Taas haaveilua kypsemmistä naisista


Kaikkihan tietävät, että tuhmat irstaat sedät tykkäävät katsella nuoria tyttöjä. Niin olen tehnyt minäkin, vaikka en oikeastaan kovin vanha vielä olekaan. Erikoisempaa sen sijaan kai on, että olen kiinnittänyt paljon enemmän huomiota viime aikoina kypsempiin naisiin.


Mieleeni palautui tapaus menneiltä vuosilta, kun juhlimme erään vanhan tuttavani merkkipäiviä. Ihan mukavat pippalot, mutta aikataulu ei tuntunut pysyvän lainkaan isäntäväen hyppysissä. Niinpä päätettiinkin ihan omatoimisesti vierasporukalla, että painutaan ajan säästämiseksi sekasaunaan. Varatulla juhlapaikalla oli nimittäin sen verran messevä sauna, että lauteille sopi hyvin suurikin joukko.

Kyllä minä osaan pienessä hiprakassakin käyttäytyä sivistyneen ihmisen tavoin, ainakin yleensä. Mulle vaan sattui hyvä paikka. Melkein vastapäätä istui 40-50 -vuotias vaaleatukkainen nainen. Hyvän kokoiset tissit ja ihan perusnätti muutenkin. Ei ollut niin häveliäs kuin nämä nuoremmat naiset, eikä suotta piilotellut sulojaan. Sellainen "Milf". Ja myös luonne oli mukavan avoin ja puhelias. On hivenen kiusallista, että vaikka kuinka jutustellessa katsoo toista suoraan silmiin, niin se toinen silmä tuppaantuu hakeutumaan vähän väliä jonnekin minne ei pitäisi. Herkkua. Olisi tehnyt mieli kutsua rouva kylään katsomaan postimerkkikokoelmaani.



No, ei siellä saunassa tai koko reissulla muutenkaan tapahtunut mitään sellaista niin kovin ihmeellistä, että sitä kannattaisi tässä kirjoittaa. Olen nyt jälkikäteen vain huomannut, että ainakin tällä hetkellä tunnen kiihottuvani paljon enemmän ajatellessani kypsempiä naisia. Taas jälleen kerran minun on ihan turha yrittää ymmärtää tuon asian psykologista puolta. Saattoihan se olla, että jo tuo ujostelematon käytös teki jollain asteella vaikutuksen. Vaikka sinällään ainakin fantasiatasolla nuorten viattomien tyttöjen turmeleminen on aika mukava mielikuva, niin käytännössä en kuitenkaan jaksa sellaista ujostelevaa vitkuttelua. Oikeastaan ujous voi olla erittäin huonokin asia.


Oma mielikuvani kypsemmistä naisista on, että he ovat avoimempia ja rohkeampia, ja ovat myös enemmän sinut oman kehonsa kanssa. Näin ehkä keskiarvona, mutta tietenkään se ei päde kaikkien kohdalla. Rohkeus ja itsevarmuus sopii mielestäni hyvin lutkamaisen nartun rooliin, ja tuo itsellenikin ylimääräistä kiihoketta. Mutta on minulla eräs toisenkinlainen rooli kypsemmille naisille. Nimittäin äiti-tytär -fantasia. Kypsempi nainen ja nuorempi tyttö yhtä aikaa. Osallistujien mieltymyksen mukaan toteutus voisi olla kevyemmässä päässä esimerkiksi sellainen, jossa äiti on tuonut kokemattoman tyttärensä miehelään, näyttää ensin esimerkkiä, ja avustaa sitten tyttärensä astutuksessa. Toisessa, kovemman luokan ääripäässä taas äiti ja tytär ovat joutuneet hullun sadistin vangiksi, jolloin heidät pakotetaan tekemään toisilleen nöyryyttäviä ja sadistisia asioita. Ehkä äiti pakotetaan naimaan sidottua tytärtään strap-on dildolla, samalla kun massiiviset nipistinpainot nykivät tyttären nännejä kivuliaasti nytkähdyksien tahtiin. Ehkäpä tytär sitoo ja kiduttaa äitinsä muhkeita rintoja, ja venyttää tämän pillua mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla, kunnes ei voi olla enää uskomatta, että on joskus itsekin mahtunut siitä läpi. Mitä pervompaa, sen parempaa. :)


Olen pidempään ajatellut, että pitäisi löytää joku kypsempi nainen juttukaveriksi, niin ehkä saisi näitäkin ajatuksia selkeytettyä siinä samalla. Päästä vähän tutkimaan tuntematonta. Miten seksuaalisuus on muuttunut vuosien aikana? Onko rohkeus ja itsetunto lisääntyneet vuosien aikana, vaiko kenties päinvastoin? Ovatko halut ja fantasiat muuttuneet ajan myötä entistä pervommiksi, vai ennemminkin lieventyneet vaniljaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti