Seuranhakua



Pikku-narttu on hymyillyt oudolla tavalla koko päivän. Ei sitä ole voinut olla huomaamatta. Yritän tivata mistä nyt tuulee, mutta en saa vastausta. "Kerron sitten illalla." Siihen se tulee kuitenkin keikistelemään ja virnuilemaan eteeni. Lähistöllä on muutakin porukkaa. Kukaan ei kuitenkaan ole juuri nyt näkemässä, ja sujautan käteni Pikku-nartun jalkoväliin. Ei alushousuja. Tuntuu kuin olisin painanut käteni vasten lämmintä pehmeää pullataikinaa. Pillumehua valuu sormieni välistä. Tuo narttuhan on ihan kiimoissa.

Illalla pääsemme hetkeksi kahden kesken, ja kysyn sitten, mikä se päivällä niin hymyilyttänyt juttu oikein oli. Pikku-narttu punastelee. Kierrellen ja kaarrellen, kautta rantain, niin hitaasti vetkuttaen hän lähestyy asiaa, että meinaan jo hermostua. Mutta asian esittäminen tuntuu haasteelliselta hänellekin, vaikka hän on meistä kahdesta se rohkeampi puhumaan.
Pikku narttu on haaveillut pitkään sellaisesta, jos suhteeseemme sallittaisiin muitakin henkilöitä. Ja että suhde muuttuisi muutenkin vähän avoimemmaksi. Minua hieman huvittaa. Olisi tehnyt mieleni kysyä samaa, mutta viimeksi asiasta keskustellessamme se ei ollut vielä "ajankohtaista". Kirjoitin viime kesänä Pikku-nartulle useamman blogitekstin, jossa kerroin haaveistani ja fantasioistani. Hän voisi lukea ne sitten kun tilanne alkaisi olla ajankohtaisempi.

Hän luki kirjoitukseni nyt ja kommentoi niitä. Olemme jälleen kerran asioista pääsääntöisesti samaa mieltä, ja samalla hyvin iloisia. Siispä sovimme asioista.

Pikku-narttu antoi minulle myös luvan, että saan etsiä itselleni sopivia leikkikavereita. Voi olla, että hänkin haluaa jossain vaiheessa sanoa mielipiteensä ehdokkaista, mutta se on sitten joskus.
Ajattelin nyt laittaa tähän blogitekstin yhteyteen sitten oman seuranhakuilmoitukseni. Jos vaikka lähialueilla sattuisi olemaan joku mahdollisesti kiinnostunut, niin hän voi ottaa yhteyttä. Elämä muuttui äkkiä aika jännäksi. :)

Kinkynautin seuranhakuilmoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti