Kiusaaja koettelee ja pohdintaa ulkonäön vaikutuksesta auktoriteettiin

 

Minun täytyy nyt tunnustaa aluksi eräs asia. Se on painanut mieltäni erittäin synkästi jo pidemmän aikaa. Olen syyllistynyt toistuvasti itseäni heikomman kiusaamiseen. Olen kirjoittanut rivoja ja härskejä mielikuvitustarinoita ruokkimaan Pikkunarttuni entisestään pahenevaa puutetilaa, kun seuraavaan sessiointiin on ollut aikaa melkein viikko. Pitkiä märkiä yksityiskohtaisia kuvauksia siitä, millainen seuraavasta sessiostamme olisi tulossa. Kuinka nahkahihnat kiristyvät reisien ympärille ja pakottavat pehmeän ihon painautumaan vasten karkeaa puuta. Miten avuttomaksi sitominen saakaan narttuni, ja miten lämpimät sormeni pääsevät tämän jälkeen tutkimaan hänen vartaloaan täysin estoitta, ynnä muuta sellaista kivaa.

 

No, tarinani tuntuivat toisinaan tepsivän ehkä liiankin hyvin, aiheuttaen epämukavia kuumotustiloja. Jos luonteenpiirteisiin kuuluu lisäksi kärsimättömyys, niin eipä toisaalta ollut ihmekään, että sain kokea ensimmäisen kerran vihamielistä äkäilyä.

 

Kun sitten olimme normaaleissa taas puheväleissä, oli pikku narttuni alkanut jo katumaan avautumistaan. Pahoitteli ja pyysi anteeksi kiukutteluaan. Mietiskelin siinä, että olisikohan minunkin pitänyt pahoitella sellaisten tekstien kirjoittelua, jotka vain vaikeuttivat toisen olotilaa. Mutta ilmeisesti ne kirjoitelmat olivat olleet muuten ihan kiinnostavaa luettavaa. Tarjosin myöhemmin sovinnon eleenä vielä pannukakkua jäätelöllä ja mansikkahillolla, niin että sai toinenkin vähän lohdutusta.


--X--


 

Olen miettinyt monesti itsekseni, millaiselta dominoivan miehen kuuluisi näyttää. Siis tiedättehän, se ensimmäinen mielikuva, joka dominoivasta/alistavasta miehestä terminä pulpahtaa mieleen. Itselleni ensimmäisenä mieleen tulee suomalaisten vävypoika Gregory Peck. Tarkempaa syytä en tiedä. Toisaalta, saattaisi dominoiva ja alistava mies olla karunkin näköinen, ehkä jopa ruma ja pelottava. Itse en kuitenkaan sovi oikein kumpaankaan luokkaan. Komean tai karun sijaan sopivampi termi olisi varmaankin vauvannaama.

 

Kuinka paljon alistajan ulkonäkö vaikuttaa tunnelmaan subin näkökulmasta? Jos ajatellaan asiaa ikään kuin satunnaisena yhden illan sessiona, voiko myös kiltin näköinen masteri olla vakavasti otettava, vai onko peli heti menetetty tyyliin "Voi hellan lettas, miten söpö masteri... (ja pusi pusi)". Onko ulkonäöllä vaikutusta dominoivan henkilön auktoriteettiin, vai syntyykö se puhtaasti muista ominaisuuksista?



 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi17:28

    Haluaisin todella sanoa, ettei masterin ulkonäkö vaikuta mitenkään, vaan tärkeämpää olisi vain sanat ja teot. Todellisuudessa kuitenkin ulkonäkö vaikuttaa ihan kaikkeen. Jos master on todella nuoren näköinen tai katsojan silmissä ruma, voi se vaikuttaa alistumiseen ehkä negatiivisesti. Mun mielestä ihmiselle, josta näkyy kokemus, on helpompi alistua. Varsinkin jos pidän hänen ulkonäöstään. Mutta ei se ulkonäkö kuitenkaan kaikkea korvaa. Jos masterilla ei ole yhtään järkevää sanottavaa tai hän vain "heittelee" minua ympäriinsä eikä välitä minusta oikeasti, on alistumiseni täysin turhaan odotettua.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:29

    Hyvä kysymys,tästä olisi hienoa kuulla useammankin subin mielipide!

    VastaaPoista
  3. Narttu näki ensimmäistä kertaa Hellboy-elokuvan ja Karl Ruprecht Kroenenin: "Höh!?! Ilman maskia se on ihan naurettavan näköinen. Maskin kanssa oli aika kivan näköinen...."

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20:17

    Kiltin näköinen masterihan on oikea mindfuckin kuningas. Itseäni ainakin kiihottaa se ristiriita, kun odottaa jotain lempeää alistamista ja saakin rajumpaa käsittelyä. Ja kun näkee toisen ja tietää että kiltin kuoren alta tulee esiin peto; kutkuttavaa.

    VastaaPoista
  5. Myös mä tykkään kontrasteista. Kiltti mies, joka alistaakin, tai raavas mies, joka onkin hyvin hyvin hellä ja lempeä. Mut eniten merkitsee se, että pidän toisesta ihmisenä, niin ulkonäöllisesti kuin henkisellä tasollakin. Että ollaan ns. samalla aaltopituudella. Mulle kasvoissa eniten merkitsee silmät ja ilme. En pidä kovin tuiman näköisistä miehistä, vaan lempeä, mutta ilmeikäs mies on paras :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Ehkä mulla sitten on vielä mahiksia. :D

      Poista