Paastonaikaa

Viimeiset kuukaudet ovat menneet vähän eri tavalla kuin olisin odottanut. Aikaisemmin luulin, että seksin puute on lähinnä sinkkujen ongelma, ja erityisesti vielä miespuolisten. Vuosien saatossa tämä käsitys on osittain romuttunut, sillä näkyypä se ongelma vaivaavan myös naisia, ja vieläpä ihan kivan näköisiäkin. (Jostain syystä minulle on tällaisistakin ongelmista uskouduttu. Tiedä sitten miksi.)
Oma ongelmani liittyy kuitenkin yksityiselämän tilapäisiin järjestelyihin, jonka vuoksi yhteistä aikaa hauskanpitoon on ollut melkein mahdoton löytää. Tuntuu, niin kuin oma koti olisi muuttunut joksikin hemmetin BB-taloksi. Sanotaan, ettei tervekätinen mies naista kaipaa, mutta jos yksityisyyttä ei ole edes sen vertaa, että pääsisi hetkeksi viettämään romanttista laatuaikaa oman etukäpälänsä kanssa, niin jo se on helvetti! Toivottavasti poikkeustilaan tulee muutos mahdollisimman pian. Onneksi nyt sentään ei ihan niin paha tilanne ole, kuin joskus nuorena, että oksalla istuva variskin alkaa näyttää kiihottavalta.
Onneksi sentään nartulle tuo puutteessa eläminen on tuntunut olevan vaikeampaa kuin minulle. Ovatko nartut sitten omalla kohdallani vain olleet aina näin kärsimättömiä, vai olenko minä sitten vain poikkeuksellisen kärsivällinen. Se on kai vain hyvä ominaisuus masterille? Tai sitten olenkin piilomasokisti, ja nautin itseni kiduttamisesta. Eikös se ole niin, että herkutkin maistuvat sitä paremmalle, mitä harvemmin niitä syö? (paitsi naisten mielestä) Jos suklaata söisi joka päivä, niin ei kai se enää niin hyvää olisikaan? (paitsi naisten mielestä) Jos suklaata saisi kerran vuodessa jouluna, niin sitähän odotettaisiin oikein kieli pitkällä, ja ai että se olisikin sitten hyvää kun sitä saisi. Itse olen siis mies, eikä minulla koskaan ole ollut suklaanhimoa. Se on kai jokin naisten juttu. Siis ihan oikeasti. Jos virittäisin avatun suklaalevyn sudenrautojen väliin jonnekin lenkkipolun varrelle, niin ennen aamua siinä sätkisi vähintään kolme naarasta. Yksi kiinni raudoissa, ja kaksi suklaassa.


Viikonloppuna siunautui illalla saunan jälkeen sen verran omaa aikaa, että päätin käyttää sen hyväkseni, ja aloittaa vihdoinkin tuota kinkyilyyn tarkoitetun tilan remontointia. Suurin osa tarvikkeista on tullut hankittua jo hyvän aikaa sitten, ja ne ovat odotelleet siinä siistinä nippuina timpurin saapumista. Alussa on silti vielä melko paljon tuollaista mittailuhommaa ja muuta suunnittelua, ennen kuin ihan varsinaiseen käytännön nikkarointiin pääsee. Mikäs siinä puuhastellessa kaikessa rauhassa. Alkaa mielikuvituskin laukkaamaan...

Homma loppuu taas jo heti alkuunsa, kun ovi käy ja saan seuraa. Kerrankin sattuu käymään sen verran tuuri, että sekä isäntä ja narttu olivat vapaina samaan aikaan. Pikkunartullani ei ollutkaan takin alla yhtään minkäänlaista yläosaa, joten sen enempää ei säästä enää alettu puhumaan. Painoin nartun kasvot seinää vasten ja tarrasin kunnolla kiinni jalkovälistä. Sain jollain tavalla naprattua farkuista muutaman ylimmän napin auki, ja kiskaisin housut alas polviin saakka. Oikeasti olen niin myytyä masteria kun saan käsiini niin märän pillun, että se todellakin valuu ja litisee märkyyttään. Eipä sinällään ihme, kun tätä kuivaa kautta on jatkunut niin kauan. On jotenkin hyvin kiihottava ja samalla itsetuntoa kohottava tunne, kun voit "survoa" sormesi märkään pilluun rystysiä myöten ilman sen erikoisempia "Kulta, otetaan ihan rauhallisesti ja lämmitellään ensin liukkarin kanssa" -leikkejä.
Narttuni oli sen verran märkä ja valmis pitkästä odotuksesta, että ronski ja nopea sormettaminen alkoi tuottaa nopeasti tulosta. Tällöin - varmastikin ensimmäistä kertaa - minua pyydettiin naimaan "Ihan vitun kovaa. Ja syvälle". Ja minä tein. Runttasin kullin sisään ihan pohjaan saakka. Painoin nartun päätä niskasta vasten seinää ja kiskoin vasemman käden sormilla yhtä aikaa molemmista nänneistä sen verran kovaa, että sen oli pakko tuntua. Käytän harvoin sessioissani rivoa kieltä, mutta nyt se tuli ihan luonnostaan. Tykkään itse käyttää halventavaa ja nöyryyttävää nimittelyä yms narttuani kohtaan, mutta usein se tuppaa unohtumaan, kun on liian keskittynyt kaikkeen muuhun. Nyt se oli kivana lisämausteena. Sanoin mm. runttaavani kyrpäni läpi tuollaisen märkäpilluhuoran kohdunkaulasta ja naulaavani sitten nännit kiinni seinään. Temppu ilmeisesti toimi liiankin hyvin, ja pian sain kirota käsiini aivan liian aikaisin laukeavaa narttua. Meinasi jo ruveta tympimään, sillä tiesin ihan vanhasta kokemuksesta, että tämän jälkeen en saisi enää kunnon puristusta heppini ympärille. Onneksi sentään narttukin on alkanut oppia tämän asian, ja kääntyi ja pudottautui eteeni polvilleen ilman erillistä ohjausta. En yksinkertaisesti malttanut enää olla kiltisti, vaan tarrasin narttua hiuksista, ja annoin vähän suikkarille normaalia enemmän vauhtia ja voimaa. Narttuni ei pidä siitä, mutta ei kuitenkaan tällä kertaa protestoinut. Itse asiassa se kylläkin kannusti minua menemään vieläkin pidemmälle, ja yritin upottaa kullini muutaman kerran kokonaan suuhun, mutta se ei mennyt niin lähellekään.
No, joka tapauksessa laukesin melko pian nartun kasvoille. Käskin vielä nousemaan seisaalleen ja kumartumaan eteenpäin kädet selän takana. Annoin kunnon avokämmenläimäyksen sivulta kummallekin rinnalle rangaistuksena siitä, että tämä oli lauennut ennen minua. Vaikka sinällään tilanne oli leikkisä, niin nartun ennenaikainen laukeaminen todellakin jonkin verran ärsytti.

Tällaisina aikoina rupeaa helposti ajattelemaan seksiä melkein jatkuvasti, ja jonkinlaista korviketta on pakko löytää vaikkapa netin ihmeellisestä maailmasta. Turhauttavaa. Ei se vakikumppaninkaan olemassaolo tarkoita automaattisesti sitä, että seksiä saa aina ja niin paljon kuin haluaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti