkyilyssä on ollut oikeastaan se, että kokeilujen kautta on löytänyt paljon sellaisia asioita, joista sitä ennen ei tiennyt edes olevansa kiinnostunut. Olen kuin jonkinlainen löytöretkeilijä. Master and commander, the far side of the world. Suurin pelkonihan on, että jos etenen liian nopeasti, ei minulla ole enää kohta mitään uutta löydettävää.

Kaikkein jännittävintä löytöretkeilijän elämässä on tietenkin uusien asioiden löytäminen. Huomaan edelleen aina silloin tällöin törmääväni johonkin uuteen juttuun, jota pidän kiihottavana. Tai sitten näen jonkin vanhan jo aikaisemmin hylkäämäni jutun uudesta näkökulmasta, ja äkkiä se tuntuukin taas kiinnostavalta.

Ennen löytöretkien aikaa pidin ns. tavallista naisvartaloa ainoana oikeana vaihtoehtona. Sittemmin huomaan makuni muuttuneen enemmän siihen suuntaan, että naisella saa olla muutama kilo liikaakin. Etenkin, jos ne ovat "oikeissa paikoissa" Ja ovat vielä vähän tukevammatkin tytöt tulleet jollain tavalla kiinnostaviksi. Ainakin minulla on ollut erilaisia fantasioita heidän suhteensa. Kinkyillessä näet tulee kiinnitettyä huomioita erilaisiin asioihin, kuin muuten elämässä. Hyvin hoikkia, tai jopa laihoja tyttöjä, en ole koskaan pitänyt kovin kiinnostavina. Esteettisessä mielessä naisellisia kurveja ei ole juuri nimeksikään, ja sekstaillessakin luut kolisevat ikävästi. Pitäisi olla hieman pehmusteita ympärillä. Hyvin laiha myös näyttää mielessäni heikolta ja sairaalta. Voiko sellaista pitää kiihottavana?

Taas opin jotain uutta itsestäni. Kyllä hoikatkin tytöt saavat minut kuumaksi oikeilla liikkeillä ja taikasanoilla. Olen nähnyt erään tytön aikaisemminkin netin ihmeellisessä maailmassa joitain vuosia sitten. Silloin hän oli vartaloltaan nätti, ja varustettu hyvänmuotoisilla keskikokoisilla tisseillä. Meni hetki tajuta, että kyseessä todellakin on sama henkilö. Vaatteet päällä hän näytti hoikalta. Ilman vaatteita jo laihalta. Rinnat, jotka olivat aikaisemmin olleet kivan näköiset, olivat latistuneet roikkuviksi. Kylkiluut eivät sentään törröttäneet.

Olisi tehnyt mieli laittaa viestiä ja kysyä, että mitä oikein oli tapahtunut. Onnistuin kuitenkin pitämään suuni kiinni. Ajattelin, ettei se ollut oikein kohteliasta ja sopivaa. Jos hän haluaa puhua asiasta, niin ottaa varmaan sitten itse sen esille. 


Tyttö kuitenkin oli muutoin entinen itsensä, veikeästi hymyilevä, nauravainen ja leikkisä, niin kuin ennenkin. Kissamaisen veikeästi hymyillen hän riisui vaatteensa, ja alkoi sen jälkeen hieroa pimppaansa. Sitten hän venytti ulompia häpyhuuliaan niin leveälle kuin sai. Liekö syynä tuo ihonalaisen rasvan vähyys, mutta hän sai venytettyä niitä todella irstaan leveälle. Pistipä vielä vaihteen kakkoselle, ja kontalleen tuolia vasten käyden työnteli sormiaan syvälle sisäänsä. Mieleeni tuli väkisinkin kuva keskitysleirille vangitusta laihasta tytöstä, joka yritti epätoivoisesti miellyttää julmaa SS-miestä keinolla millä tahansa, laittamalla kaiken osaamisensa peliin. Tuon mielikuvan myötä kasvojani alkoi todella kuumottaa. No, pienen kiusaavan leikin vuoksi tässä oltiinkin.

Taas kerran tuli huomattua. Seksissä ja kinkyillessä sitä ulkoista olemusta oleellisempaa on se, mitä omassa ja toisen päässä liikkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti